Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 933
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Чужбина
По-добре да беше казала нещо за децата, дето са пострадали от мини, нали за това отидоха в тая Африка??
Дреме й на нея за децата и хората, останали без крайници заради мините.

# 3 211

Идея си нямам откъде се пръкна тази глупост, че Мегън и Хари ревали, че не били харесвани

Интересно ми е още как така отдалеч някой преценява, че Хари имал нужда от психиатрична помощ? За мен Хари е чувствителен и интелегентен жъж, добър съпруг и баща. Това, че не търпи медийте да мачакат жена му, както правиха с майка му не го прави психически неуравновесен. Лично аз му възхищавам за това. Вероятно гневът му към медийте не е от вчера, само той си знае какво е видял и преживял покрай майка си. И определено е решил, че няма да допусне същото и с жена си. Ами въобще не го осъждам затова!

Смея се с глас

Добре де точно тука фенките се изказаха, че едвам се сдържaла да не ревне, че правела паузи, че и било тежко. Пък сега от къде дошло че ревяла по медиите.

# 3 212
Всъщност "половината свят", който им се смее е капка в морето. Великобритания са около 70 милиона, Щатите повече от 300 милиона и т.н. Няколкото хиляди кофти коментара са незначителна част на фона на всичките милиони граждани.
Лили, изтърка се това твоето вече с изреждане на колко милиона е еди-коя си държава. Ако тия медии и нехаресващите бяха малко, нямаше да има съдебни процеси с/у медиите.

Всички вестници пишат за Хари и Мегън.

А ти, откъде съдиш, че тя има фенове? От ботовете у туитъра и Инстаграм ли?

Нали знаеш, че в Инстаграм те трият негативните коментари?

Ами и ти се изтърка с хейта, ама аз нищо не ти казвам. 😂😂😂

Защо имало дела, като критикуващите ги  били малко? Защото, Елеонора, хората си имат достойнство, 😉 а в случая с делата бройката на хората няма значение, защото те не съдят тези, които ги плюят, а съдят медиите.

# 3 213
  • в сърцето на един мъж...
Е някой чу ли го Уилям да излезе, да каже колко е трудно на жена му с тия лоши медии? Някой да чу Кейт да излезе и да каже нещо? Човека си ги осъди като пич и никой не разбра преди това какво става. Ако ще съдиш някой или нещо не ти изнася - просто го правиш, не тръбиш по цял свят.

# 3 214
чудя се наистина дали не разбират някои хора тук за какво наистина става дума.... Shocked
Тези двамката,Меган и съпруг пет пари не дават за никого, както и останалите от двореца. Да, интересуват се само от себе си.
Точно затова реват. Да, двамата готованци Геновеви се тръшкат сериозно заради медиите. Не че ги боли от хейта.Не че им пука за нечия омраза.
 Страх ги е да не паднат жертва в борбата за спасяване на имиджа на Короната. Защото Фирмата е по-важна от всеки неин член. И всеки ще бъде жертван, само за да остане стабилна властта на фирмата. Даяна ги уплаши силно, защото видяха каква сила е тълпата.Няма да допуснат повече гаф.
А медиите имат силата както да те качат в небесата, така и да те сринат.Виждали сме го много пъти. Навсякъде по света. Трябва да се владеят медиите и затова се съгласиха на актриса, че уж го може. Войната с медиите не им е нужна в двореца. Такава конфронтация ще  съсипе всеки.Ако не се справи многострадалната, ще я шитнат. Харко ще остане.За друго не става.

# 3 215
Е някой чу ли го Уилям да излезе, да каже колко е трудно на жена му с тия лоши медии? Някой да чу Кейт да излезе и да каже нещо? Човека си ги осъди като пич и никой не разбра преди това какво става. Ако ще съдиш някой или нещо не ти изнася - просто го правиш, не тръбиш по цял свят.

шшшт Меган е прайвъси, затова така. Пък оная Катрин и Тоя Уилям мани ги тях. Те нищо не разбират от прайвиси

# 3 216
  • Чужбина
Ами и ти се изтърка с хейта, ама аз нищо не ти казвам. 😂😂😂

Защо имало дела, като критикуващите ги  били малко? Защото, Елеонора, хората си имат достойнство, 😉 а в случая с делата бройката на хората няма значение, защото те не съдят тези, които ги плюят, а съдят медиите.
Хората с достойнство се държат по съвсем друг начин.

Добре, ти откъде съдиш, че Маркъл има някакви фенове. По-скоро би следвало да има съвсем малко фенове, на фона на рокли за 90 000 паунда, фалшивата загриженост за хората, фалшавата загриженост за децата в Африка и лъжите, че не била чела пресата, а хорските приказки за нея били "само шум" ("just noise").

На тебе тая жена вдъхва ли ти доверие? Вярваш ли й, че е загрижена за някого, освен за себе си?

# 3 217
  • в сърцето на един мъж...
О да бе, забравих, че има прайвъси Simple Smile

# 3 218
Намерих тези клипчета за дъщерите на кралица Виктория:
част 1 - https://www.youtube.com/watch?v=tysr2GAGeBQ
част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=iYnZKKthfmo

# 3 219
Тя Мегън някакво изключеное ли е, та всички искрено загрижени за каузите си, пък тя не?

Колкото може да се вярва на другите, толкова и на нея. Само те си знаят колко и дали са загрижени изобщо.

Нормално е човек да изпитва някаква антипатия към едни публични личности и симпатия към други, но да я облича в някакви доводи, защото в медиите пишело така, или ни изглежда някак на подбрани тенденциозно снимки е
много наивно. Не сме деца, за да си въобразяваме, че знаем за когото и да е от тях какво мисли реално.

# 3 220
  • Bristol
Смея се с глас

Добре де точно тука фенките се изказаха, че едвам се сдържaла да не ревне, че правела паузи, че и било тежко. Пък сега от къде дошло че ревяла по медиите.
Ама не ревна буквално Wink
И аз се смея на глас, за колко тъпи мислите, че са всички спорещи в темата, за да манипулирате така мнението им.
За сдържането и паузите е извадено точно от мое мнение, а аз най-малкото съм фенка на Мегън. Аз защитих горещо позицията и изявите й свързани с феминизма във Великобротания. Или не можете да четете с разбиране, или не правите разлика между това да сте фен на човек или на кауза. Кое от двете в случая, за да не играем на догадки и спекулации, както Вие правите и ако трябва да Ви разясня, за да може в бъдеще да нямаме проблем с комуникацията?

И според мен двамата попрекалиха с приказките. Не трябва да се мълчи, но и толкова говорене е излишно и вреди. Освен ако нарочно го правят, с цел да ползват случая в каузата си за психическото здраве, но пак преиграно ми идва.
Трябваше по-малко коментари от страна на Хари и тихо мълком да си заведат делото срещу съответните медии.

# 3 221
  • Чужбина
Тя Мегън някакво изключеное ли е, та всички искрено загрижени за каузите си, пък тя не?
Не е нормално във филм за Африка и за децата на Африка да ревеш, че не било честно спрямо теб ... Това е или липса на каквато и да е интелигентност, или велика грандомания.

Не очаквала била да е лесно, но поне да било честно. Да се оплакваш, че не е честно на фона на трагедията на хората в Африка, не е дебелоочие, ами абсолютна подигравка с тези хора.

# 3 222
  • На топло
Избрали са кофти снимка, личи си злобното погледче.
Не се вързва с  новия образ на многострадалната Геновева 😂.

# 3 223
  • Чужбина
Който иска да се посмее малко:

https://twitter.com/thecarolemalone/status/1186914735578669056

# 3 224
Погледа добре, ама червилото не е нейния цвят.

Като изгледах клипчетата ми стана тъжно за дъщерите на Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт