Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 428
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 420
Фичко2 в каква мизерна пицарийка ги е завел уж любимите си жени... А докато ергенуваше сам, пускаше все разни сторита от фенси ресторанти. То не бяха миди, раци, екзотични манджи, фламбета... И да не може да ги настани двете със София някъде, егати скъсания тип е този.
А иначе на мен губерчето на Пепка ми харесва, само да не ѝ беше толкова голямо (знам, че е оувърсайз модел, но ръкавите са въздълги и товва не е ок) и да не беше го комбинирала с тоя гол глезен и грозни маратонки.

# 3 421
Папагала е много хубав ,да !

На Пепа живота е Съдби на кръстопът!
Майка и баща си говорят-детето не ги разбира.
Баща и дъщеря си говорят-майката не ги разбира.
Дъщеря и майка си говорят-таткото не ги разбира.
Сиенка милата - грам връзка ще изгуби с баща си сигурно.
Честно жал ме и то много.Не го заслужават тези ангелчета.
Дано и разделени съумеят да запазят отношенията си.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 02:29 от Morkovel99

# 3 422
Много строго съдите, тояа е просто снимка. От една снимка не се разбира дали цялата вечер в бил кисел и лицето му е такова,понеже нещо си. Може да има разстройство.
Иначе какъв е проблемът да останат при приятелка. За мен е по-достойно от това той да им плаща хотела. А и може Ели да я е поканила.
Той Филип работи ли въобще? Сега като си е там...
Аз гледах по изключение клип на Ивана и жях да падна от тоалета с баретата... Като цяло... не й се получават комботата

# 3 423
Проблем няма - чисто практически има само малко неудобство - Елица живее в двустаен, София има нужда от сън, Елица и Пепа ще имат нужда да обсъдят днешната среща детайлно, виждам че и Майкъл е там, ще е тясно и шумно, а  какво недостойно има в това Фичо да плати хотела на дъщеря си, която за да го посети така или иначе трябва да е придружена от майка си . Пепа не отива на шопинг в Дания, а за да му даде възможност да я види

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 02:30 от FelicityB

# 3 424
Имайки се предвид развоят  на събитията, може и тя да не иска да й плаща нищо. Като цяло на мен ми изглеждат в тихо надцакване, дано не съм права. Аз само не разбрах - другото дете къде е ?

# 3 425
Е как къде? Който си има внуци, да си ги гледа!

# 3 426
За кастингите в МШ участниците трябва ли да спазват конфиденциалност и да не издават, че се явяват на кастинг?

В последното си клипче Елица защо твърди, че захарта от 300 крони е около 35 лева?! 300 датски крони правят 78 лева. Сигурно има златни ниши в тази ванилова захар...

# 3 427
Потресена съм от наглостта и възпитанието като цяло на Пепе. Чудя се как ли е обяснила на дъщеря си защо татко й живее с нова какичка и защо Фичо3 вече я води из мола.
Финализирането на развода е работа за двама възрастни. В такъв момент няма място за мацоранки-латини и малки деца.

# 3 428
Питам отново- вие защо сте убедени, че Филип живее с новата си жена?
Според е , София е останала да спи при него

# 3 429
  • Някъде там
Никой никого не съди. Коментираме.
На няколкото сторита физиономията му беше такава. Всичко може да е..

Никой нищо не знае, за това дали живеят заедно и къде е София .
За мен е останала при баща си,без какичката.
Предполагам, че ако Пепа е в хотел си го е платила сама.
Фичко го видяхме няколко пъти в скъпи ресторанти, но мисля, че за детето е по удачно да е в пицария. Не са на романтична вечеря. 😉 Така си мисля,не е задължително да е факт.

# 3 430
Те едно време целия катун се носеха да спят при Елица и нямаше проблем, пък сега защо сама с детето е отишла там 😃 Според мен ще ѝ е по-добре при приятелка, отколкото при бившия или сама на хотел.

# 3 431
Фичката интересно му се е получил фийда:

Децата му си изкараха празниците сами, той си дойде за парлама с майка им, после довиждане и ола Латина.

# 3 432
София е била при баща, така май е най - удачно - да преларат време заедно и да не я лашкат напред - назад като куфар

# 3 433
И след време как ще се разбират баща и дъщери, като майка им им говори вече само на български? След време София ще забрави и малкото, което знае, защото няма кой да ѝ говори, а Сиена още не говори.

# 3 434
На английски ще се разбират. София мисля, че ходи в някаква градина, в която мисля, че им говорят на английски и немски. Забравих как се казваше. А и Пепе е казвала, че София разбира датски. Отделно си мисля, че водят видео разговори всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт