Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 145
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 825
Момичета,Адри е качила ново видео.В него показва всички палитри които притежава.Видеото е разделено на две части.Лично на мен малко ми доскуча в един момент,много подробно разказва за всяка една от тях.Иначе като цяло е интересно и до някаква степен полезно.Друго което лично на мен не ми допада са спонсорираните влогове.

# 3 826
  • Някъде там
То не само това с одеалцето. Те са като роботчета. От три части е влога, направо бях изумена как всичко е по конец и график.
Обаче ми направиха впечатление многото различни шарени дрешки на закачалката а тях съм ги виждала само в бяло, сиво и дънки.
Ще ми е интересно като свърши пътешествието къде ще живеят, защото продадоха къщата.

Има неща които може да направи Пепа за да премине всичко по бързо.
Не може единия ден да ревеш, че си нещастен а на другия да качваш озъбена снимка с някакви глупави въпроси отдоло и да очакваш, че това ще спре коментарите и въпросите на хората.
Не е задължително да спира с рекламите но може да подбира какво и кога да качва. Просто трябва да следва една линия на поведение.

Аз не помня Сиена от кога не е била само смайка си и сестра си за повече от три четири дни.
Това дете е вечно при някой друг...

# 3 827
Това с бебетата да чакат на одеялцето е някакъв метод, чрез който едва ли не ги измъчваш. Ако мръднат ги удряш или наказваш и после се научават. Като кучета. Тя е луда и не се учудвам, че го практикува.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blanket_training
Специално децата на Тайна не ми изглеждат като измъчвани.
Напротив, много усмихнати и лъчезарни.
Знам ли Thinking
Според мен са просто добре тренирани как да се държат, включително си личи по blanket training-a. Просто няма как да накараш 4 бебета/ тодлъри да седят мирно на едно одеало и да не мърдат без “дресура”.
Всичко при Тайна е абсолютен фейк и режисура. Много сме говорили за това в предни теми, а и по чуждите форуми са разконспирирали доста от лъжите и.

# 3 828
Това с бебетата да чакат на одеялцето е някакъв метод, чрез който едва ли не ги измъчваш. Ако мръднат ги удряш или наказваш и после се научават. Като кучета. Тя е луда и не се учудвам, че го практикува.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blanket_training
Специално децата на Тайна не ми изглеждат като измъчвани.
Напротив, много усмихнати и лъчезарни.
Знам ли Thinking
Според мен са просто добре тренирани как да се държат, включително си личи по blanket training-a. Просто няма как да накараш 4 бебета/ тодлъри да седят мирно на едно одеало и да не мърдат без “дресура”.
Всичко при Тайна е абсолютен фейк и режисура. Много сме говорили за това в предни теми, а и по чуждите форуми са разконспирирали доста от лъжите и.

Ясно. Благодаря за инфото. Наистина рядко съм ви чела тук и съм го пропуснала.
То, че на Тайна животът е режисиран е ясно. Няма начин.
Интересното е, че е израстнала в Австралия и има австралийско гражданство, като пет от децата са родени там. Странно ми е, че са се върнали в страна с пет часа слънцегреене. Thinking
Не знаех, че са продали къщата, преди обиколката. Пропуснала съм го.
Сега ще ми е интересно къде ще се заселят.

# 3 829
Къщата май че не беше тяхна. От 2017 е обявена за продан от някаква фирма. Сигурно най-накрая са и намерили купувачи. Според мен всичко е много нагласено, малко мяза на някакъв социален експеримент.

# 3 830
  • Варна
Аз се надявам Пепе да се вдъхнови от домашния уют, който Елица създава и да реши и тя да пробва у дома Simple Smile. И се надявам все още да има шанс за нея и Филип.

# 3 831
Аз се надявам Пепе да се вдъхнови от домашния уют, който Елица създава и да реши и тя да пробва у дома Simple Smile. И се надявам все още да има шанс за нея и Филип.

Тъй, тъй, тя онзи ден беше снима от ония сините чинии като на Елица (които са ми много грозни).

Ама нали е на квартира, защо са й?! 😅

# 3 832
Антоанета си е мързелива и свикнала да и се поднася. Има и пари, за да поръчва храна. За нея е загубно време това. Нали трябва да "работи" , като се хили под всякакви боклуци, които й дават да рекламира.
Шанс да си дадат, викам аз, че да ги видим в някое реалити

# 3 833

Тъй, тъй, тя онзи ден беше снима от ония сините чинии като на Елица (които са ми много грозни).

Ама нали е на квартира, защо са й?! 😅

Току виж, сега покрай ремонта и инфлуенса на домашния уют у Елица, Пепе станала И интериорен дизайнер и фъншуй специалист Joy

# 3 834
Изгледах новото видео на Адрѝ и се радвам, че има резултат от градивната критика - приятно поднесено, структурирано и без излишни обяснения, плюс е и разделянето на 2 части с оглед дължината. Бих гледала с удоволствие и грим-колекция, поднесена на отделни етапи по този начин.

# 3 835
Иван и Андрей набират желаещи за новия сезон на "Смени жената". Пепе е идеален кандидат за това риалити.

# 3 836
Иван и Андрей набират желаещи за новия сезон на "Смени жената". Пепе е идеален кандидат за това риалити.
Laughing

# 3 837
Влогърите, ягодите с листата ги ядат....🙄
Ивана е so емоционална today...👀

# 3 838
Има ли канали в българското пространство за десерти, но в посока plated desserts, entremets и нещо по-изчанчено? Много обичам да правя такива неща и бих гледала, но не съм намерила. Моята любимка Ирина Купенска не пише. Няма ли кой да я заеме тази ниша?
И въобще ни липсват канали на тема организация на сватби и други поводи, обзавеждане и практични съвети за дома (не Ивана), готвене (не само авокадо тост и пържени яйца)... Дайте линкове, ако знаете. Ако не, мацки, аз ще ставам влогърка. Laughing

# 3 839
Влогърите, ягодите с листата ги ядат....🙄
Ивана е so емоционална today...👀
Скрит текст:

Такива заучени клишета и самоубеждения, че си много бял и добър, говорят само за някакви емоционални липси или просто, че си глупава патица и се чудиш какво умно да напишеш.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 13:27 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт