Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 618
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 335
  • Чужбина
Аз се чудя, дали Маркъл не възнамерява да се кандидатира за сенатор у Щатите. Разбира се, за демократите. Хилъри и Обама ще я подкрепят. Ще може и да реве, на какъв расизъм е била подложена във Великобретания и на каква дискриминация я е подложило Кралското семейство.

# 4 336
На Маркъл две години не й стигат за Пенсилвания авеню.
Сенаторство/конгресуоманство  е под достойнството й.

ред. има ги годините за президент - 35.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 20:54 от The ant is...

# 4 337
  • Чужбина
На Маркъл две години не й стигат за Пенсилвания авеню.
Сенаторство/конгресуоманство  е под достойнството й.
Да, но е очевидно, че има политически аспирации.

Тогава какво?

Президент? hahaha hahaha hahaha

# 4 338
Упс, грешка. По нашата Конституция трябват 40 години. За американците са 35.

# 4 339
  • София
Докато търсих снимки на Даяна по бански, попаднах на тази снимки, та се сетих нещо.Една позната, която живее в Англия от много години, ми е разказвала, че когато Даяна е починала, направо е била смаяна, от това как най-обикновенни хора са плакали за нея. Все едно,че починал техен, най-близък човек. Толкова разплакани хора на куп не вила виждала. Та, Мегиту едва ли едва ли ще достигне висотите на Даяна. Колкото и да се напъва да се прави на народен човек.

Скрит текст:

# 4 340
  • Чужбина
Упс, грешка. По нашата Конституция трябват 40 години. За американците са 35.
Ох, сега те разбрах, какво имаш предвид.

Аз, обаче, си държа на това, че Маркъл има политически аспирации.

И сега, като отидат у Щатите, може да ходи да пее на Опра, колко много я дискримират в Европата. Опра ще я похвали, после ще напишат разни неща за нея у вестниците.

И така бавно бавно, американците ще разберат коя е тая Маркъл.

Помнете ми думата.

Докато търсих снимки на Даяна по бански, попаднах на тази снимки, та се сетих нещо.Една позната, която живее в Англия от много години, ми е разказвала, че когато Даяна е починала, направо е била смаяна, от това как най-обикновенни хора са плакали за нея. Все едно,че починал техен, най-близък човек. Толкова разплакани хора на куп не вила виждала. Та, Мегиту едва ли едва ли ще достигне висотите на Даяна. Колкото и да се напъва да се прави на народен човек.
Маркъл по-скоро трябва да се притеснява, че ще освиркат или замерят с боклук следващия път по улиците.

# 4 341
Ами тя щом оная плиткоумна сервитьорка стана сенаторка, наша Мегън ще отвее конкуренцията.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:50 от Анонимен

# 4 342
Абе, хора, за какви политически аспирации говорите, за коя държава става дума? Shocked
Маркъл не може да участва в политиката на ОК, на кралското семейство е забранено да имат политически пристрастия дори, камо ли да участват в политиката.
За Америка също не виждам как ще стане. За да стане сенатор дори мисля, че трябва да напусне кралското семейство.Няма как да е херцогиня и едновременно примерно губернатор на някой щат.Или нещо друго.За президент не ме разсмивайте. Американците може да са тъпи, ама чак пък толкова....И нещата пак опират до напускане на кралското семейство.

Херцогиня на Съсекс е върхът на всякаква кариера, друго няма за нея.

# 4 343
  • Чужбина
Ън, живи и здрави, ще видим. Нищо не й пречи да опита.

Ако сега, докато са в Щатите, отиде да рИве при Опра, да знаете, къде се цели.

Да, за Щатите става въпрос, не за ОК.

Да, ще напусне кралското семейство. Ти колко време му даваш на тоя брак?

Щото аз не му давам много време.

# 4 344
Ели, дори да иде да рИве при Опра, не мисля, че това ще стане. Президент никой не й гарантира, че ще стане, а херцогиня ще е до живот.Да напусне топлото си място в двореца, дето се е уредила до живот, за да се пробва за нещо хипотетично...хм....Тя едва се докопа, по някакво чудо стана. Връщане обаче няма да има, ако зареже улавия и хукне да става политик.
Този брак е чудо, че изкара и толкова, обаче тя може да го сдържи тоя хахо още много време. Той е като златната кокошка.

# 4 345
  • Чужбина
Този брак е чудо, че изкара и толкова, обаче тя може да го сдържи тоя хахо още много време. Той е като златната кокошка.
Определено, но това на нея й е exit (изход) стратегията. Аз не твърдя, че тя ще напусне кралското семейство доброволно.
На Чарлз и Даяна им бе заповядано да се разведат.

Тя прекрачи всякакви възможни граници.

Ън, за мен тая жена има делюзии. Тя си мисли, че целият свят се върти около нея. Виж, че дори детето си кръсти на себе си.

hahaha
"Surprised she hasn't written a letter to the Queen telling her she needs her throne."

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 21:41 от Eleonora_27

# 4 346
Не. Не е поставила институцията пред опасност да я събори, докато Даяна беше направо на крачка. Само да беше рекла, кой знае какво можеше да излезе. Тази няма подкрепа, няма гръб. Не я харесват. Не е опасна. Значи може да остане още. Неопределено време, но не е за гонене още.Поне засега. Ако сгази сериозно лука и стане опасна, веднага ще я отстранят.

ПП В какъв смисъл кръсти детето на себе си? Арчи и Меган кое е общото?

# 4 347
  • Чужбина
Не. Не е поставила институцията пред опасност да я събори, докато Даяна беше направо на крачка. Само да беше рекла, кой знае какво можеше да излезе. Тази няма подкрепа, няма гръб. Не я харесват. Не е опасна. Значи може да остане още. Неопределено време, но не е за гонене още.Поне засега. Ако сгази сериозно лука и стане опасна, веднага ще я отстранят.

ПП В какъв смисъл кръсти детето на себе си? Арчи и Меган кое е общото?

Rachel ... Archie Wink

Анаграма е.

# 4 348
Хи-хи, Елеонора, много я надценяваш Joy  Тя един елементарен етикет 3 год. не може да усвои, ти в политиката я гласиш.
Joy

# 4 349
Аз пък мислех, че е кръстила детето на котката си. Поне така пишеше. Че имала котарак на име Арчи като дете.И се чудех що за глупост да кръщаваш дете на котката.
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт