Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 618
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 350
  • Чужбина
Хи-хи, Елеонора, много я надценяваш Joy  Тя един елементарен етикет 3 год. не може да усвои, ти в политиката я гласиш.
Joy
Не, аз твърдя, че тя, в ролята на феминистка, джендър-идеология пропагандатор, хуманист и т.н. и т.н., последният да затвори вратата, ще се опита.

Прочети за Джесика Малруни, за подкрепата от Клинтън и Обама. Тя ще се опита поне за сенатор, след като РФ й бият шута.
Аз пък мислех, че е кръстила детето на котката си. Поне така пишеше. Че имала котарак на име Арчи като дете.И се чудех що за глупост да кръщаваш дете на котката.
 Laughing
Ох, аз не знаех за котката. Но за мен, името на детето е анаграма.

Но ако е котката ... hahaha hahaha hahaha

Ох, тая жена е чиста комедия.

# 4 351
Не беше ли куче?😅

Е, не че на домашния любимец е кръстено детето, просто харесвала името. 😂

Не я виждам в политиката.

Анаграмата не става съвсем: Rachel - Archie😀😀😀

# 4 352
Елеонора, имаш завиден оптимизъм. Наистина ли вярваш, че Хари ще се разведе с Мегън? 😁 Бас хващам, че той по-скоро ще напусне РФ, ако се наложи, но с нея няма да се раздели. 😉 Този брак ще приключи само, ако тя пожелае, в противен случай не. 😉

# 4 353
  • Чужбина
Добре момичета, отдавна се каня да ви питам, дали според вас ей тука Хари се смее или плаче:

Не е нужно да разбирате, какво говори. Към 28-мата секунда той прави едно нещо, което на мене ми прилича на смях.

# 4 354
Това не го бях гледала. Знаех само какво е казал. На смях ми прилича точно на 28та секунда, после му стана тъжно. Ох, не ми изглежда много добре Хари.

# 4 355
На мен ми се стори сякаш се оригна и от това го напуши смях...мамин убавец.

# 4 356
  • София
Утрешната рожденичка, в няколко снимки, Леонор
https://www.insider.com/photos-every-year-in-life-spanish-royal- … ss-leonor-2019-10

# 4 357
Аз не твърдя, че тя ще напусне кралското семейство доброволно.
На Чарлз и Даяна им бе заповядано да се разведат.

Тя прекрачи всякакви възможни граници.

Сравнението със ситуацията с Чарли и Даяна не е удачно тук.

Бетито е все още жива и въпреки това и сега едва успяват да "контролират" Хари, а след нейната смърт забрави. Тя е човекът, който дърпа конците, юздите и изобщо казва какво да става. Само, че предвид напредналата й възраст не съм сигурна колко вече й пука. Докато по време на раздялата на Чарли и Даяна все още много здраво държеше "фронта".

Мислите ли, че след смъртта на Бети кралското семейство ще е това, което е по нейно време? Тази жена е самата институция и никой не може да й стъпи на малкото пръстче.

И Чарли и Уилям са мухльовци, които могат да "строяват" единствено кокошките в двора. 😄 Максимумът, който ще постигнат двамата е да си спазват протоколите и да си кютат на сладката службичка. 😉

Кой ще му каже на Хари "Махай я тази"?
Бетито загубили се, РФ тотално ще изгубят "контрол" върху него.

# 4 358
  • Чужбина
Хари има нужда от лечение. Положението при него е сериозно, така като гледам.

Докторите ще помогнат.

# 4 359

И Чарли и Уилям са мухльовци, които могат да "строяват" единствено кокошките в двора. 😄 Максимумът, който ще постигнат двамата е да си спазват протоколите и да си кютат на сладката службичка. 😉

Кой ще му каже на Хари "Махай я тази"?
Бетито загубили се, РФ тотално ще изгубят "контрол" върху него.

Въобще не мисля, че са чак такива мухльовци, нито пък, че след Баба, империята ще западне. Хората си ги гледат всичките тия играчи от десетилетия и ще си ги приемат за крал и принц на Уелс без проблем. Тя баба отдавна не е това, което беше, абсолютно съзнателно в последните години прехвърля все повече отговорности на сина и внука си. Той и светът се е променил сто пъти от времето на бабината младост.
А на Харко крилцата ще му ги орежат само и единствено, ако е заплашен от загуба на стандарта, на който е свикнал. Скоро брат му ще определя парчетата от баницата и току виж на рижия и жена му им се наложи да се посъберат малко.

# 4 360

Въобще не мисля, че са чак такива мухльовци, нито пък, че след Баба, империята ще западне. Хората си ги гледат всичките тия играчи от десетилетия и ще си ги приемат за крал и принц на Уелс без проблем. Тя баба отдавна не е това, което беше, абсолютно съзнателно в последните години прехвърля все повече отговорности на сина и внука си. Той и светът се е променил сто пъти от времето на бабината младост.
А на Харко крилцата ще му ги орежат само и единствено, ако е заплашен от загуба на стандарта, на който е свикнал. Скоро брат му ще определя парчетата от баницата и току виж на рижия и жена му им се наложи да се посъберат малко.

За парчетата от баницата няма страшно. Тя е достатъчно голяма и "гладни" хора няма да останат. Нито Чарли, нито Уилям биха орязали парите на Хари. Чарли продължава да плаща парцалките на снахите, какво да ги прави. 😁

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 00:24 от Lilia*

# 4 361
Хари има нужда от лечение. Положението при него е сериозно, така като гледам.

Докторите ще помогнат.

Има нещо странно в гласа му. Не е сонорен като на един уверен в себе си млад човек, а е един такъв хрипящ и глух като на човек под чехъл. Звучи като 70 годишен старец, а не като 35 годишен млад мъж в силата си.

# 4 362
Докато търсих снимки на Даяна по бански, попаднах на тази снимки, та се сетих нещо.Една позната, която живее в Англия от много години, ми е разказвала, че когато Даяна е починала, направо е била смаяна, от това как най-обикновенни хора са плакали за нея. Все едно,че починал техен, най-близък човек. Толкова разплакани хора на куп не вила виждала. Та, Мегиту едва ли едва ли ще достигне висотите на Даяна. Колкото и да се напъва да се прави на народен човек.

Скрит текст:

И аз ревах. Защото ми беше мъчно за двете малки деца останали без майка и си представях какво е, ако се случи това с моето дете.
Ревах, защото си представях какво е да си на нейно място в смачканата кола.
Ревах, защото Даяна беше обещала на папараците бомбастични новини наесен, а след смъртта й никога нямаше да разберем какви са.
Изобщо колко ти се радват и колко те оплакват не е показател за стойността ти.
Да не говорим за фактора "масова истерия".

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 10:16 от dariVale

# 4 363
Добро утро с очарователните звуци от принц Хари!
Смя се,оригва се,рева,може и друго да е свършил,та затова русата дама да го прегърна изотзад.
Иначе не виждам причина да реве,живи-здрави са всички дома.Може пък да му е станало смешно преди изпълнението на рева,скоро ще свикне да се излага някак си по-естествено.

Аз не мисля,че скоро ще се раздели с Мегън.Няма с какво друго да се занимава,сега са partners in crime.
И това ще му писне,защото нищо няма да се промени.Нито медиите ще спрат да си изкарват хляба с тях,нито писма от кокошарника или цензурата ще накарат хората да ги обикнат.Когато му омръзне,вероятно ще се върне към старите навици,ще проронва някоя сълза,че не е виждал детето си,щото не се е сетил,че го има ,а Кейт ще го прибере пак под крилото си.Мегън може и да се пробва в политиката в САЩ,където ще е рибка сред акули,дори не рибка,а водорасло.Ще я употребят и изкомпроматят,за да не се пречка в краката на големите играчи.Сара се беше докарала до тотален фалит в САЩ, и тогава  се заиграла с Епщайн.Вероятно и за Мегън ще се намери някой соховец,Все пак тя е пряк,макар и крив,път към РФ.
Това е моята версия,дайте и вашите.
Айде стига им толкова нищене на тия смехотворци.

От всички роялски деца най ми харесват девойките на Летисия.Не трите прасенца на Макси,Шарлот има хубави снимки,но не е нищо чаровно,другите пък съвсем не ги запомних.
Не знаех,че малката дъщеря на испанците е кръстена на баба-София.Да не съм ви чула да кажете,че снахата била лоша и блъскала ръчицата на маминката си.

# 4 364
Толкова ме разсмя!!! Страхотен коментар Joy

Общи условия

Активация на акаунт