Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 969
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 655
Е тя Мегз какво ли не продава. От реплики на Кайли до авточасти. 😉Мошеничка, извинете бизнесдама на дребно и на едро. Къде обясняваше на Попова как червилата ѝ седели добре само на плътни устни и че на нейните тънки не работи великата им формула бъркана у някое китайско мазе. 😒

# 2 656
Много ми е смешно някой като каже, че е създал шампоан/червило и т.н.
Аре тогава споделете къде ви е фабриката, сертификатите, лицензите и още една камара подробности, които хич не са лесни за постигане в България.
Иначе май само аз не съм почнала да продавам червила, дрехи и шампоани правени на ишлеме.
То не е точно и ишлеме. Щото някои търговчета в Китай правят козметика и ти я пакетират по твой дизайн, лого и име.  

# 2 657
Аглюто не беше ли получавала пр пратка от тия brave new hair, беше ги включила в кърли изкрейзването май...

# 2 658
  • Някъде там
Аглюто не беше ли получавала пр пратка от тия brave new hair, беше ги включила в кърли изкрейзването май...

Да. Бонбонената им терапия за 50 лева.

Гледам че сега "рекламира" и Полината като я споделя в сторито си.

# 2 659
  • somewhere over the rainbow
 Аз вече тотално се обърках. Полина пробва кърли метода, така ли?

# 2 660
Зорница може да наваксва въглехидратите с тази бонбонена терапия 😁. Чудя се с какво ли ще ни изненада като започне пак да снима.

# 2 661
То не е точно и ишлеме. Щото някои търговчета в Китай правят козметика и ти я пакетират по твой дизайн, лого и име.  
По същият начин работят и големите козметични брандове.

# 2 662
Не, просто шампоаните на марката са съвместими с него защото са безсулфатни.

# 2 663
  • Някъде там
Не. Фирмата която ще прави  продава продуктите на Полина беше изпратила пр пратка с други свои продукти на Зорница.

Днес Зорница пък "рекламираше" продуктите на Полина като беше качила стори, че има рожден ден Полина и пуска нова серия продукти.
Уж нямали парабени и прочие, дали стават за Зоркините методи и ще ги пробва ли не се знае.
Дано не стават, че и тях ще ги застигне ефекта Павлови.😉😄

# 2 664
Аз отдавна се каня да си поръчам нещо на Brave New Hair, точно от Зорница ги открих. Затова може би бих пробвала и нещо от на Полина нещата, когато/ако най-накрая се накарам да поръчам. Но се изненадах, че е към друг бранд, мислих си, че изцяло неин ще е. Но може би е по-разумно така, както е направила. А също много се учудих на този своебразен launch, аз очаквах да видя професионална фотосесия с кадри на коса + продукт, за да се разбере какво е пуснала, че от снимката в инстаграм, ако не зуумнеш или не прочетеш, нищо не се разбира.

# 2 665
  • Monaco
Замина си с ФилипЧО и розАвият филтър на Антоанет 😁 Гледам вече ползва друг.

# 2 666
На Валърито е някакво трето, не се знае какво

Скрит текст:

# 2 667
  • Варна
Ох, Филип и новата му приятелка разхождат кучето. Не знам защо Филип не си спести тези сторита. Явно иска да покаже, докаже нещо на Антоанета. Друго обяснение нямам.

# 2 668
Тя пък е потънала в скръб, ако се съди по профила й в Инстаграм.
Готина сапунка заформиха

# 2 669
  • Варна
Хич не е потънала, но поне е за момента публично не показва онзи Филяк. В смисъл в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт