Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 865
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 670
Новата приятелка прилича на селянче, да ме прощават хората от село.
Скрит текст:

# 2 671
Поне не се зъби като кобилка на стимуланти.

# 2 672
Прилича ми на обикновено момиче, той сигурно затова я е харесал. Нищо общо с Пепа.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 21:12 от Анонимен

# 2 673
ПенелопИ в топ куин: “Искам до такъв степен да съм....”
Оле майко

# 2 674
И е с два размера повече от Пепка 😁 В което няма нищо лошо де, чаровна е, Фицата умишлено е търсил противоположност на Пепа явно.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 17:43 от FelicityB

# 2 675
Гергана съветва хората да не се хвалят с парите си. Абсурдно.

# 2 676
  • Някъде там
Новата на Фичката ми е много симпатична.
Според мен Пепа не показва Филяка защото още не са разведени с Фичката..
Явно ще чака развода за да го покаже и онлайн 😄

От нея ли пример да вземат? А с какво да се хвалят , с лъжи и инфантилно поведение ли?
Гергано,порасни!

# 2 677
https://www.instagram.com/p/B3zUdXtgfNK/?igshid=a0smqmoqsof6
Фичо мина на испански 😂
Очакваме скоро Philip Hola Jeppson

# 2 678
Новият влог на Милена ми остави много топли чувства, както обикновено. Обичам непринудени, сърдечни и отдадени на любовта и семейството си хора Heart

# 2 679
Сладурана е новата на Филипчо. Аз и Пепе не смятам за грозна, в началото ми беше много симпатично миньонче в последствие чак ми опротивя, но пак мисля че го превъзхожда датския левент. Какво намират млади, свежи момичета в него идея си нямам. Да кажеш мъж на място, с перспектива, ерудиран ама тц. На последната снимка ми се струва и страшно остарял, а прическата му е направо подсъдима.

# 2 680
Моля поправете ме ако греша. Сутринта Полина имаше стори, което в момента не намирам, в което доколкото си спомням пишеше, че продуктите ще са на цена от 14 до 19лв. Сега влязох в сайта - шампоанът е 20лв, а маската и спреят по 25лв.

# 2 681
https://youtu.be/0CjejmjaUzk?t=303 момичета, поздрав, с този момент от видеото на Валката

# 2 682
Боже , вече било модерно и принцесо си да снимаш...оф, аман вече ! Ако не споделят какво са яли, ще свърши Света.

Скрит текст:

# 2 683

Ауууууууууу

Peacock, все пак принцесата я е яла на "брънч" - как няма да я снима?! А тя не беше ли веган, между другото?

# 2 684
Моля поправете ме ако греша. Сутринта Полина имаше стори, което в момента не намирам, в което доколкото си спомням пишеше, че продуктите ще са на цена от 14 до 19лв. Сега влязох в сайта - шампоанът е 20лв, а маската и спреят по 25лв.

Не е стори, в поста си е писала, че цените са 19-24лв

Общи условия

Активация на акаунт