Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 157
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 750
КРР, ти нали осъзнаваш, че си в клюкарника, а не в тема за творчеството за Шекспир? До оня ден клевети и клюкари най-долно, днеска се цепиш от плебса, като великата интелектуалка дето само стойностни неща я интересуват. И как пък няма да се занимаваме с теб като си влогър и блогър - тамън си по темата, от която много лесно се излиза между другото. 😉

Съгласна съм с теб Титина, абсолютно на никого не дължи обяснение Пепе или който и да е било друг от влогърите. Та за това масово ѝ се чудят хората от какъв зор се обяснява, че допълнително да си бърка в раната?😕 Никой не ѝ е опрял пушка до главата да прави среднощни лайфове.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 19:25 от Emi_55

# 3 751
  • Някъде там
Крр, ти нали казваше, че Пепа е от хората на които се възхищаваш, че минават през развода с усмивка, а тези които плачат, затварят се в себе си и са на ръба на нервна криза, за теб са мекотели.
Хайде реши за възхищение ли е Пепа, че преминава през това с усмивка или е мекотело, че е била на ръба на нервна криза снощи и тогава обвинявай другите.

Стефи знам че чете тук, да я поздравя за страхотния жест да си  вземат котенце.
Много да ги радва. Стефи, ще е хубаво след време да разкажеш за него в клип.

# 3 752
Аз пък искам да знам къде ми понеделнишката доза забава, а именно новит епизод на TopQueen ! Не излизат ли понеделник и петък? Приготвила съм се и тръпна в очакване да ме инфлуенснат единствените и неповторими добродетелки.

# 3 753
КПП, къде видя да се занимавам с теб, бе душа? 😃

Обърнах се към теб с най-обикновен въпрос, както съм се обръщала и към останалите потребители многократно.
Ако искаш ми отговаряй, ако искаш подмини, но не си придавай чак такива важности. 🙂

# 3 754
Всъщност никой влогър не е длъжен да дава обяснения и никой зрител не е длъжен да се отзовава на закъснели призиви за пазене на личното пространство.

# 3 755
Това са едни безизвестни хора, които драпат да станат известни точно с личното си пространство, от което по принцип никой не би се интересувал, после приплакват, че нямали лично пространство. Това е смешно, уважаеми зрители. Баш ме брига, дори всичките тия в един миг да спрат да постват, ще си намеря друго глупаво забавление...

# 3 756
Нали темата е да се обсъдят въпросните влогърки.
Не може ли да си кажа мнението, ако то не е задължително положително?
Ето, вчера разбутах темата за Елица, въпреки, че пиша тук рядко, гледам я също от дъжд на вятър. За Антоанета също.
Гледала съм минути, буквално от Валери, там нещата са врапиращо зле и не си я причинявам. Гледах Зорка и Антоанета Попова. Това са ми наблюденията за бг влогърството.
Сега, за Елица мога да кажа, че въпреки многото неща, които в нейното поведение не са ми ок, че мила, красива, изпипва си влоговете, гримира добре. Но аз изначално не се интересувам от лайфстайлът в чужбина, просто моето ежедневие няма общо с нейното. Дотук. Другото, което написах, мисля беше достатъчно.
Пепелджийска е най-обсъжданата. От нея не мога да науча нищо полезно. Разпиляна, непоследователна, неориентиран в живота човек, с много ниска обща култура. Не ме вълнвуват брънчовете, които показва. Безполезна ми е. А, сегашните циркове са просто смешни, и жалки, защото са намесени деца.
Зорница и Попова са, за мен, най-смислени от към съдържание. Там наистина тече мисъл в права посока. Може да си вземеш идеи от тях, интелигентни жени с работа. Въпреки, че Зорниця изтрещя в едни момент.
Други бг не гледам.
Мога да изредя чуждестранните, които следя, но виждам, че тук не се обсъждат. Simple Smile

# 3 757
Голяма излагация за бг мамите от темата!! Половината сме пропуснали лайфа, другите не са го записали. Шейм он ъс.

А представяте ли си скоро Латината да забременее от Фичката. Според мен, Антоанет трябва да се консултира с Кобилкина.

# 3 758

А представяте ли си скоро Латината да забременее от Фичката. Според мен, Антоанет трябва да се консултира с Кобилкина.

Точно днес си мислех същото. Той нали искаше 4 деца, не уточни точно от коя. Първите две се гледат (и вероятно издържат) от майка им, има мегдан за още. Очаквам скоро да се рязплодят с новата.

# 3 759
Снощи здраво се е напарфюмирала Антоанетка.😰

# 3 760
  • София
Joy Joy

Но не, не си представям да е скоро. Само изпаднала българка би бързала да отвори толкова рано краката пред Фичко.
Тук идва още една тема, която не е засягана досега, но понеже вече Антоанета премина границата, като роди в ефир, защо пък не-
Тя забременява на първи или втори месец. Кой нормален човек не ползва презерватив в първия месец от запознанството... Както казах- изключително неинформирано същество с много ниска култура.

# 3 761
Аз залагам 🤪,че латината ще забременее.
6 месеца й давам.

# 3 762
Хахахха всяка иска да върже бизнИсмена - инджинер с бебе.

# 3 763
Превзевативите не са 100% сигурни Rolling Eyes

# 3 764
  • София
Превзевативите не са 100% сигурни Rolling Eyes
Не се превзема[тива]й.
В онова си видео каза, че и преди е имала сериозно кървене и според лекарката е правила няколко аборта, от които се е самоизчистила, а не било цикъл. Фичко явно умее само да прави деца.

Общи условия

Активация на акаунт