Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 178
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 765
Да не са трити коментари или аз от недоспиване не схващам нещо от последните страници?

# 3 766
  • Някъде там
Да не са трити коментари или аз от недоспиване не схващам нещо от последните страници?
Трити са да, заради спама на Крр.

Ехее, Стефи две котенца са взели.
От одеве нейните сторита гледам. Обожавам животни и много голяма част от влогърите гледам, само заради домашните им любимци.

# 3 767
Аз стигам до заключението, че щом не искаш да ти се месят и разпитват - не си показваш живота/ежедневието/раждането/абортите/връзките публично.
По-добре да забрави за профилите си в тези мрежи за кратко , за да може да осмисли случващото се с живота и .
В момента си мисля, че самата тя не осъзнава какво се случва и как и се променя живота на 180градуса .
И си мисля , че в този период са най-важни децата и силната връзка която трябва да доизгради с тях. Сега си ходят на гости и закачат фалшивите усмивки и уж се разбират за пред хората, но след 1година нещата няма да са изобщо толкова розови колкото и се иска в момента.
А хвърлянето в нова връзка толкова бързо ми е абсурдно и необмислено, дори малко детинско.

# 3 768
Превзевативите не са 100% сигурни Rolling Eyes
хаха, айде бе! Има някакъв много минимален шанс, ама много, да не са сигурни.
Просто Антоанета и датският принц или имат ниска интимна култура или просто са пили по няколко шнапса и са свършили създаването на София. Stuck Out Tongue

# 3 769
  • Някъде там
Ха ха ха Джудит, ще докараш някой инфаркт на защитничките на Пепа с коментарите си.

Хареса ми видеото на Тони за хелоуински грим. Изглежда много хубаво, за разлика от този на Валери, който и направи Женя.

# 3 770
Пепе никога не е показвала някаква много висока култура, относно репродукцията, особено си пролича във видеото за младите майки. Забравила съм вече какво ме втрещи, но беше нещо за овулацията, което се учи в средното, и което нея силно я изненада.

# 3 771
Гледахте ли ги тия двамцата? За пръв път ги чувам.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1152483

"Хей, вие двамцата....Първо трябва да ви споменем тука, за да се изживявате като инфлуенсъри!" Laughing

# 3 772
Йепсонови явно някакви ментаци презервативи ползват, щом и двете им деца са изненада. 🙃

# 3 773
хаха, дам! Антоанета, в едно тв интервю каза, че е било любов от първ поглед.
При тях всичко е от пръв път. Как ще се изпуснат викингските гени на този "невероятен мъж"
Впрочем децата са сладурчета, дано се развият в добра посока, че гените, освен външни белези, предават и много друго.

# 3 774
Пепе никога не е показвала някаква много висока култура, относно репродукцията, особено си пролича във видеото за младите майки. Забравила съм вече какво ме втрещи, но беше нещо за овулацията, което се учи в средното, и което нея силно я изненада.

Беше се учудила, че може да имаш редовен цикъл, но не и овулация.

# 3 775
За да спрем, поне за малко с житието на Антоанета ви предлагам една руска влогърка, която е живее в САЩ, наскоро роди. Много естетвена, крайно контрастира с нашите кифли и поне на мен ми е много приятна. Прави и чудесни ASMR, но знам че не всеки ги приема добре.
 На английски е.
https://www.youtube.com/channel/UCQYnhQygGnzHmJnMnDFdRCw
Напоследък гледам и Тайна и съм изумена от тази жена, с много смесени чувства съм. Та, който я е гледал, може да сподели мнението си за нея и десетте й деца. Ще ми бъде интересна друга гледна точка.
https://www.youtube.com/channel/UC-PepfX4nM19zhdgEn3o5kg
Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 22:40 от Judit Becker

# 3 776
Момичета, леля Коци мустак ли е пуснала или трябва да записвам час при офталмолог? Прилича ми на  д'Артанян.

Скрит текст:

# 3 777
  • София
Скрит текст:
Домашното физическо насилие също се случва на много жени. За психическо не говоря, понеже трудно се измерва. Но за физическо... заповядай да обясниш на една жена, която се стряска всеки път, когато мъжът й се пресегне над нея да вземе чаша от шкафа, как не е нищо особено, защото се случва на хиляди жени. Да, по дефиниция и статистика не са нищо специално.
Може да няма нищо счупено. Даже може белези да не й остави, само някоя синина за 2-3 седмици. Биг дийл. Разбирам да имаше реални физически последствия, ама... Случва се на хиляди жени, да го преживее значи!

Няма да седна да се оплаквам за счупен пръст на човек без ръка. Но подобно омаловажаване и сравняване по никакъв начин не е етично и човешко.
Сега се върнах към днешната дискусия, тъй като днес бях от телефона. Това е моята логика, дори имам един киломеричен коментар в предната тема. За мен Пепа е със счупения пръст, тъй като има много много майки с по 2-3 деца, които са в много по- лошо положение от нея. Някои сами са си го създали, други ги е застигнало нещо гадно. И при положение, че в случая и тя сама доста е доринесла за своето, намирам за странно да се изкарва най- голяма жертва, защото не е. Има си буфери, които да й поемат всякакви житейски грешки. И колкото и всичко,, включително мъкаа на хората, да е относително, това с пръста и ръката важи с пълна сила. Common sense.

# 3 778
Момичета, леля Коци мустак ли е пуснала или трябва да записвам час при офталмолог? Прилича ми на  д'Артанян.

Прилича на мустак.

Тайна я гледах до време, но от много време не съм си я причинявала. Още ли обикалят Европа?

# 3 779
Да, още. Но според мен е записи от лятото.
Някъде четох, че са приобщени към някаква секта, но тя го отрича.
Аз съм в потрес от режима й, от вида й, който е перфектен, за родила 10 бройки.

Общи условия

Активация на акаунт