Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 905
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 215
Това не е подкрепа, а чист резил.
Не,присъда е.
Да наречеш една от най-привилегированите жени на света дискриминирана,означава да я хвърлиш на хората сами да я обесят спешно.
Ехидно да й покажеш кирливите ризи на цял свят под предлог да знаят за какво да не я закачат.,Да й отнемеш всички причини,една по една,да хленчи повече.
Медиите или ще я довършат или ще се държат,все едно вече я няма.Пред Брекзит,който за обикнвените хора е "мъкнат се в УК всякакви,а ние ги търпим и хрантутим,баста",заигравката е повече от елегантна,а намекът-оглушителен.Не съм учудена,че Кейт,която  като кралицата е винаги неутрална,сега се включи в кампанията.
Очаквам мъжете политици да излязат в защита на принц Хари.С предложение за една голяяяма детска градина,в която да си играе по гол задник приватно.
Рафинирано,хареса ми.

# 4 216
Кресида

# 4 217
Голяма красота на снимката от Иран.
Не смея да попитам за съдбата им.

За Меган- някой назад беше писал за въжето, ама верно е. Отпуснаха й въже, сега затягат примката
И все пак...на фона на всичко, дали е цялостен сценарий, или се възползват от обстоятелствата...има замесено и дете все пак Sad
При всички случаи са разиграли всички възможни сценарии много отдавна, планирани нарочно или не, сега просто се привеждат в действие.

# 4 218
Това, за мен, е или ход на Сара Латъм (Сара Латъм работеше за Хилъри Клинтън), което не прави услуга на Маркъл, или пък стратегия за измиване на ръцете:

1) Кралското семейство си измива ръцете с Кейт
2) Политическо измиване на ръцете чрез мнимо обещание, че ще ограничат пресата (което няма как да стане, защото ще предизвикат революция).

При всички положения, обаче, е изстрел в коляното на Лейбъристката партия, която уж е анти-монархическа, пък изведнъж се застъпва за някого, който е богат и не е по никакъв начин дискриминиран или ощетен.

Защо Лейбъристките не се застъпят така за някоя самотна майка с няколко деца, която не си намира работа заради цвета на кожата, а?

Лицемери.

Все пак смятам, че ММ няма общо с това писмо и то си е само инициатива на въпросната парламентаристка, предвид случващото се в политиката и предстоящите избори.
Грешен ход.
Хм, много хитро, даже иезуитско.
Eleonora, чудесна идея и посока на разсъждение!
Илейн, съгласна съм, че е възможно ММ да няма общо с това писмо, да е използвана от определени хора като повод, а всъщност да се решават други проблеми.

# 4 219
На кои хора ще я хвърлят, за да я "бесят" спешно? Колкото я плюят, толкова и я подкрепят, нали и аз чета коментари.

Кейт ще я подкрепи, защото те са едно семейство и няма как нещата да вървят, ако има проблеми. Кралското семейство нямат избор, ако не искат медиите да ги разнасят непрекъснато. Със сигурност ще искат всички да кротнат. 😄

# 4 220
Врабчо, кой е написал писмото?

Лейбъристката партия, нали така?

Преброй уж подписалите се лейбъристки. Има само няколко MP-та от други партии. Почти всички МР-та са от Лейбъристката партия, а писмото го е написала Линч, която се обръща към Маркъл с "Dear Madam", защото е член на анти-монархическа партия.

Защо писмото не е адресирано до Жабешкото имение? Някой може ли да отговори на този въпрос?

Пак повтарям, че ако това не е работа на Сара Латъм, на мястото на Маркъл бих се притеснила от хода на Кейт и хода на МР-тата.

Аз още спя май, ама Елеонора би ли обяснила по-конкретно какво имаш в предвид. Хич не им разбирам политиката и партийте на англичаните.  Hug
Иначе и аз не схващам за какво я  подкрерят. За оплакването й, че все едно е попаднала в семейство Адамс и едвам оцелява?! Sunglasses

# 4 221

съгласна съм, че е възможно ММ да няма общо с това писмо, да е използвана от определени хора като повод, а всъщност да се решават други проблеми.
За мен категорично няма.
Не е толкова умна,а и методите й са други-циркаджийски,ала Даяна.
Сега,предполагам,системата й дава Ерър.Отнеха й причините за битка,,а сега накъде??

# 4 222
За мен давайки това интервю, Мегън и Хари постигнаха точно това, което искаха. Насочиха вниманието на хората към прекаляването от страна на таблоидите, и много хора ги подкрепиха. Да, не всички, но достатъчно. 😉

Също така и в отношенията с РФ ще се наместят нещата. Ако не беше проговорил Хари, кой знае колко още щяха да ги влачат тези разногласия. А сега дали Кейт, дали Бетито ще се намесят, но ще ги преодолеят трудностите.

# 4 223
Не разбирам хич от английска политика, но и на мен не ми изглежда много добре антироялистка партия да подкрепя една херцогиня. Всъщност смятам, че е много по-вероятно Мегън да падне в тяхна жертва, отколкото заради лошите медии.
Иначе за мен още от началото са абсолютен фарс оплакванията на двете кралски особи, нещо в стил "и богатите също плачат". Единият вариант е човек да се почувства съпричастен и те да станат по-рилейтабъл (тая хубава българска дума Laughing), а другият е човек да се почувства отвратен от тях.
Споменаването за загрижеността на Кейт от конкретен, застанал с името си кралски кореспондент ме навява на мисълта, че просто продължават да лъскат имиджа на бъдещата кралица. Тя е и човечна, и разбираща, минала през същото и сигурнo ще играе медиатор между двамата братя, за да се възстанови мира в семейството! Всичко са го измислили, въобще не се и съмнявам. А Кейт ми изглежда точно като жена, която си знае интереса - най-вероятно не само от алтруистични подбуди, а защото на мен след Елизабет тя ми изглежда човекът с най-желязна воля в семейството, който добре цени позицията си.

# 4 224
Слагам пример как хубавата постъпка на Кейт може да бъде извъртяна от медиите. Това правят те, внушават на читателите това, което те искат.

https://lifestyle.bg/stars/keyt-midaltan-megan-markal-i-kakvo-sh … a-keymbridzh.html

# 4 225
Слагам пример как хубавата постъпка на Кейт може да бъде извъртяна от медиите. Това правят те, внушават на читателите това, което те искат.

https://lifestyle.bg/stars/keyt-midaltan-megan-markal-i-kakvo-sh … a-keymbridzh.html
Не разбрах какво са извъртяли? В общи линии това пишеше и на английски.
Само Фантастичната четворка ми направи впечатление.😂😂😂😂😂

# 4 226

Не разбрах какво са извъртяли? В общи линии това пишеше и на английски.
Само Фантастичната четворка ми направи впечатление.😂😂😂😂😂

Написали са, че постъпката на Кейт е продиктувана от това да се хареса на Бети, защото напоследък симпатиите й били насочени към Мегън. 😄 Ако вземем да питаме Кейт, тя едва ли ще е доволна в каква интересчийска светлина я представят.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 10:23 от Lilia*

# 4 227
😂😂😂😂
И това го видях. Може и фактора Бети да играе в решението на Кейт да помага. Херцогинята си знае интереса.😅

# 4 228
  • София
Е, по-голяма глупост не чела скоро. Ако, баба харесваше Мегън, до сега да я беше защитила 100 пъти. Тя, запазва ледено мълчание в стил: "Сама се забърка,сама се оправяй!"
Позициите на Кейт са железни. Никой не може да я бутне, най-малко пък смотаната американка.На Кейт мястото е ясно- бъдеща кралица, без значение дали се харесва на баба, или на Съсексова.

# 4 229
  • София
Какво лошо има в това да го знае? Интересът е не само нейн, а и на Баба и всичките надолу по кралска линия, както и на самите англичани (има и изключения, разбира се), които се гордеят с монархията си. Той е и на ММ, само че тя иска да получи само меда, без жилото. Така, ако може  да прави каквото си иска, и всички да я харесват. Само че в живота не е така и трябва вече го е научила.
Не мисля, че на Кейт ѝ е особено приятно да се сближава с Мегън, но тя пак прави това, което е нужно. И не защото е изпълнителна и не знам каква още я наричаха в темата. Просто така трябва да се постъпи за доброто на всички. Иначе, предполагам, би ѝ било по-лесно да говори с Хари, но явно там ще се действа по друга линия, защото, според мен, основният виновник за ситуацията е той.
На мен,обаче, ми е интересно, дали на Баба казват всичко, което пише из пресата или я щадят и някой друг взима по-важните решения?

Общи условия

Активация на акаунт