Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 131
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 735
Гледам сега клипа на Мона..какви са тия вежди???
Никола е много сладко и усмихнато дете

# 3 736
Никола е страшен сладур. Той и Габриелчо са ми люними просто. 😁

Пепе просто не биваше да прави този лайф снощи. Изобщо нямаше смисъл да се обяснява и ако толкова искаше да постави на място всички, които и пишат коментари щеше да го остави да можеда се гледа и след края. От 100 хил последователи 600 гледаха...
КРР пак ли се бори за слава и признание?

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 17:00 от Ivy23

# 3 737
Аз очаквах да запази лайва, иначе не знам как може да се свали. Ако някой го е направил - нека го качи. Нямам никакви причини да си измислям или да защитавам. Каква ми е Антоанета Пепелджийска, че да я браня по форуми? А дали го прави за пари или не, също не ме вълнува - не ми е била пример, не съм се припознавала в начина й на живот, не ме е инфлунсвала, поне не се сещам за нещо, което да съм купила/направила заради нея. За много неща бих я критикувала, но преди няколко страници казах, че в момента се въздържам заради деликатната ситуация. Защото тя след време може да изтрие всичко, но написаното тук ще остане. Аз така и случайно попаднах на темата - търсих нещо тотално различно, но гугъл разпозна ключови думи и имена. Просто се губи смисълът, ако се представи само удобното. Лично аз не един и два пъти съм писала колко е разпиляна в съдържанието, колко не харесвам стила й, как чужди хора си подаваха бебето "skin to skin" лятото, как не е ок София да е присъства на абсолютно всяко събитие и какво ли не още. Но на черното не казвам бяло. Извинявайте, ама беше се писало тук как Филип я биел... То не е само към нея. Елица десет минути обяснява колко неподредено е било и не са имали място и сега й е олекнало, че с новия шкаф най-накрая е имала възможност да внесе ред, затова е подредила и покрай това и е останало време и се е възползвала да полира съдовете (не го прави обичайно), защото мият на ръка, водата е варовита и оставят бели следи. Показа две чекмеджета и БАМ - Майкъл вече е в ролята на психаря от "Врагът в моето легло". Само че Сладкиша и Ралица ги направиха на нищо за мръсна печка и кафемашина. И Ивана за някакво петно в банята. Има ли средно положение, или едните са мърлячки, защото къщата им не свети, а другата е слугиня, защото, уау, измила си е съдовете и даже ги подредила в шкаф. Ако не го направи, сигурно ще кажете, че не стига, че има свободно време, ами не се сеща и да изчисти.

Не се отнася за всички пишещи, разбира се, много се старая да бъда правилно разбрана. Просто все повече си мисля, че ако толкова не понасяш някого, че абсолютно всяка негова дума, всяко действие и всичко те дразни, вероятно е най-добре да не се натоварваш да го гледаш. То и в реалния свят така, нали все гледаме да бягаме от хора, с които не сме от едно тесто.

# 3 738
Дайте пепе-лайфаааа, изпуснах всичко клюкарско с тия избори значи... Sad

# 3 739
Нищо няма да ѝ изтрият на Sunflower, защото жената се е изказала с учтив тон, интелигентно и обосновано. Личи ѝ, че е е добър човек и се стреми към пълна обективност, а не като някои да плюе избирателно като има угода.😉

Sunflower разбрах те напълно и хубаво си допълнила някои неща, но имаме коренно различно разбиране за ситуациите изначало. Ти определено си по-толерантна и съпричастна, аз не мога да се похваля, с което.

Нормално, разбира се! Аз далеч не смятам, че мнението ми е меродавно, дори не бих го нарекла мнение - реално нито я познавам истински, нито знам нещо с подробности. Просто става тягостно, когато на фона на едни нормални и много приятни дискусии, се появяват няколко души и започват едни епитети, едно задоволство, една ехидност над чуждото нещастие, теории на конспирацията, дори и откровени измислици.

А какво е станало, че има изтрити коментари? Аз от моите романи изпуснах .. Grinning

# 3 740
Момичета, дайте й почивка малко на Пепе...

Едни се развеждат, други се сгодяват в Рим - някой горе беше постнал за някаква Деница, аз видях днес за Алис Симеонова - Ая, която много харесвам и им се радвам за щастието.

Такъв е кръговратът на живота, Пепе не е нито първата, нито ще е последната разведена влогърка или жена, която си слага розовите очила. Същото и за дечицата й.

# 3 741
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Засякох лайфа на Пепе,но ми се стори подпийнала и не исках да я гледам в такова мизерно състояние.Излага се.
Щом "ние правим всичко за вас",тогава нека си даряват хонорарите.

# 3 742
Аз не разбирам манията да се излагаш като кифладжия за слава и призвание?
Като например да си качиш първия момент на дъщеря ти за гледания и лайкове. Или да пишеш коментари в бг мама и после са се обясняваш,че не търсиш слава и признание от форум. КПП нищо против тебе нямам,но като не ги търсиш оттук защо се обясняваш изобщо? Сама си противоречиш понякога. А да не те признават жените от форума може би си има причина и тя си е в теб.

# 3 743
  • Някъде там
Нещо не и се получава "социалния експеримент".

Виктория Капитанова следвам в иг незнайно как, явно тук е споделяна, но за първи път пускам канала и.
Влюбих се в кученцето. Какви са ви впечатленията от нея?

https://youtu.be/5O_EMk6m64E

# 3 744
Пепе въобще помни ли какви ги е говорила по нощите? Понеже гледам днес е ни лук яла, ни лук мирисала. Ако някоя заклета последователка е записала излиянията, да го прати, анонимността и е гарантирана!!

# 3 745
Еее, изпуснала съм и аз прословутия лайф. Пепе, качи го, бре жена! Виж пак как разгорещи страстите, пък ти това искаш - да се говори за теб!

# 3 746
Не бих могла да съжалявам Пепе за това, че се е разделила с Филип, съжалявам я само, че фалшифицира целия си живот, а заедно с нейния и този на децата си.

# 3 747
Ралица е поздравила участничка от ''Игри на волята"- Амелия-Мира.Попаднах на нейно стори ,на което беше качила коментара на Ралица.Уж не се вглеждам и недоглеждам,как е видях и аз не знамм :д!Вече съм конкуретна клюкарка,на бабите пред блоковете :Д!Клюкарки стягайте се идвам .... Вече съм и аз една от вас ! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 748
Изабел, поне от това което виждам в ю туб не е лошо момиче, но защо фъфли нали и свалиха брекетите доста отдавна?!😀

# 3 749
Всъщност никоя от блогърките не ви дължи никакво обяснение.
Но се чудя, какъв мазохист трябва да си да продължаваш да следиш хора, които не са ти приятни.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт