Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 158
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Чужбина
Не мога да им разбера играта на Маркъл и на Хари. Тази холивудска PR агенция сякаш се опитва да ги срине.

# 2 776
Аз също мисля, че ако се стигне дотам ще напуснат Великобритания. Очевидно търпилото им се изчерпа. И добре ще направят.

# 2 777
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7594213/Prince-Harry-re … ary.html#comments

Не мога да им разбера играта на Маркъл и на Хари. Тази холивудска PR агенция сякаш се опитва да ги срине.

И веднага над 3000 коментара, предимно негативни.

# 2 778
Само че какво ще работи Харко като напусне UK? Ще лапа парите на татко си и наследството на мама? Колко време ще изкарат така?

# 2 779
А имаше ли нещо за Африка, за проблемите на хората там?
Или само Мегън, Харко и приятелят-журналист?

# 2 780
Щях да питам същото. Чета, че хората ги обвиняват, че са отишли в Африка за евтин пиар и да си направят документалния филм, и че са излъгали хората, че ги е грижа за проблемите им. Thinking

# 2 781
  • ENGLAND
А имаше ли нещо за Африка, за проблемите на хората там?
Или само Мегън, Харко и приятелят-журналист?
Да, споменаха проектите по които работят Меган и Хари, показаха какво е правил сам в другите страни и всеки 5 минути Даяна била тук, Даяна това правила.

# 2 782
За съжаление не мисля, че РФ ще ги оставят да си тръгнат. Това ще е краен вариант, че вече един техен роднина си тръгна с Уолис и това още не са го преглътнали. 😁😁😁

Ще си тръгнат, само ако Хари и Мегън много се запукат, че искат.

# 2 783
Двама-трима ги жалят, останалите явно не могат да ги траят.
А явно и в Америка мислят същото.

# 2 784
Как решавате, от не знам си колко коментара, че целите две държави не ги харесват, не знам просто? 😂😂😂

Разбира се, че от около 350 милиона граждани (на Великобритания и Америка), ще има няколко хиляди недоволни. 😄

# 2 785
  • Чужбина
От РФ се очаква да бъдат по-силни от останалите.

Както, когато са били оня ден в самолета и ги е лашкала вихрушката, Уилям е отишъл при журналистите да се увери, че са добре и да се шегува с тях. Той е длъжен да запази хладнокръвие и да бъде най-силният от всички.

Едно време монарсите са водели щурмовете - лично. Сега войните се водят по друг начин. А роялите са длъжни да стискат зъби. Да, това им част от джоб дескрипшъна, дето се казва.

Как ще ходиш да преговаряш с други държавни глави и да уговоряш разни неща, като си нЕкъв ревльо?

Хари изглежда не много добре. Хем на него му е било доста спестено. Уилям е бил тоя, който е бил свидетел на драмите на майка си и на любивните й истории. Той затова си избра и жена, която да е обратното на майка му - психически устойчива и стабилна.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:19 от Eleonora_27

# 2 786
Няма страшно, дами, те ще се оправят! Ами ние да му мислим, дето нямаме техните възможности. 😄

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 02:20 от Lilia*

# 2 787
  • София
ВЕрно ли ММ, е била женена три пъти? Аз, знаех за два. Тази, вЕрно ще излезе бръмчалка.Сега, чинно ще си прочета всички чужди статии и клипчета от днес барабар с коментарите. И, без това съм на работа, та ще имам какво да правя за да не заспя.

# 2 788
  • Чужбина
ВЕрно ли ММ, е била женена три пъти? Аз, знаех за два. Тази, вЕрно ще излезе бръмчалка.Сега, чинно ще си прочета всички чужди статии и клипчета от днес барабар с коментарите. И, без това съм на работа, та ще имам какво да правя за да не заспя.

Прочети и за  Nicole Cliff, която е измислила историята с изневерите на Уилям. Тая била голЕма фенка на Мегън и затова го написала това.

She made up an entire fantasy life for the royals, because as she says herself she is a MM superfan who is determined to make Will and Kate look bad so people will turn to her idol, Meghan. She has admitted the stories were lies, all of them.

# 2 789
  • София
Eleonora_27,

Скрит текст:
Тази ли е, въпросната? Тази, била някаква журналистка.Ако е тя, не се учудвам че е фенка на ММ. И двете са еднаква грозни.

Общи условия

Активация на акаунт