Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 043
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 2 640
Това момиченце е много съмнително. С леля й Мегзито са лика-прилика. И тая Иванка като почне да приказва все едно слушам МеКса, същия глас и обяснения вади. Всичките са лъжливи авантаджийки. Язък за децата дето ги следят и им вярват.

# 2 641
Паднах чо стълбите в далечината 1999 година. Да снимам освен реклама на патерици и гипс.

# 2 642
Скрит текст:
Приятно изненадана съм от достъпните цени на продуктите на Полина. Марката е Brave New Hair, нормално в Златна рибка да се продава. Бих пробвала продуктите й. Има си и тя някои кусури, нормално, но е целенасочен и постоянен човек, склонна съм да се доверя, че са качествени продуктите.

И аз мислех,  че може да сложат по-високи цени на продуктите, но са в границите на нормалното. Бих ги пробвала, косата й винаги изглежда добре и нямам спомеми някога да е споменавала за сухи шампоана. Изглежда ми, че влага старание в нещата, които прави въпреки някои свои недостатъци.

# 2 643
Скрит текст:
Приятно изненадана съм от достъпните цени на продуктите на Полина. Марката е Brave New Hair, нормално в Златна рибка да се продава. Бих пробвала продуктите й. Има си и тя някои кусури, нормално, но е целенасочен и постоянен човек, склонна съм да се доверя, че са качествени продуктите.

И аз мислех,  че може да сложат по-високи цени на продуктите, но са в границите на нормалното. Бих ги пробвала, косата й винаги изглежда добре и нямам спомеми някога да е споменавала за сухи шампоана. Изглежда ми, че влага старание в нещата, които прави въпреки някои свои недостатъци.

Сух шампоан май е казвала, че ползва само на Марокан ойл, който мисля, че е мнооого скъп, в сравнение с дрогерийните, но не съм сигурна.

# 2 644
Аз пък нещо не съм останала с впечатление, че Полина има хубава коса. Как да прецени човек, като само на фризьор ходеше за “сешоар”, и най-калпавата коса може да се замаскира по тоя начин и то за снимки.. на фонът на останалите шампоани, които ми харесват от златна рибка, не бих стигнала изобщо до нейния, да ме извинява.

# 2 645
Brave new hair е на една мацка от Пловдив,която между другото е с отвратителна коса.Повечето продукти съм ги ползвала и НЕ стават.

# 2 646
Леля коцка е избрала нов телефон, да сме спокойни. Но косата и ме втрещи....

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 13:51 от bubanka

# 2 647
Скрит текст:
Аз пък нещо не съм останала с впечатление, че Полина има хубава коса. Как да прецени човек, като само на фризьор ходеше за “сешоар”, и най-калпавата коса може да се замаскира по тоя начин и то за снимки.. на фонът на останалите шампоани, които ми харесват от златна рибка, не бих стигнала изобщо до нейния, да ме извинява.

Тя започна да ходи често на фризьор след като забременя. Преди това сама в къщи си миеше и издухваше косата. При положение, че се боядисва и е с тънък косъм (поне така ми изглежда) за мен е хубава касата й. Нея сравнявам с някакви гъсти, буйни и къдрави коси.

Скрит текст:
Скрит текст:

Сух шампоан май е казвала, че ползва само на Марокан ойл, който мисля, че е мнооого скъп, в сравнение с дрогерийните, но не съм сигурна.
Възможно е, може да не съм обърнала внимание, ако го е споменавала.

# 2 648
Коца усилено иска да грабне титлата "Най-назъбена, фалшиво-насилена усмивка" от Пепон.
Косата ли си е бояядисала зелена, или това са отражения в мазния косъм?

# 2 649
Интересна колаборация на Полина. Поправете ме, ако греша но тя май е първата българска влогърка, която прави такава с козметичен бранд. В чужбина работят с големи марки, правят колекции гримове и продукти, но тук досега никой не е правил такова нещо. Малко ми е странен изборът за Полина точно, тъй като нито има особено много абонати, нито косата ѝ е отличителна черта. Почти никакви видеа и публикации няма на тема грижа, поддръжка и прически, а и не виждам да се гласи особено много в ежедневието. С този шампоан правя извод, че я мие всеки ден, за което може и да не съм права, но ако е така не говори за някаква уникална коса или издържано стилизиране. И аз хубава коса, на която да завидя определям на Андреа Банда Банда, както и на Милена, Дани от Quadrifo и Денина Мартин. Айде и Галя ще сложа, само защото ѝ издържа с дни прическата. Полина просто ми изглежда чиста и дотам. Иначе аз марката я харесвам и продуктите сигурно са хубави, просто наистина ми е доста странен този избор на Полина за партньор. И снимката по секси пижамка и сутиен в леглото... 🤐 Да бяха направили и една фотосесия като хората, поне да покажат професионализъм и да вдъхнат малко доверие.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 12:11 от Emi_55

# 2 650
И сега гледайте как ударно, всички убавици дето до вчера ги мазаха с Керастас и тем подобни, ще започнат рЕзко да ползват на кака Поли серията...😆
Dms "Шампоанче за Коци" Тя има най-голяма нужда.

# 2 651
Впрочем не е никак трудно да си направиш серия шампоани и да ги продаваш в Интернет. Пълно е с такива търговци и обикновено това са точно жени като Полина, които си нямат сериозна работа и се чудят как да се правят на интересни.

# 2 652
Не всички си показват реалното състояние на косата. Ето примерно Валерито снимала видео за грижа за коажата и косата, но косата ѝ със сигурност е или след фризьор или след измиване, клепане с нещо и изправяне. Едва ли на другия ден изглежда така жива. А на лицето е с един тон грим. Е аз как да преценя тия 100 неща дето показа дали имат ефект. Полина и тя - отиде на фризьор, измият ѝ косата, сложат нещо за блясък, издухат я и тя изглежда добре. Ивана за това седи със шапка, не е била на фризура., но сега след терапията на Керсастаз ще снима сигурно няколко видеа за да покаже колко ѝ е хубава косата.

# 2 653
Мег@з не се ли беше пробвала и тя с продукти за коса. Полина поне има нейна си коса де, а не 90%екстеншъни 😂

# 2 654
Все ми се струва, че честото мазане с химии по фризьорските салони и дърпане с разни четки не е най-доброто, което човек може да направи за косата си. Ама нали по-важен е моментния резултат за инстаграма. След време всички тези третирания и експерименти оказват негативно влияние на косата.
Иначе аз не бих сложила на косата си шампоан, създаден от някаква си Полина София или някаква си мацка от Пловдив...

Общи условия

Активация на акаунт