Щом имат толкова деца и обикалят не е изключено да са в секта или мисионери някакви-те са така. Възможно е.
Пепа е нелепа и се чуди как да се прави на интересна.Първото нещо, което ти се казва като отидеш на астролог е асцендента-и сам могеш да си го изчислиш, а тя нали ходи и си го знае. Абсолютно е мислила, че е хванала заможен и красив чужденец, ама не го е оцелила с акъл. Мен за нея не ме е яд,а само за децата, защото това е абсолютен инфантил баща им, как ще се грижи за тях.
А Пепето ми е неосъзната, ми дръпни се малко-в труден период си, спри се огледай се, опри се на семейството си, виж с децата кое как ще е. Това все пак са две много малки деца и тепърва ще растат само с нея, разпокъсани по къщи и държави. А тя се хили до ушете и си влогърства,снимчици,палтенца-не го разбирам това.
Заповядай
https://www.youtube.com/channel/UC-PepfX4nM19zhdgEn3o5kg
Аз я следя, силно казано, от лятото. както писах по-нагоре имам противоречиво мнение за всичко там.
Първо, че наистина режимът, който показва е железен оот години. Става в 3ч, .за да се справят. Но пък е улеснила ежедневието, като включва всичките си големи деца в отглеждането на по-малките. Те ги преобличат, хранят, занимават се с тях, но ми идва малко ненормално. Все пак по-големите са тийнеджъри и вече със сигурност се интересуват от други неща, а не от бебетата в къщата.
След това идва този минимализъм, до степен, че те почти нямат дрехи. Гя говори, че купува по няколко неща и децата ги разменят. За Финландия ми се вижда странно.
От друга гледна точка, по-големите ми се виждат изключителто възпитани, умни. Говорят езици, занимвата се с муцика. И да. Това за домашното обучение при 10 деца не знам как се слува, но там мисля, че е разрешено.
Иначе самата Тайна просто не изглежда на 42, страшно запазена, префектна, за родила 10.
Не са в секта, твърди го в един влог, където отговаря на въпроси, въпреки, че често съм чела статии, за това, че лъже и може би наистина е някакво религозно движение. Представа нямам.
Бащата ми е меко казано странен. Той е като страничен наблюдател. Никъде не го виждам да се занимава с децата. Не работят. Сигурно социалната система във Финландия го позволява. Живеят в много изчистен дом, обаче този минимализъм и веганство от най-ранна възраст ми идва в повече.
Сега като обикалят Европа, пробват нови десерти във всяка страна. Ми, много им личи на децата, че им липсват лакомства, шоколад.
Интересна ми е, въпреки странностите. Дано обаче се спре до десето дете