Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 163 987
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 855
Явно наистина е голям нарцис Меган щом си мисли, че пресата ще се обърне срещу РФ, дори и Америка ще вземе страната на РФ ако се стигне до по-голям скандал. Въобще за коя се мисли не знам, fake от всякъде.

# 3 856
  • На топло
Ходила е като цветарка и се е молила на всичко живо...😳

Хари дали ще се усети скоро, как са го п...ли? 😂
Голямата любов...

# 3 857
  • Чужбина
Хари дали ще се усети скоро, как са го п...ли? 😂
Според мен, на Хари голямата любов му бе Челсито.

Той може вече да се е усетил, че са го ...

Но, от друга страна, Харито не е много умен. Той още твърди, че пресата била убила майка му.

# 3 858
Според мен РФ не са имали достатъчно време да я опознаят, въпреки, че са я проверили детайлно. Видяли са, че Хари е щастлив, тя е изиграла няколко етюда колко е миличка и добричка и готово.
  С течение на времето обаче са взели са се усещат и сега се чудят кво да я правят.
   Едва ли ги е страх още по-малко пък от нея, по-скоро са ядосани, че отново ги занимават със смешни и тъпи истории.

# 3 859
  • Чужбина
Не знам, дали наистина Хари е щастлив. Не изглежда точно така:

# 3 860
Меган дали ще я видим с някоя тиара скоро, май няма такива изгледи...

# 3 861
Хари хич не изглежда щастлив напоследък.

https://media.gettyimages.com/photos/meghan-duchess-of-sussex-ac … 84091?s=2048x2048

# 3 862
  • Чужбина
Меган дали ще я видим с някоя тиара скоро, май няма такива изгледи...

Абсурд. Аз дори се съмнявам, че ще я видим на Деня на възпоминанието на 10-ти ноември на балконЯ.

# 3 863
Четох преди време изказване на Чарлз, че съжалява, че на Хари не е било обръщано достатъчно внимание след смъртта на Даяна. Помните колко изцепки му простиха, преди да го вкарат в правия път. Може затова да са му позволили и брака. Била е единствената, съгласна да го вземе и пред перспективата да си остане ерген до живот, явно са предпочели актрисата.
Според мен или ще ги строят, или ще я пратят да си ходи.

# 3 864
От Бъкингам палас казали, че ще си оправят цирковете при затворени врати. На това ли му се казва контра удар? 😁😁😁 Кой знае какво казали. 😄

Страшно ми е интересно Мегините приятелки, познати и т.н,  защо спаха през месеците до сватбата, а сега тръгнаха да се кълнат, как ги била молила да я запознаят с този или онзи. Що така си мълчаха? Да бяха проговорили тогава. А те милите се сетиха каква била, ама близо 3 години по-късно. 😂😂😂 Сериозна амнезия са имали.😂

# 3 865
  • Чужбина
Принципно, изказването, че такива неща се обсъждат зад затворени врати, означава, че е изключително малоумно да си изкарваш мръсните ризи и да обиждаш Кралското семейство по телевизията.

# 3 866
  • На топло
Прочети статията, преди да пишеш глупости, не са и приятели(ки).

Ето с този красавец е искала да побръмчи Света Мегън 😳😳

# 3 867
Уилям и Кейт,отиват с децата на почивка за една седмица в  Anmer Hall/ Norfolk.

Няма ли Ница за тях.

# 3 868
Интервюто на агентката е от април миналата година - преди сватбата. За срещата с репортерката на Мейл он Съндей и Ашли Коул пише дори Андрю Мортън в книгата от пролетта на миналата година...

# 3 869
  • Чужбина
Прочети статията, преди да пишеш глупости, не са и приятели(ки).

Ето с този красавец е искала да побръмчи Света Мегън 😳😳

Да, но с него щеше да й е по-добре. Добрите футболисти печелят £250k-£300k на седмица, ако не и повече ($320k-$384k) = 250 000 - 300 000 паунда (320 000 - 384 000 долара) на седмица.

Общи условия

Активация на акаунт