Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 158 355
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 020
С какво това да изпратиш цветя на детска болница би навредило на децата?

Да не би други кралски особи, които са посетили някоя болница да са излекували болните дечица. 🙁

Изпратили са цветя, а не взривно устройство, какво толкова лошо е направила не знам? 🙄

# 4 021
Според някои хора да изпратиш цветята от бебешкото си парти на болни деца е неуместно. По - подходящи биха били играчки или някаква сума, която ще им помогне или част от подаръците за Арчи, които е получила на партито. Има логика според мен в това, само че тя не ги е пращала лично и може изобщо да не е знаела къде отиват, та така. Цветята не вредят.

# 4 022
Няма значение дали тя ги е пратила, дали фирмата.
Тъпото е, че имаше снимки на децата.
В онзи свят предполагам не е важно да се "направи добро", а да се похвалиш, че си "направил добро". Това е. Форма, лишена от съдържание.

# 4 023
Не съм сигурна, че Меган ще продължи с изцепките. След това многострадално интервю, което видя целия свят мисля, че ще има много сериозно мъмрене от страна на баба Бети. Щом са казали, че нещата трябва да се решават при затворени врати, значи със сигурност ще има някакви действия спрямо тях. Защото и двамата определено прекрачиха всички граници. Но не мисля, че ще я заточат на друг балкон - не биха си позволили да покажат пред цял свят, че Меган е "наказана" заради глупостите, които прави. Просто съвсем тихичко ще си ги скастрят и всичко ще продължи напред.

# 4 024
  • в сърцето на един мъж...
Ще продължи, защото е такъв човек. И ще гледаме още дълго време цирк, нищо че са я смъмрили

# 4 025
Не съм сигурна, че Меган ще продължи с изцепките. След това многострадално интервю, което видя целия свят мисля, че ще има много сериозно мъмрене от страна на баба Бети. Щом са казали, че нещата трябва да се решават при затворени врати, значи със сигурност ще има някакви действия спрямо тях. Защото и двамата определено прекрачиха всички граници. Но не мисля, че ще я заточат на друг балкон - не биха си позволили да покажат пред цял свят, че Меган е "наказана" заради глупостите, които прави. Просто съвсем тихичко ще си ги скастрят и всичко ще продължи напред.
И аз съм на това мнение.
Колкото до другия балкон и "наказанието", тя и миналата година беше там.
На Ън анализа за Мегън по стъпките на Даяна смятам за много добър.

# 4 026
  • София
За емнайсети път да питам - какви кралски източници и доказателства търсите в клюкарска тема?
Клюките са ОК, това което не е, е да се представят за 100% истини.

# 4 027
То остава и да не се справя, повече от 15 години върши всеки ден едно и също. 😆 Малоумна да беше щеше да се справи.

Излиза, че Мегиту е малоумна и то много.Почти за три години не запомни какво трябва да прави. Още повече,че няма задълженията и отговорностите на Кейт.Ако ги имаше, представям си каква карикатура ще е. Тя, и без това е пълна смешница.

Кейтито милата големи задължения има щото. 😁 Бая годинки се усъвършенства да разхожда парцалките и да се здрависва с хората. 😂 Мегън е само от 3 години в "занаята". Като стигне Кейтиния стаж и тя ще е ок, няма страшно. 😉
Като стигне Кейтиния стаж ще е в пенсионна възраст и  никой няма да се интересува от нея.

# 4 028
И още една подробност - Мегън влиза в "занаята" не като палава тийнеджърка, а като предполагаемо зряла жена на 38 г. Движила се във всякакви среди, натрупала житейски опит. С ясно съзнание, информирано и напълно доброволно. Не могат да се сравняват любовните чувства на 18 и на 38, за да се ползва оправданието "ослепяла от любов". Така, че не може да се сравнява за колко време Кейт се е научила и за колко Мегън.
Но май се потвърждава правилото, че стара круша се превива много по-трудно от млада фиданка.

# 4 029
За емнайсети път да питам - какви кралски източници и доказателства търсите в клюкарска тема?
Клюките са ОК, това което не е, е да се представят за 100% истини.
Е ти какво очакваш - Мегън да  даде интервю, където да си признае че е плащала (или използвала други средства) за да стане известна, че е лъгала че не знае кой е Хари, ама е фен на Даяна и пр. и пр.  Е нема как да стане.
  Всяка актриса, дори и петразрядна (а Мегито е класа!) знае как да пърха с мигли, да проронва сълза, когато трябва, да гледа с невинен поглед (на ММ последното не се получава), но народа не е толкова тъп, че да се върже.
За съжаление тя не може да проумее това, както и че живее в ОК, което е  в  Европа, а не щат на САЩ.
* Моля не пишете за Даяна че е изгубила всичко след развода. Като имам време ще напиша и за това - стара  съм 😀
* Благодаря на всички които превеждат!

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 12:15 от bubeto_73

# 4 030
Уилям беше и все още е красив,строен,благонадежден,вероятно щеше да бъде образован и успешен и без титла.
При този недостиг на качествени мъже в световен план,пак щеше да има опашка за него.

Златотърсачка не е престъпление,но говори доста за жената.
Всяка жена иска най-добрия партньор за себе си и децата си,природа.Сега ако кажете,че вие сте  се оженили без да се интересувате какво е професията и материалното положение на съпруга ви,освен другите му качества,значи лъжете още от сутринта.
Но когато се каниш да се предложиш на мъже,които не познаваш,само защото са паралии,това си е вече проституция,да не кажа народната дума за която.Току-що обрисувах Мегън поне по последното инфо за нея.Дори не е в състояние да оцени късмета,който извади на тиктакащи  години.
И въпреки,че не харесвам монархията,а към Мегън съм безрзлична,нахалството и глупостта са сред нещата,които мразя.Надявам се да се наиграе накрая,нали е актриса

# 4 031
Пси, не е добродушен. Напомни ми някой път да ти разкажа за една ас. Twisted Evil
Този е точно за трона. Mr. Green
Ън, я разкажи малко пикантни клюки, стига сме дъвкали една и съща стара манджа! Grinning

# 4 032
Уилям беше и все още е красив,строен,благонадежден,вероятно щеше да бъде образован и успешен и без титла.
При този недостиг на качествени мъже в световен план,пак щеше да има опашка за него.

Златотърсачка не е престъпление,но говори доста за жената.
Всяка жена иска най-добрия партньор за себе си и децата си,природа.Сега ако кажете,че вие сте  се оженили без да се интересувате какво е професията и материалното положение на съпруга ви,освен другите му качества,значи лъжете още от сутринта.
Но когато се каниш да се предложиш на мъже,които не познаваш,само защото са паралии,това си е вече проституция,да не кажа народната дума за която.Току-що обрисувах Мегън поне по последното инфо за нея.Дори не е в състояние да оцени късмета,който извади на тиктакащи  години.
И въпреки,че не харесвам монархията,а към Мегън съм безрзлична,нахалството и глупостта са сред нещата,които мразя.Надявам се да се наиграе накрая,нали е актриса
+1+1+1 !!!
Напълно съгласна с подчертаното. Всяка умна жена е златотърсачка. Въпросът е, че златото за всяка е различно.  В крайна сметка брака е договор.И укорително е не да търсиш по-добри условия за себе си, а да не изпълняваш своята част от договореното. Да си част от РФ е свързано /поне според мен/ с куп ограничения на личната свобода и отговорности. Да си част от кое да е семейство означава и да не откъсваш съпруга/та си от него, означава да даваш от себе си отношенията да бъдат добри, означава да се стремиш да се впишеш, да не се налагаш на всяка цена дори и да те слушат.
Не можеш да променяш каквото и да било, ако преди това не го познаваш.
Но и няма как да разбереш силата на семейните връзки, ако не уважаваш собственото си биологично семейство.

# 4 033
  • София
Но можеш да разбереш за силата на семейните връзки, когато "семейството" ти те продава.

# 4 034
Не могат да се сравняват любовните чувства на 18 и на 38, за да се ползва оправданието "ослепяла от любов". Така, че не може да се сравнява за колко време Кейт се е научила и за колко Мегън.

Защо? Да не би Кейтито да е била на 18 години, като е влязла в средите на РФ? Беше си в съвсем нормална възраст, а и  имаше бая годинки време да се изучи. 😉

Общи условия

Активация на акаунт