Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 532
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 645
Не мисля, че Харко я тормози, но мисля, че той е много затормозен мъж по принцип и уйдисва на прищявките на жена си. Може да преувеличава нейните неволи, може би така да ги вижда в главата си. Не мисля, че М. ще трае някой мъж да я тормози за едната слава.

# 3 646
  • Чужбина
Може верно да е психически лабилен и да са му наели жена JoyHug Мислиш ли, че бихме го разбрали
Ние сме публика Hug, плебс, зрители
Именно. Някой бе писал, че двама кралски кореспонденти са разказвали оня ден по телевизията, че в Афганистан Харко е зачезвал за дни. Изчезвал е някъде, сам. И го търсят да го намерят. Оня е откъвал нанякъде си. Хахо малко.

Но не съм го гледала това предаване и не мога да кажа, дали е така. Някой, ако го е гледал, да каже.

# 3 647
Според мен Харко не е много добре в главата. Затова и не го взеха дългогодишните му гаджета. Мисля, че Мегън е очаквала съвсем различно нещо. Освен това, тая страстна любоФФ поотминава и нещата или ще улегнат, или ще тръгнат в съвсем друга посока. Loose cannon е и моето определение за алтавия рижко.

# 3 648
Достатъчно е да е безобразно рсзглезен.

# 3 649
За мен, гледайки как се разбираха двамата братя и Кейт, ми е трудно да повярвам, че Хари е проблема. При Мегън се получи пълно игнориране на роднините и от двете страни - просто жената така си е свикнала, по-ревнива е явно.

# 3 650
ЛюбоФ има от страна на Харко, така ми изглеждат двамата. Все се чудех как допуснаха подобен брак...Пъзелът ще се подреди май. Вероятно зад нея стои някой, който е уредил срещата им, защото до принц не всеки може да се доближи лесно.От двореца са приели, защото положението при Харко ескалира.С надеждата да се успокои.
Но тези зад гърба на назначената херцогиня й дават лоши съвети и тя явно му влияе зле. Лабилните хора са изключително лесно манипулируеми. Затова са бесни от двореца, а Уилям най-много.
Зависи бабчето какво ще реши накрая. Има си съветници, те ще й дадат акъл.Винаги последната дума е нейна и тя се намесва съвсем накрая. Вземе ли отношение, значи вече е време за Холивуд. Mr. Green

ПП Хари и Кейт се разбират много добре, да. Вероятно тя има подход към всякакъв типаж хора. Може и това да е било голям плюс при избора й, ако се справя успешно с проблемни, значи на нея може да се разчита.

# 3 651
Мери от 24 октомври

Рокля  Erdem / Същата рокля я е носила и през 2017 година/
Обувки  Gianvito Rossi

Скрит текст:

От приема в Япония - тоалет

Рокля Birgit Hallstein
Плащ Jesper Høvring

На същия дизайнер е носила и преди, но май е по поръчка.
Скрит текст:

# 3 652
  • Чужбина
Вероятно зад нея стои някой, който е уредил срещата им, защото до принц не всеки може да се доближи лесно.От двореца са приели, защото положението при Харко ескалира.С надеждата да се успокои.
От двореца са приели, щото иначе щеше да излезе, че са расисти.

Маркъл обяви връзката си с Хари по интернет (или нЕкъде е вестниците пишеше). То още тогава беше много странно всичко.

# 3 653
Расисти? Shocked Половината им население не бяло, не биха посмели да ги обвиняват точно в такова нещо. не бих се съгласила, че само заради такава възможност ще позволят да взима жена от такова семейство най-напред.Роднините й са от най-ниския слой на обществото.А Америка е многослойна наистина Mr. Green

# 3 654
Разчитали са, че като е артистка, ще е свикнала с камерите.

# 3 655
  • Чужбина
Момичета, похвалиха документалния филм на принц Чарлз:

Казват, че Чарлз изглеждал много човечен и филмът бил много приятен.

Не съм го гледала, но който иска да се наслади ...

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:04 от Eleonora_27

# 3 656
Мери от 24 октомври

Рокля  Erdem / Същата рокля я е носила и през 2017 година/
Обувки  Gianvito Rossi

Скрит текст:

От приема в Япония - тоалет

Рокля Birgit Hallstein
Плащ Jesper Høvring

На същия дизайнер е носила и преди, но май е по поръчка.
Скрит текст:

Кейт беше със същите сиви обувки на Роял Аскот

# 3 657
Съгласна съм с всичко написано от вас, но ми се струва, че има още нещо, което може би пропускаме. Не мога да намеря в момента статията в ДМ, затова само снимки от Invictus Games opening ceremony.
Скрит текст:

Тя по-скоро знае защо е там, а Хари изглежда изненадан, че я вижда. В тази посока беше и статията.
Сякаш нещо не се случи така, както е било планирано.

# 3 658
  • Чужбина
Оооооо, тя тука е с мениджъра на СоХо-то. Агент Андерсън.

Ако Хари и Маркъл са си регистрирали фондация в Аризона, съм 100% сигурна, че идеята е негова. Тоя е гадна невестулка. И е най-добрият приятел на Маркъл. Пазителят на тайните го наричат.

Начи ся, Харито там и те там. Случайно и те двамцата са се озовали там. Тц тц, гледай ти, какъв късмет.

# 3 659
Скрит текст:
Ще станат принц и принцеса на Уелс

Да, мерси за корекцията.

Да си призная не разбрах това, което Ели публикува като извадка от регистъра. В жълтото пише, че е основано от Кеймбридж и Хари. По-надолу пише Кеймбридж и Съсекс, но пък датите 2012г и 2014г не се връзват. Признавам езици не знам. Може ли някой да обясни.

Даааа ...

Значи, тия сайтове са регистри и показват, кога една фирма / фондация е създадена и къде й е седалището, т.е. адресът.

Самата фондация, която Уилям и Кейт и Хари създадоха е регистрирана много преди годежа и сватбата на Хари и Мегън, дори още преди да се запознаят.

Регистрирали са я тримата - Уилям, Кейт и Хари.

Но пише, че това е фондация на херцога и херцогинята на Кеймбридж и на херцога и херцогинята на Съсекс. С една дума, още тогава се е знаело, че Хари ще стане херцог на Съсекс, когато се задоми, т.е. преди още да се запознае с бъдещата си съпруга.
Не знам къде проверяваш, но не мисля, че там е заровено кучето.
https://beta.companieshouse.gov.uk/company/07033553
Фондацията е регистрирана първоначално на името на Уилям и Хенри. После идва Катрин и правят промяна на името. След това добавят Мегън. Най-накрая Съсексови отпадат и остават Уилям и Катрин.

За сайта  херцогиня на Съсекс - възможно е да го е регистрирала тя, възможно е да са го направили "луди почитатели". Има статии точно от времето на годежа каква титла би получил Хенри и "херцог на Съсекс" е едно от предположенията с най-голяма вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт