Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 409
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 510
  • Някъде там
Извинете, но къде е видеото на Пепе?
Кое видео ?
Тя видео след онова за преструктурирането не е пускала.

# 3 511
о, Сладкишка много има да ги настига. Личи си, когато човек е щастлив и удовлетворен от това, което е, и това, което прави. Видеата и на двете винаги са ми били много неподправени, мога да им се доверя, че не се правят на такива, каквито не са. А Сладкишка след глупостите за тук и сторитата спрях да я гледам.

И аз след коментарите ѝ спрях да я гледам. Как се беше разбесняла, мислих че ще и излезе пяна на устата... Тогава започнах да чета темата и видях, че нищо лошо не сте писали за нея, а само явно видното, че командва мъжа си и че е странно, че на всички почивки е с техните (И аз съм близка с родителите ми и си правим семейни ваканции, но с мъжа ми си пътуваме ѝ сами). Та тогава ми стана много смешна, какво се е взела на сериозно и спрях да я гледам...
Но започнах да чета темата и ми е много по-интересно от всякакви клипове ☺

# 3 512
Много съм изумена от заключението, че ако кухнята ти е под конец и готвиш, значи си глупава жена и семейството ти е фейк.

# 3 513
Мда, живяла съм в Дания, знам за високите наеми, данъци.
Обаче, за да си позволиш процедури, като фризьор, маникюр, екскурзии си трябват солидни доходи, т.е. доста отговорна и сериозна работа.
За мен лично, снимки, ютуб и онлайн магазин с пет артикула на кръст не са достатъчни, за живота, който показва Елица.

# 3 514
Confused днес отворих ytb и ми излезе, че има , май се казваше "кратка детокс почивка и още нещо си", но така и не си го пуснах

# 3 515
Елица е споменавала, че се занимава с корпоративна фотография (фрийленс). Предвид, че има и онлайн магазин и развит YouTube канал предполагам, че си докарва прилични доходи от всички тези неща като една голяма част от това може да го работи  от вкъщи/ вечер / в неработно време или когато и кефне стига да спазва сроковете.
Голямо демонизиране на този Майкъл пада   тук, явно само на мен ми изглежда напълно безопасна игла 😂  Просто има един тип жени, които умират да се доказват пред мъжете си постоянно без значение дали някой им го изисква или не
Просто има един тип жени, които умират да се доказват пред мъжете си постоянно без значение дали някой им го изисква или не
Това имах предвид, когато писах, че много жени са в странни и деспотични семейства.
Лично мнение. Моята кухня е под конец, когато имам време, за нея. Понеже работя. По осем часа. И, не, нямам намерение да се доказвам на мъж ми по никакъв повод. Таква ме е взел, ако не му харесва, негов е бил изборът.

# 3 516
Много съм изумена от заключението, че ако кухнята ти е под конец и готвиш, значи си глупава жена и семейството ти е фейк.

Ами в 21 век, описанието повече отговаря на стереотипа за отчаяна съпруга с хобита. Сори. Аз лично нямам времето, с което разполага Елица. Повече съм заета с това да се издържам.

# 3 517
Не, че съм защитник, но Елица си прави маникюра сама вкъщи, на фризьор в Дания съм видяла веднъж да е отишла. Виж в България е ходила и на фризьор, и на лазерна епилация, и на зъболекар. Както прави всеки, който е на гурбет в чужбина, впрочем, цените не са съпоставими. Егати розовия живот показва, да си дойдеш на Българията да си оправяш кариесите!
Приятна ми е за гледане, не я знам какво точно работи, честно казано, ама преди да се критикува някого трябва да си запознат с разни детайли, че иначе стават недоразумения.
И да е на хранилка при Майкъл не съм видяла само да "лапа" от него, и работи при него, и къщата блести, и готви и всичко. Поне върши нещо. Има една друга такава българка, пак влогърка, не работи, само харчи на мъжа ѝ парите, обикаля салоните, не чисти, не готви. Имена няма да споменавам, че да не се познае някой.

# 3 518
Ами тя точно тези дни обясняваше, че се лакира сама заради високите цени. Беше писала, че един маникюр е от порядъка на 100лв.
На фризьор също рядко ходи, предимно в България идва.
Облича се с дрехи от Зара и Асос, не виждам да демонстрира кой знае какъв стандарт.
Почивките, на които ходят също съм останала с впечатление, че са предварително планирани, дебнати за изгодни оферти, икономични полети и т.н.
Въобще не смятам, че парадира с висок стандарт.
Имам познати, които демонтрират в пъти повече, без да са инстаграмъри и ютубари.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 22:18 от Вαнилия*

# 3 519
Сори, обаче последните покупки, които показва Елица са достатъчни за посещение при зъболекар и фризьор в Дания... Та, не разбирам защо идва в България за тези неща.

# 3 520
Така, кафява захар, ако се не лъжа, показа за около 30 лв, почти нямаше кг. И останалите неща, които купува са си доста скъпи в Дания.
Аз пък съм останала с впечатление, че не е на гурбет там. Живее си там, с въпросният. Пазарува козметика, дрехи редовно. Вие твърдите, че това са никакви пари и, че дебнат западняците, като нас българите евтини самолетни билети. Тук се разсмях.
Забравих, в едни от последнити влогове, които гледах днес, тя се върна от фризъор. Wink

# 3 521
Кафявата захар е всъщност ванилова и струва 300 крони, които тя грешно каза, че са 30 лева. Всъщност са 78 лева. Тя изобщо не знае даже какво харчи.

# 3 522
Има други двама ютубъри, които до скоро живееха в Дания. И двамата работеха, но стандарта им на живот нямаше нищо общо с на Елица...Без брънчове и доста добре изглеждащи квартири.
Аз като разбрах къде живеят, чак се изненадах, защото бях с друго наблюдение за Копенхаген. Става въпрос за Галка и Дидо.
Та мисълта ми е, че дори и да не го прави съзнателно се стреми да бъде с мъже, които да и осигурят добър начин на живот, дори и да не и дават пари, поне те да имат, че да не се вре в някакви мизерии...
А за Майкъл, определено от както е с него има някаква промяна у нея, а аз я следя от години. Определено изглежда, че го играе на "добрата женичка". Ама всеки си има глава на раменете и може да се държи както сметне за добре.
Само се чудя, не се ли изморява постоянно да играе...

# 3 523
Да, отдавна не съм в Дания и не успях да й сметна крони в лв.
Simple Smile

# 3 524
Според мен съчетава идването в България с това, а не идва специално за да ходи на фризьор.
Но особено за зъболекар си е обичайна практика. Почти всичките ми познати, живеещи в чужбина си оправят зъбите в България. А тъй като сме близо, много ходят и в Македония.
И то нямам предвид ортодонтско лечение, което представям си там колко струва.

Judit, кой твърди, че това са никакви пари?
Не си обяснявам защо по този начин изопачавате нещата?
А относно евтините билети съм го чела в нейн пост (ако не греша беше за Малдивите).

Общи условия

Активация на акаунт