Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 519
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 795
А, защо пита за асцендента си? Не разбрах

Рекламира някаква тениска на Томи Хилфигър май. Има астрологични знаци на нея. Абе важното е да има коментари и ляйкове. Инстаграм for dummies 101

# 3 796
  • София
След тъжния развой на обстоятелствата с Филип е решила да постъпва отговорно и иска да си направи синастрия с Филяка, преди да се вземат. След като е била на врачка, да й лее куршум против повторни нещастия. Joy

Този път го отрязах, за да бъде по- приемлив. : )

# 3 797
  • софия
Дали пък Пепа не си е мислила, че Фичо има пари и затова да се е лепнала наивно за него. И след 2 деца и доза популярност да е решила, че вече не го иска, и че не е това, за което се е представял 🤔😀 (споменавала е във видеа, че баща му има успешен бизнес и че той работи за него)

# 3 798
А , тя не беше ли ходила на астроложка, сега се сещам.
Знае си асцендента, лисицата Simple Smile

# 3 799
Филяка много  ли е заможен,че сега е с него(ако са двойка,де?).

# 3 800
Дали пък Пепа не си е мислила, че Фичо има пари и затова да се е лепнала наивно за него. И след 2 деца и доза популярност да е решила, че вече не го иска, и че не е това, за което се е представял 🤔😀 (споменавала е във видеа, че баща му има успешен бизнес и че той работи за него)

Няма жена, която ей тъй на да реши, че вече не иска бащата на децата си,и то толкова малки. Повтарям се, освен, ако няма някакви много гадни обстоятелства в общото им битие. НЯМА ТАКАВА ЖЕНА.
Те и двамата не са това, за което се представят, но оня ми се вижда три пъти по-безотговорен от Пепка (колкото и невероятно да е това). Нула концентрация и мисъл за важните неща и при двамата.

# 3 801
Не разбирам защо инфлуенсърките ни като не знаят дадена дума не я проверяват преди да я напишат. Не е като да няма къде и да ходиш да търсиш речника от рафта.
Патат е всъщност Батат
Скрит текст:

# 3 802
Е тази е откровена патка. Речник даже не й трябва, етикетите в супермаркета да чете. Скоро й отварях профила
Скрит текст:

DMS чорапогащник...

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 01:16 от LittleCactus🌵

# 3 803
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

# 3 804
  • София
А , тя не беше ли ходила на астроложка, сега се сещам.
Знае си асцендента, лисицата Simple Smile
На нея не й трябва астролог, а екзорсист, ама се е объркала... again

# 3 805
Мимозката е влогАр все пак, не й обяснявайте кое как се пише, ами се инфлуенсвайте от нея, защото иначе ще ви осъди! 🤪

# 3 806
Тайна я следях като бяха в къщата си във Финландия. Харесваха ми кадрите от добре подредения дом и светлината в него. Сега като са на път и едва-едва си отваря устата да спомене в коя държава са, тотално ме загуби.
Последно мернах едно видео от плаж в Италия, на който тя хранеше децата с банани.
Мъжа й изглежда неадекватен малко, защото бил с много голяма слепота и дори във форума пишеше, че се издържали от неговата инвалидна пенсия.
Не виждам нищо лошо големите деца да се грижат за малките, те са едно семейство все пак.
Само ми е чудно кога намират време за самообучение и какви знания получават тези деца. Като я слушам и тя не е залягала много над книгите.

# 3 807
Сега ми стана интересна тази Тайна покрай вас. 10 деца, перфектна фигура и режим, че и обикалят Европа..интересно какво е ежедневието им ,как се справят финансово, че и обиколки. Ще се върна на първа страница за линк, ей така от любопитство, че аз с 1 и енергията ми върви към нула вече, пък това 10...
Щом имат толкова деца и обикалят не е изключено да са в секта или мисионери някакви-те са така. Възможно е.
Пепа е нелепа и се чуди как да се прави на интересна.Първото нещо, което ти се казва като отидеш на астролог е асцендента-и сам могеш да си го изчислиш, а тя нали ходи и си го знае. Абсолютно е мислила, че е хванала заможен и красив чужденец, ама не го е оцелила с акъл. Мен за нея не ме е яд,а само за децата, защото това е абсолютен инфантил баща им, как ще се грижи за тях.
А Пепето ми е неосъзната, ми дръпни се малко-в труден период си, спри се огледай се, опри се на семейството си, виж с децата кое как ще е. Това все пак са две много малки деца и тепърва ще растат само с нея, разпокъсани по къщи и държави. А тя се хили до ушете и си влогърства,снимчици,палтенца-не го разбирам това.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 07:44 от Мис Каролин Бингли

# 3 808
Пепа събира предположения за асцендента си 🤣
Добре, от къде и хрумват тези глупости, не е нормално това 😂😂😂

Залагам едно веган лате и един брънч филии с лютеница, на близнаци. Тая въртоглавост сигурно има астрологични корени Joy

Резервно предположение лъФ! Joy

Тя е зодия Близнаци 😁

# 3 809
Повърхностна и своенравна позьорка. Това е Пепка.

Общи условия

Активация на акаунт