Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 511
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 360
  • София
Гергана работи в Меркари. Сега се сетих, че сте го споменавали.
Случайно цъкнах на профила на един от коментарите под профила й. Това дете не е на повече от 10-11. Защо гледа, сякаш смуче кхъм. Егати аудиторията. 

https://www.instagram.com/p/BmC4Cn0FWVS/

# 3 361
Аз пък не я мисля за толкова умна да привлече трафик, че да направи добро, по-скоро да си кажат хората колко е хрисима и как тя иска да прави добро, а при Мегъз не се е случвало.

Естествено, че за това ги пусна тези сторита 😁 Някой да не би да й се върза?

# 3 362
Кои са тия пилЯнца при Карбовски, билЕ инфлуенцъри и те.

# 3 363
Тия ги знам само от Господари на Уеба Laughing "Олиии, пилиии... в Монакутууу"

# 3 364
Ма тая държава освен , че е развъдник на политически партии, стана и на инфлуенцъри , всеки втори нещо инфлуенцва.

# 3 365
Хахаха, и аз за "пилинцата" влизах да питам. Дайте им ИГ да се посмея.

# 3 366
Идвам за ''пилинцата'' при Карбовски, в шок и потрес съм.  И аз искам инстаграм или квото и да е там

# 3 367
Горките те, тя рецепционистка той шофьор., ходят от компания на компания, за да пият и ядат без пари. Жалка картинка.

# 3 368
ахахаха, не ги знаех тези образи "пилинцата"
Майкоууу  Laughing

# 3 369
Намерих ги пиленцата, но са им заключени профилите. Не ми се занимава да ги следвам. Ако някой се интересува
https://instagram.com/manekena_dimitrov_world?igshid=1am7wdky4gwm8
https://instagram.com/dimitrova_nina_87?igshid=r040bturm8qw

# 3 370
Ох, срам ме е да ги нарека мои съграждани. Само да не звуча така в ушите на хората - топ, топ.

# 3 371
Добре, че са им прайвът профилите. Смо като гледам, че в описние си е сложила bulgarian woman, а той е mnekena, и не ща да знам повече.
Тази с разпраните дрехи верно ли е ТОЛКОВА безмозъчна, колкото изглежда, или сарказъм има вплетен?

# 3 372
Тия двамцата са любимци на therealsfw и falshgruba в ИГ. Скъсват ги от подигравки. Уж демонстрират луксозен начин на живот и много пътувания, пък много често излизат компромати, как търсят евтини квартири за поредната дестинация във фейса. Постоянно излизат чатове на индивида от мъжки произход, как се сваля с разни девойки, а иначе е обвързан. Жена му нямала нищо против 😆 Анимационни герои.

# 3 373
Ох, срам ме е да ги нарека мои съграждани. Само да не звуча така в ушите на хората - топ, топ.
Няма от какво да те е срам, вашият град е дал толкова стойностни хора.
Аз кво да кажа, като съм градска на Динко, Гошо Борсука и Нидялку 😹😹, а да и оная мадам Меги Дерм.

# 3 374
  • Някъде там
Тия защо са със заключени профили нали са инфлуенсъри 😃 ?

Физиономията на Фичо2 няма да я коментирам , че няма да е ласкаво. София е доволна , а това е важното .

Общи условия

Активация на акаунт