Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 382
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 495
Скрит текст:
https://instagram.com/myfamilyinmalta?igshid=wr7cu981ul69
Някой следи ли това момиче ?
Сега ми излезе като реклама .
Живее в Малта.
Исках да и дам шанс ,но погледа ми постоянно е върху белега на врата и не мога.
Леле, изобщо не съм очаквала, че някой ще спомене мой профил тук. В шок съм, наистина. Дори споменах коментара ти на мъжа ми! Grinning
Белега ми е едно от любимите неща в мен. Комплекс ми беше в училище и превъзмогнах всичко отдавна, но си съвсем права, че може да бъде "в очите" на човек. Аз не го забелязвам, след 20+ години гледане в огледалото. Grinning Не се имам и за красавица или нещо повече, но исках да благодаря все пак за шанса. Heart
В интерес на истината, започнах да се занимавам като хоби с YT и Инстаграм, точно заради тази тема преди месеци, но чак сега имам малко повече време за него. Simple Smile

# 3 496
  • Някъде там
Лия, надявам се че не си ме разбрала погрешно , с написаното не целя да те засегна. Просто имам "проблем" с човек с белег в семейството си и въпреки че знам , че това не е от значение за стойността на човека ,винаги ми се набива първо това в очите.
И определено ще се постарая да гледам видеата ти. Харесвам толкова открити хора.

# 3 497
Изобщо не се засягам, не се притеснявай daviz! Приемам критики открито за всичко, било то за: видеа, дикция и т.н. Не всеки харесва на 100% външния вид, качества и прочие на друг човек. Прочела съм много коментари и аз самата обичам да изразявам мнението си пред хората(писала съм и в тази тема критики към тези, които се коментират най-често). Обикновено моето не се приема с хубави очи, защото смятам, че съм пряма в думите си.
Ще се радвам, ако ги гледаш разбира се. Simple Smile

# 3 498
Скрит текст:
Скрит текст:
https://instagram.com/myfamilyinmalta?igshid=wr7cu981ul69
Някой следи ли това момиче ?
Сега ми излезе като реклама .
Живее в Малта.
Исках да и дам шанс ,но погледа ми постоянно е върху белега на врата и не мога.
Леле, изобщо не съм очаквала, че някой ще спомене мой профил тук. В шок съм, наистина. Дори споменах коментара ти на мъжа ми! Grinning
Белега ми е едно от любимите неща в мен. Комплекс ми беше в училище и превъзмогнах всичко отдавна, но си съвсем права, че може да бъде "в очите" на човек. Аз не го забелязвам, след 20+ години гледане в огледалото. Grinning Не се имам и за красавица или нещо повече, но исках да благодаря все пак за шанса. Heart
В интерес на истината, започнах да се занимавам като хоби с YT и Инстаграм, точно заради тази тема преди месеци, но чак сега имам малко повече време за него. Simple Smile

Mela! Stuck Out Tongue

Любима държава! Живях там половин година и напуснах по собствено желание, защото не смятам, че трябва да правим компромиси с работа, която не ни харесва, но съм влюбена завинаги в Малта!

На мен лично ще ми е интересно, ако правиш по-обстойни видеа за живота там. При все, че е толкова малка островна държава -има толкова неща за разказване. Gift Heart

# 3 499
И аз да се разпища тук реших Wink
Писала съм отдавна, но моята "любимка" Зорка изчезна, а ИГ нямам, за да видя, как става къдрокоска преследваща я сърца, но реших да загледам всеобщатата тук любимка Елица.
Аз, въпросното коте Ели съм го гледала мнооого отдавна, когато правеше видеа, единствено за грим и живееше с чичко паричко (сега очаквам да ме нахейтите Wink ), сега забелязвам, че ми е приятна, НО само от гледна точка на разнообразието на самите й влогове. Обаче, тук, в новата Елица, виждам някаква промяна, която по принцип е хубава, но ми се струва, че е малко, за да се напасне на въпросният нов приятел. Той ми се струва абсолютен деспот, сори! Цялото това старание в кухнята, във външният й вид, самият й тон към въпросният мъж, говори много!!!
Току що изгледах видео, в което си е преобзавела кухнята, нали ще става Мастър шеф и ми се наби в очите някаква изрядност, която ми е меко казано страховита. Тя полира чаши, подрежда, абе всичко е под конец. Вие, твърдите, понеже само ви чета, че тя работи. Моля, искрено ми кажете, какво работи това моме, че да има сили да го прави всичко това, че да взема да си сменя професията Wink
Мне, съжалавям. Не ми допадат подобни розови балони. Прочетох, че този на Пепето се е спукал. Очаквано. Тук също, въпрос на време.

# 3 500
Има един много хубав филм с Джулия Робъртс - Sleeping with the Enemy. Една крехка жена и един деспотичен мъж перфекционист, който иска всичко вкъщи да е като под конец. Елица играе в момента в същия филм май.

# 3 501
Елица е споменавала, че се занимава с корпоративна фотография (фрийленс). Предвид, че има и онлайн магазин и развит YouTube канал предполагам, че си докарва прилични доходи от всички тези неща като една голяма част от това може да го работи  от вкъщи/ вечер / в неработно време или когато и кефне стига да спазва сроковете.
Голямо демонизиране на този Майкъл пада   тук, явно само на мен ми изглежда напълно безопасна игла 😂  Просто има един тип жени, които умират да се доказват пред мъжете си постоянно без значение дали някой им го изисква или не

# 3 502
Явно аз виждам нещата по-различен начин и не определям Майкъл като деспот.
Защо, ако една жена обича да готви се решава, че слугува на мъжа си или това, че полага грижи за външния си вид.
Аз също много обичам да готвя и често правя експерименти и моята кухня също е под конец и всяко нещо си има своето място и работя от 8 до 5.

# 3 503
Хаха! Yogurina,kif inti? *нямам идея дали така се пише на малтийски* Grinning
Ще се опитвам, но вече започват дъждовете тук и с бебе ще ми е малко трудно, но ще се постарая. Чакам си приставката за новородено, за да мога да я нося в раницата навън и да снимам, защото с количката е трудно по баирите!
Права си и си направила добър избор! Аз съм щастливка, че работя на сегашната ми работа, беше голям късмет и да работя на родния си език. Ако не бях започнала на това място и аз отдавна нямаше да съм в Малта, по долу-горе същата причина (плюс още няколко). Simple Smile

# 3 504
Таратанци се издържа сама Елица в Копенхаген !
На ясно ли сте как са наемите там..и да беше само наем...

# 3 505
о, Сладкишка много има да ги настига. Личи си, когато човек е щастлив и удовлетворен от това, което е, и това, което прави. Видеата и на двете винаги са ми били много неподправени, мога да им се доверя, че не се правят на такива, каквито не са. А Сладкишка след глупостите за тук и сторитата спрях да я гледам.
Тя сладкишка "няма време" вече да чете, сега "боядиШва" "Сладкиши, отивам да боядиШа... " 🤣🤣🤣🤣

# 3 506
Зад гръмкото наименование “корпоративна фотография” не се крие нищо повече от добра техника за заснемане и обработка, достатъчно опит и фирми, които да и ползват услугите - аз просто я цитирах, за да е по- достоверно  😉

# 3 507
Извинете, но къде е видеото на Пепе?

# 3 508
Таратанци се издържа сама Елица в Копенхаген !
На ясно ли сте как са наемите там..и да беше само наем...

Къде е казано, че се издържа сама?

# 3 509
Елица май никога не се е издържала сама в Дания. Вярно, работила е, докато е била с чичкото, ама пак е живяла лайфстайл, далече от този, който може да си позволи ако е само момиче, работещо в Дания. Материализмът й е доста показателен за начина й на мислене. 78 лева за ванилова захар... Така се прави, когато не знаеш как се изкарват пари - грабиш като невиждал, каквото луксозно ти видят очите.

Общи условия

Активация на акаунт