Бърз превод с чичо Гугъл:
"Собственикът на частни клубове и хотели Soho House събра 100 млн. долара (78 млн. паунда), за да помогне за финансирането на разширяването им по целия свят.
Основателят на бизираният в Лондон бизнес Ник Джоунс, заяви, че парите ще му помогнат почти да удвои марката си до 50 нови къщи на различни места в рамките на четири години.
Инвестицията идва с помощ от американските фирми Raycliff Capital и Simon Property Group в замяна на 5% дял, от компанията, оценени на близо 1,6 милиарда паунда.
Soho House също разкри годишните си загуби, нараснали от 60 млн. До 65 млн. паунда през 2018 г. поради инвестиции в амбициозните си планове за растеж.
Приходите нараснаха с 20 на сто до 432,5 милиона британски лири, стимулирани от нарастването на продажбите на храни и напитки и добавянето на повече от 20 000 членове, като общо взето до около 89 000 в световен мащаб.
Джоунс каза, че 2018 г. е била "изключително натоварена година за Soho House, тъй като продължихме да разширяваме глобалното си членство".
Компанията управлява клубове с частни членове за тези, които работят в областта на изкуствата и медиите, като пропускът към всички клубове или къщи струва 1700 паунда годишно. Джоунс каза: „Ние сме доволни от това [загубата]. В момента става въпрос за разширяване и отваряне на повече къщи. "
Това са Ник Джоунс със съпругата си Кърсти Йънг, която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация.

Тази добавчица "която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация." е твоят принос към превода, нали?
Абсолютни глупости са измислиците, че Баба не харесва Кейт - изобщо не е ясно кого харесва и кого не.
Имат папарашки снимки, на които си личат добри отношения.
Да, това аз го написах, като обяснение към снимката. Не съм оставила ред растояние и наистина се възприема като част от превода, което мисля, че имаш предвид. Не е нарочно. Съгласна съм с теб, че не е коректно и ти благодаря, че ми обръщаш внимание! Поправих го.