Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 542
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 690
Толкова се престарава Мегън, че в нейно присъствие хората забравят и пренебрегват Хари...

Ами актриса е, трябва да печели внимание. В Холивуд не успя, сега се мъчи..

# 3 691
Защо така ги защитаваш тогава не разбирам?

Защото Хари и Мегън не са по-лоши от останалите.

"Греховете" им са, че Мегън трябва още да обърне внимание на протоколите им, а и с Хари заведоха 2-3 дела. Чудо голямо станало. 😁 Медиите ги раздухаха тези "огромни проблеми", за да си оправдаят драсканиците.

# 3 692
За мен няма никакви конспирации.
Има причина приятелките на Хари,перфектни за престижната позиция на втора дама,да му откажат.Но те са дами,които не говорят.
Мегън сама се бори за себе си,ходи на кастинги,моли да пишат за нея,сама пише,кандидатства за участник в шоу и т.н.
Ако наистина имаше силата и контактите,които й приписвате,всичко това щеше да й е поднесено на тепсия.
Всичките й най-добри приятели,т.е.известни и богати, станаха такива след сватбата.Няма как тя да им е била тайното оръжие,което да омае принца и подчини на "пъклени" планове.
И по-странни неща от това да се запознае с принц са се случвали.В този случай теорията за ескорт ми е по-реална заради безразборните връзки на Хари с всякакви от всякъде.Очевидно са си паснали.
Нито смятам,че РФ са се загрижили чак толкова каква снаха си "взимат",нито са се ужасили,че тя е Избраната да ги събори и основе собствена империя.Мегито?Всемогъщо? Simple SmileДаже малко ми е гадно,че се забавляваме за сметка на нестабилни хора.Но пък винаги се намира някой,който да се възползва от това.Дали Меги е насърчена или самонасърчена да си прави всякаква реклама по всички начини,защото от бранша знае,че няма лоша реклама,е въпросителна.
И малко "гледане" на снимка:Хари изглеждаше много по-спокоен и ведър,когато беше с Уилям и Кейт,сега има вид на човек,който не знае какво се случва.А Лъвчето,милото, си вярва,че то кара влака,не вижда,че влакът е кралски и ръцете му са извити.

# 3 693
Ми не е задължително,всичко да ти е на тепсия,колкото по-далечна издънка си,толкова повече се оправяш сам и както можеш,но пък и "пробиването" в Холивуд,не става току-така..Тва да не е студио "Бояна"..

# 3 694
Лъвчето може и да не кара влака, но определено и тези, които го карат не са на правилните релси. 😂

Авторитетът им пред обществото е отдавна изгубен, което показва, че "машинистите" от години не се справят.😉

Бас хващам, че не им стиска да отпратят Хари и Мегън някъде другаде, защото тогава скъпоценните им медии ще ги разнасят денонощно.😁

Със сигурност Баба ще ги помири, защото иначе ще стане "забавно", а от РФ не обичат такива "забавления". 😂

# 3 695
Аз също вярвам, че Меган е била ескорт на Харко. Той си падаше по такива неща. А Маркъл ми прилича на бръмчалка. Някак си, няма как да се запознаят по друг начин. На снимката с Хари и Мелания, Меган не е била случайно там. Още тогава Харко я е ползвал и е инкогнито с него. Това е моята теория.

# 3 696
  • София
Не четете с разбиране Wink
Не е нужно да имаш теория, появяването им на игрите е първото им съвместно "официално" появяване като двойка. Не е инкогнито 😂😂😂

# 3 697
Аз също вярвам, че Меган е била ескорт на Харко. Той си падаше по такива неща. А Маркъл ми прилича на бръмчалка. Някак си, няма как да се запознаят по друг начин.

Той си бил падал по такива неща, сигурно в личен разговор ти го е споделил. 😁😁😁

Нямало как да се запознаят по друг начин. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Рожден ден или разни други събития, на които присъстват техни общи приятели, които да ги запознаят е доста по-вероятно. 😂

Вече в стремежа си да я плюете се чудите какво да измислите. 😂😂😂

# 3 698
Със сигурност някой ги е запознал, но не ми се вярва да е сводник.😂😂😂

А защо са седнали отделно, като са били заедно?

# 3 699
  • София
Lilia, не разбра ли, че приятелчето Андерсън и е сводник и я е уредил за ескорт на Хари, пък той нали си е улав, взел че я харесал и останалото е история. (Някой знае ли кой е любимият филм на Мегън - сигурно е Хубава жена).

Esme, малко по-назад, за да не се занимават хората с тях, вместо с откриването. След това бяха заедно.

# 3 700
Те нямат възможностите и умствения капацитет да разчупват монархия, още по-малко пък да я събарят.....
Мегито с нейната мечешка прегръдка ли ще разчупва правила и протокола. Хубаво е да се научи да  поздравява хората при изявите си по-елегантно. Доста недодялано се държи.

Хари и М нито са независими, нито са свободни. Не могат или поне Хари не може да издържа сам себе си, цял живот лентяйствал, сега какво ще върши, Меган може да се върне към актьорството, но след кралския ѝ период сигурно за нея това ще бъде равнозначно на падение. Та ще си кротуват и мируват, щом им скръцнат с зъби. Нямат избор, защото те такъв луксозен и привилегирован живот не могат сами да си създадат.

А относно Хари, той до преди 2 години си беше ок с ролята и мястото, което му е отредено по рождение, както и с писанията на журналистите, които винаги са ги дъвкали. Обаче сега се присети за неща станали преди близо 20 години, интересно......
И с брат си беше в добри отношения,  с Кейт също. Нета е пълен с техни снимки, на които са засмяни и личи че им е приятно заедно. След Меган тези моменти и снимки напълно спряха.
И да, Хари и на мен ми направи впечатление, че гледаше странно на последната изява. Блуждаещ поглед, като че ли е на силни хапчета. Явно той ги преживява нещата, които натвориха с неговата дукеса, само тя е свежа като репичка, отърсила се е от големите страдания, нали си ги изплака, олекнало ѝ е. Пък и след док. филм сигурно шофьора, дневната и нощната бавачка, градинаря и останалите от персонала, който се върти край нея, я питат ежедневно как се чувства...Joy

# 3 701
Хари и да не е работещ роял, пак ще си има милионите, наследени от майка му и прабаба му.

# 3 702
Нямало как да се запознаят по друг начин. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Рожден ден или разни други събития, на които присъстват техни общи приятели, които да ги запознаят е доста по-вероятно. 😂

Интересно какви са тези общи приятели. Какви допирни точки имат?

# 3 703
Lilia, не разбра ли, че приятелчето Андерсън и е сводник и я е уредил за ескорт на Хари, пък той нали си е улав, взел че я харесал и останалото е история. (Някой знае ли кой е любимият филм на Мегън - сигурно е Хубава жена).

Esme, малко по-назад, за да не се занимават хората с тях, вместо с откриването. След това бяха заедно.

Ако това е вярно, то тогава от РФ трябва да са по-улави и от него. 😂 Ще го оставят да се ожени за "ескорт", ама точно на кукуво лято.😂😂😂😂😂

# 3 704
  • София
Няколко споменават - Андерсън, Миша Нуно, имаше още някаква жена, която спрягаха...

Lilia, не чете ли, че на Баба не й пука вече и ги е оставила да си правят каквото искат. Той сигурно Уили затова е бил притеснен от избора на брат си. Казал му е, и са се скарали. После жените да се сдърпали за роклята на Ш. и така нататък - махленска история.

Общи условия

Активация на акаунт