Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 439
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 480
Мен при Пепе друго ми прави впечатление в последно време в 90% от сторитата все е с чашата пред нея. Няма обед, няма вечер шампанско да се лее.
За палтата на трите големи пилета пак на Пепа ми харесва най-много страхотен цвят, разбира се нейната комбинация е покъртително абсурдна.
А новите топ инфлузъри Манекена и Нина  хахахха какво нещо е Инстаграм и какви хора прави известни. Нея я познавам лично от много отдавна не е глупаво момичето, но е най-меркантилния човек, който съм срещала някога.

# 3 481
Леле майко, ако някой реши да гласува, защото е видяла в ИГ Ивана или Петкана да гласуват... Ами по-добре да не гласува, защото очевидно не блести с интелект. На снимката Ели ми харесва, но трите заедно са ужасно смешни и нелепи... Трите големи пилета Simple Smile А Преси съм я забелязала отдавна, че не е много стилна, но пък ако не се е провъзгласила и тя за някакъв инфлуенсър всичко е точно.

# 3 482
Йоанна Йоко и Йоанна Петрова с общо видео и коментари за нас тук и нашите коментари. Grinning Вече и Йоко ни чете, но е приела нещата с усмивка.

Иначе едно време имаше доста такива колаборации и много ги харесвах. Вече почти никой не прави, а днес дори Емил Конрад във видеото си с Изабел каза, че е правил такива с хора, които вече не харесва въобще.

# 3 483
  • София
Що сте изрязали снимката? Пускайте ги целите, моля Rolling Eyes

# 3 484
Ами с чашка е по-леко реконструрането.

Аз от край време забелязвам една нервност и напрежение в нея, трепери й гласът често и си личи, че ситуацията въобще не й се нрави.
И друг път съм писала, според мен целият този театър е адски натоварващ и изтощителен емоционално. Искат се много здрави нерви да си нон стоп с нажлембена усмивка и да показваш как всичко ти в розовко в труден момент.
Всичко е фалш и преструвки, дори във видеото за раздялата сто пъти си изчанчи езика, за не каже думата раздяла.
Имам чувството, че сама пред себе си не иска да признае, че е наранена и се опитва да си докаже, че не се е случило кой знае какво. Цялото й поведение смятам, че е една защитна реакция. Не иска да приеме, че нещата не случват така както е искала. 
И историята с Филяка също така си обяснявам.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 17:04 от Вαнилия*

# 3 485
Изглеждат все едно са тръгнали за магистралата. При Елица тъмният плътен панталон малко спасява положението, но на Пепе полупрозрачното чоропогащниче и на другата щампите са абсолютен потрес. Голямото пиле изглежа най-адекватно.

# 3 486
  • Някъде там
И пак с тези грозни маратонки...
Дано завали сняг , че иначе цяла зима ще ни се кикерчи по бумерангите с тях..

Фичко са на гости на сестра му.
Детето най накрая ще прави неща подходящи за възрастта му .
Ще ходи на разходка , ще си играе с братовчедка си и няма да му се налага да стои сериозно сред чекнещи се  шантави лелки под диригентството на майка му.
Дано останат повече от 2-3 дни .
Валери наистина е отишла в Гърция да прави фотосесии . Да ходиш на почивка за да се снимаш , думи нямам.
Покрай вас загледах Маги и последното им видео е много забавно.

# 3 487
Хареса ми клипа на Йоана+Йоанна. Като две приятелки, които са се събрали на гримче, кафе и клюки.
Леко приемат коментарите.
Йокото ще я погледна и аз Simple Smile

# 3 488
Йокото отдавна си чете според мен тука, но някак си има усета да е още в баланса, но като завалят разни пр пратки, ще видим. Засега явно си влага енергията в набирането на клиенти за разни програми и упражнения, пък и добавките, та тепърва може да покаже и още неща смятам, много ми е естествена и симпатична, пък и лъха голяма страст с нейния човек..

# 3 489
Въобще не съм имала предвид, че някой ще или няма да гласува, защото Ивана го е направила. Казвам, че се показа и в друга светлина, демонстрира друга част от ежедневието, различна от ходене по събития и показване на пр пратки. Именно, че аудиторията й включва хора под 18. Тези, които са над, вече имат изградено мнение, тези, които са под, виждат нещо важно, което също е съществена част от живота. Затова направих препратка с друг инфлуенсър. В конкретната ситуация, деца и младежи виждат пренебрежително отношение към обществена проява (протест), при едната, и упражняване на гражданско право при другата.
Няколко инфлуенсърки споменаха, че са гласували и съветват всички да направят същото. Аз лично го приветствам.

# 3 490
На предните избори една от инфлуенсърките беше си снимала директно бюлетината с избрания от нея кандидат. Но не помня коя беше.

# 3 491
Маги Пашова и тя с мечове на погачата на детето си.. за мен кецове/ маратонки не са за всякакъв повод!
Скрит текст:
*Аз скрих лицето на детето...малко нескопосано Wink

# 3 492
Много са ми приятни Йоана и Йоана. Още са свежарки и не се взимат за нещо повече.
Така се прави сладкишке. 😁

# 3 493
о, Сладкишка много има да ги настига. Личи си, когато човек е щастлив и удовлетворен от това, което е, и това, което прави. Видеата и на двете винаги са ми били много неподправени, мога да им се доверя, че не се правят на такива, каквито не са. А Сладкишка след глупостите за тук и сторитата спрях да я гледам.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 19:47 от Мари72

# 3 494
Маги Пашова и тя с мечове на погачата на детето си.. за мен кецове/ маратонки не са за всякакъв повод!
Скрит текст:
*Аз скрих лицето на детето...малко нескопосано Wink

И тя при Дупестата, какво толкова им харесва там, не знам.
Как ли пък няма да направя бебешки празник на терасата на фризьорски салон....
Поне да беше някоя готина обстановка, как и да е, ама то...

Иначе аз харесвам комбинацията кецове с пола, но горната част не е удачна в това съчетание.
И с други обувки да беше, пак нещо не ми харесва ризката.

Общи условия

Активация на акаунт