Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 219
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 780
Продължават да се подиграват малоумните видеа на Баце Сандев и Стела...
https://www.youtube.com/watch?v=NCMPoe3AFG4

# 3 781
Аз се опитах да гледам няколко влога на тая Тайна, обаче мъкааааа. Освен, че грижите за десет деца ми докарват лек дистрес, влоговете ѝ са почти негледаеми -дълги, протяжни, скучни, никакъв монтаж или що-годе сюжет. Тя и мъжа са ми като в някакъв унес. Имената им някакви безумни... Не мога. Тук някой ги следеше по-подробно и ми беше по-интересен преразказа, нЕам нерви да ги гледам.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 23:19 от tuali

# 3 782
Много е сладко бебето на Мона.
Мона изглежда изморена и доста променена. Когато беше бременна, сякаш беше повече енергична.

# 3 783
Бебето на Мона е едно към едно с баща си. Който беше много симпатичен младеж едно време, преди да заприлича на чичо.

# 3 784
  • Някъде там
И сега на кое точно да вярваме,на това
или на нервната криза от снощи ?

Задължително и наложително ли е точно тази вечер, да качи точно такива изкуствено нахилени снимки,като снощи се е показала на ръба на нервна криза?

Еми, много добре разказваше историите на Тайна. Май пътуват още. Аз последно гледах когато Ерусалим си одряза косата.

И на мен ми изглеждат като мустаци, но може да е от светлината.
Никола и Габриел са ми любимите сладури от тазгодишната серия инфлуенсър бебоци.😄

# 3 785
  • София
Много бръчки, много нещо Joy

# 3 786
Аз се опитах да гледам няколко влога на тая Тайна, обаче мъкааааа. Освен, че грижите за десет деца ми докарват лек дистрес, влоговете ѝ са почти не гледани -дълги, протяжни, скучни, никакъв монтаж или що-годе сюжет. Тя и мъжа са ми като в някакъв унес. Имената им някакви безумни... Не мога. Тук някой ги следеш по-подробно и ми беше по-интересен преразказва, нЕам нерви да ги гледам.
Аз гледах влоговете й специално за това как протича денят, който направо си е живо постижение, ако е истина.
Доста ми е странно и нелепо, че е впрегнала големите деца да са един вид като гледачи на по-малките, които ги е раждала през година. Пълна нелепица, но децата сякаш като зомбирани го приемат това за нормално. Плюс минимализмът във всичко, дори са облечени еднакво. Това ми напомня на амишите, има подобни и в Нова Зеландия.
А този нейният мъж ми е като някакъв страничен наблюдател на цялата лудница, но някак подредена. ѝ

# 3 787
Може би следва втора порция шнапс?

# 3 788
Пепа събира предположения за асцендента си 🤣
Добре, от къде и хрумват тези глупости, не е нормално това 😂😂😂

# 3 789
Пепа събира предположения за асцендента си 🤣
Добре, от къде и хрумват тези глупости, не е нормално това 😂😂😂

Залагам едно веган лате и един брънч филии с лютеница, на близнаци. Тая въртоглавост сигурно има астрологични корени Joy

Резервно предположение лъФ! Joy

# 3 790
А, защо пита за асцендента си? Не разбрах

# 3 791
То как да и схванеш логиката на Пепа? 🤷🏼♀

# 3 792
Пита като да познаем или понеже не може да си сметне сама?

# 3 793
Да познаем

# 3 794
Жалко, че спряха Брадъра.
Щеше да е първата поканена, след този цирк.
Виждам как "изненадващо" след нея влиза Филип.
 За още по-голям драматизъм, след няколко дни се присъединява новата на датския принц.
Следват среднощни напивания и сълзи. Народът съчувства на Антоанета и я правят победител.
Щом и Карбовски започна да прави предавания за влогърките...

Общи условия

Активация на акаунт