Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 375
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 540
Евгения Джаферович е получила лицева пареза през първата й бременност, която не се е оправила напълно, затова и има леко изкривяване от едната страна.

# 3 541
Questar, по принцип съм на същото мнение като теб. Обичам да се гримирам, но не и да трупам количества, количества гримове... Лакомия си е това.
Но нея все пак мога да я оправдая, че е работила, и все още продължава на свободна практика. Една наша Валери има не по-малко гримове, които са си само и единствено за лично ползване.

# 3 542
Грешна ви е представата за "работата" на Елица. Няма такова нещо фриленсър да поработва час-два на ден и да си докарва достатъчно, че да се издържа, или по-скоро да плаща половината от издръжката на двама души. Още повече в чужбина. Аз съм със свободна професия и реално става въпрос за часове наред, всеки ден от седмицата, както и работа по нощите. Останалото са фантазии.
Елица прави нещо, колкото да се каже, че не е без хич. Картата сигурно и я зарежда Бирчът и така. Няма лошо, уредила се е.

# 3 543
В началото написах, че изгледап няколко последни влогове на Елица. Това ми е достатъчно. Дори от заглавията се виждат темите заложени във видеата й. Видях, че са от САЩ, Малдиви и показване на какво си е купила.
Та, не ми е нужно да изгледам всичко, за да имам мнение. Казах също, че съм я гледала, когато беше с Чичко Паричко, обаче защо ги няма тези влогове?! Спомням си, че я беше водил в Доминиканската Република, това някъде преди 4-5 години.
Моят извод е, че Елица си разчита на чужда помощ, в случая мъже.
Това, за мен лично ми е ок, само ако въпросният е съпруг. В нейният случай, може след година, две да я гледаме от нова квартира, с нови хобита, с ново мяу-мяу.
А, професионален грим не знам колко струва в Дания, не съм стигала до такива глезотии. Ама щом е скъп, защо ли се връща да си прави усмивката в БГ, а не с парите от "хобитата"

# 3 544
  • Варна
Аз имам въпрос кога и къде са казвали, че живеят под наем Ели и Майкъл. Аз съм  й гледала всички клипове, нямам спомен.... Знам, че търсиха жилище по-голямо и в по-хубав квартал, но все си мислех, че сегашното е на Майкъл.

# 3 545
В началото написах, че изгледап няколко последни влогове на Елица. Това ми е достатъчно. Дори от заглавията се виждат темите заложени във видеата й. Видях, че са от САЩ, Малдиви и показване на какво си е купила.
Та, не ми е нужно да изгледам всичко, за да имам мнение. Казах също, че съм я гледала, когато беше с Чичко Паричко, обаче защо ги няма тези влогове?! Спомням си, че я беше водил в Доминиканската Република, това някъде преди 4-5 години.
Това, за мен лично ми е ок, само ако въпросният е съпруг. В нейният случай, може след година, две да я гледаме от нова квартира, с нови хобита, с ново мяу-мяу.
А, професионален грим не знам колко струва в Дания, не съм стигала до такива глезотии. Ама щом е скъп, защо ли се връща да си прави усмивката в БГ, а не с парите от "хобитата"

Напълно съгласна съм за съпруга . Но аз ли съм единствената, която не вижда нищо нередно в това, мъж да се грижи за жената, която е избрал.  Толкова ли е на мода феминизма.  Толкова ли жената трябва да се доказва пред мъжете....

# 3 546
Грешна ви е представата за "работата" на Елица. Няма такова нещо фриленсър да поработва час-два на ден и да си докарва достатъчно, че да се издържа, или по-скоро да плаща половината от издръжката на двама души. Още повече в чужбина. Аз съм със свободна професия и реално става въпрос за часове наред, всеки ден от седмицата, както и работа по нощите. Останалото са фантазии.
Елица прави нещо, колкото да се каже, че не е без хич. Картата сигурно и я зарежда Бирчът и така. Няма лошо, уредила се е.
Къде пише, че е за час -два на ден ? Споменах, че може да работи от вкъщи и да си избира по кое време на денонощието да го прави , което заедно с другите и дейности да и връзва някакви доходи.

# 3 547

Напълно съгласна съм за съпруга . Но аз ли съм единствената, която не вижда нищо нередно в това, мъж да се грижи за жената, която е избрал.  Толкова ли е на мода феминизма.  Толкова ли жената трябва да се доказва пред мъжете....

Няма лошо. Стига да не ги сменяш и да показваш избирателно, ако си влогър.

# 3 548
Няма лошо в това мъжът да се грижи финансово за жената, а тя да създава домашен уют. Особено ако и идва от вътре. Но и аз смятам, че за старанието си Елица трябва да получи поне пръстен и дата. Щото и личи колко много се старае да е мила и добра пред Майкъл и роднините му, даже прекалено се старае.

Къде пише, че е за час -два на ден ? Споменах, че може да работи от вкъщи и да си избира по кое време на денонощието да го прави , което заедно с другите и дейности да и връзва някакви доходи.

Обикновено, ако искаш да се издържаш от свободна професия, работиш от сутрин до вечер, а понякога и след това. Няма такова като "седнах на плажа в 3 през нощта и поработих няколко часа". Това е по филмите. Няма безцелно обикаляне насам-натам, ходене на безброй готварски курсове и отскачане до Бг, когато ти скимне.
връзва някакви доходи е много точно казано. Сигурно и стигат, колкото да си плати шампоаните.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 22:59 от Анонимен

# 3 549

Не, ние нали именно това коментираме - че е смешно жена да се доказва пред мъжете. Особено пък с мяукане Simple Smile
И не че е модерен феминизмът, просто е факт, че живеем в капиталистично общество и просто е някак жалко една жена да бъде "обгрижвана" сякаш не е способен индивид, а някаква домашна котка или фикус. Жени ли сме, или фикуси?

# 3 550
Евгения Джаферович е получила лицева пареза през първата й бременност, която не се е оправила напълно, затова и има леко изкривяване от едната страна.

Благодаря за уточнението! Simple Smile До сега само в инстаграм я следвах и не знаех.

Леле колко гримове има Ели. А аз се чудя как да изразходя моите, които се побират в един несесер. Grinning И между другото във видеото си говори много приятно. А кой е този чичко, който често споменавате?

# 3 551
Сега да си го кажем направо,купища гримове и парцали,захар за 70 лв и тн. за някой хора са много(България не е София/Варна и Пловдив).
За едни Фурла е мега лукс за други е посредствено чанте.

Ейпъл..ейфон..маркови чантички,всичко се снима от Елица.
С Ютуб ..и смешен магазин може да се издържа  във Враца,там -нъц,може да си плаща кафетата и лаковете.

# 3 552
Прави сте.  Аз за това не я гледам вече , плюс прекалено ми е флегматична. Но, да дразнещото е , когато независимо мъж или жена се правят вместо да си кажат как е. Свят като цвят-хора разни. А София, наистина изглежда много жизнерадостна с татко си. Голям сладур е!

# 3 553
Аз имам може би 30 пъти по-малко гримове от Ели, гримирам се всеки ден и буквално не мога с месеци / години да изхабява една палитра сенки. Наистина не разбирам нуждата от такива количество, но to each their own.

# 3 554
А защо все се обсъжда, че Елица е държанка? Аз също смятам, че разчита до голяма степен на Майкъл, адски ме дразни колко е изкуствена пред него и семейството му, защото за мен си е точно такава, за да поддържа имидж на перфектната жена, но наистина се чудя.. Валери прави същото като Елица, даже по - малко според мен. Тя не може да готви, не работи и до колкото знам в живота си освен в Сефора и продавач консултант в някакъв висок клас магазин за дрехи не е правила нищо друго. Валери не мяука, тя направо си пищи, не съм забелязала и да е много интелигентна.

Общи условия

Активация на акаунт