Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 259 189
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 810
Сега ми стана интересна тази Тайна покрай вас. 10 деца, перфектна фигура и режим, че и обикалят Европа..интересно какво е ежедневието им ,как се справят финансово, че и обиколки. Ще се върна на първа страница за линк, ей така от любопитство, че аз с 1 и енергията ми върви към нула вече, пък това 10...
Щом имат толкова деца и обикалят не е изключено да са в секта или мисионери някакви-те са така. Възможно е.
Пепа е нелепа и се чуди как да се прави на интересна.Първото нещо, което ти се казва като отидеш на астролог е асцендента-и сам могеш да си го изчислиш, а тя нали ходи и си го знае. Абсолютно е мислила, че е хванала заможен и красив чужденец, ама не го е оцелила с акъл. Мен за нея не ме е яд,а само за децата, защото това е абсолютен инфантил баща им, как ще се грижи за тях.
А Пепето ми е неосъзната, ми дръпни се малко-в труден период си, спри се огледай се, опри се на семейството си, виж с децата кое как ще е. Това все пак са две много малки деца и тепърва ще растат само с нея, разпокъсани по къщи и държави. А тя се хили до ушете и си влогърства,снимчици,палтенца-не го разбирам това.

Заповядай
https://www.youtube.com/channel/UC-PepfX4nM19zhdgEn3o5kg

Аз я следя, силно казано, от лятото. както писах по-нагоре имам противоречиво мнение за всичко там.
Първо, че наистина режимът, който показва е железен оот години. Става в 3ч, .за да се справят. Но пък е улеснила ежедневието, като включва всичките си големи деца в отглеждането на по-малките. Те ги преобличат, хранят, занимават се с тях, но ми идва малко ненормално. Все пак по-големите са тийнеджъри и вече със сигурност се интересуват от други неща, а не от бебетата в къщата.
След това идва този минимализъм, до степен, че те почти нямат дрехи. Гя говори, че купува по няколко неща и децата ги разменят. За Финландия ми се вижда странно.
От друга гледна точка, по-големите ми се виждат изключителто възпитани, умни. Говорят езици, занимвата се с муцика. И да. Това за домашното обучение при 10 деца не знам как се слува, но там мисля, че е разрешено.
Иначе самата Тайна просто не изглежда на 42, страшно запазена, префектна, за родила 10.
Не са в секта, твърди го в един влог, където отговаря на въпроси, въпреки, че често съм чела статии, за това, че лъже и може би наистина е някакво религозно движение. Представа нямам.
Бащата ми е меко казано странен. Той е като страничен наблюдател. Никъде не го виждам да се занимава с децата. Не работят. Сигурно социалната система във Финландия го позволява. Живеят в много изчистен дом, обаче този минимализъм и веганство от най-ранна възраст ми идва в повече.
Сега като обикалят Европа, пробват нови десерти във всяка страна. Ми, много им личи на децата, че им липсват лакомства, шоколад.
Интересна ми е, въпреки странностите. Дано обаче се спре до десето дете Laughing

# 3 811
Какъв нервен срив е имала Пепка?

# 3 812
  • Някъде там
Звездите и говорят на Пепа за пореден път...
Тя нали и Фичката2 беше водила на астролог, сега явно подготвя почвата за 3 .😊

На Тайна мъжа и е проповедник.Сектанство си е за мен тяхното.

А

# 3 813
Звездите и говорят на Пепа за пореден път...
Тя нали и Фичката2 беше водила на астролог, сега явно подготвя почвата за 3 .😊

На Тайна мъжа и е проповедник.Сектанство си е за мен тяхното.

А

Вероятно, не съм се ровила много, за Тайна. Ако бяха американци щях да я подмина. Там има подобни шантави, всякакви. Но западноевропейка...има нещо гнило...във Финладия Wink . За Дания е ясно Laughing

# 3 814
  • Варна
Относно Тайна, имаше един клип, в който беше наредила на земята 2-3 деца на един бял плат и те послушно чакаха да им смени памперсите.. Как го е постигнала, не знам.

# 3 815
Аз се чудя как децата слизат по извитата стълба от горния етаж във всекидневната и се прехвърлят през заграждението много умело. Това малките, между 1 и 5 години. хаха

# 3 816
  • Варна
Ето тук виж как слиза с по няколко надолу по стълбите, после памперсите... Абе, колкото и да помагат големите пак си е..
https://youtu.be/1VBwtIx9Eck

# 3 817
Да, гледала съм го. В потрес съм.
Сега като написахте, че бащата е почти глух, си давам сметка, че това спокойствие в него не е случайно. Тази детска градина е усилие на волята.

# 3 818
  • София
На Mimozka каналът ѝ е като поръчан от Алиекспрес...

# 3 819
За Пепе най-логичното наистина е да спре за малко със социалните мрежи и да мисли малко за децата си и новата ситуация в която е. А тя точно обратното излага се като кифладжийка. Труден момент е те само за нея ами и за децата и имам чувство,че тя мисли само за себе си как на нея да и е добре в тая ситуация и да продължава с цирковете и лайковете. Еми ето защо не я харесват хората,просто се вижда какъв егоист е и колко е глупава. Нека се събере вместо да реве по интернет и да развява децата й като кукли и да се мотае с онзи Филяка.

# 3 820
Това с бебетата да чакат на одеялцето е някакъв метод, чрез който едва ли не ги измъчваш. Ако мръднат ги удряш или наказваш и после се научават. Като кучета. Тя е луда и не се учудвам, че го практикува.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blanket_training

# 3 821
То хубаво да спре, и аз смятам, че това щеше да е най-удачното решение, но на нея нали това й е професията.
Продава си ляйфстайля - а той включва както розАвото, така и реконструирането.
Така, че няма какво да се сърди и настоява за прайвъси.

Пределно ясно й е, че ако си даде почивка, хората ще я забравят и после трудно ще набере същата популярност.
Вльогари вече под път и над път, достатъчно конкуренция има и без това.

# 3 822
И аз гледах някакъв влог, където ги сложи на едно одеалце, и три деца лежаха и стояха мирно на него, докато тя нещо оправяше. Dizzy Face и чакаха едно по едно да дойде техния ред да им смени памперсите. КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА??? Аз едно не мога да накарам да стои така?!

# 3 823
Това с бебетата да чакат на одеялцето е някакъв метод, чрез който едва ли не ги измъчваш. Ако мръднат ги удряш или наказваш и после се научават. Като кучета. Тя е луда и не се учудвам, че го практикува.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blanket_training
Специално децата на Тайна не ми изглеждат като измъчвани.
Напротив, много усмихнати и лъчезарни.
Знам ли Thinking

# 3 824
И аз гледах някакъв влог, където ги сложи на едно одеалце, и три деца лежаха и стояха мирно на него, докато тя нещо оправяше. Dizzy Face и чакаха едно по едно да дойде техния ред да им смени памперсите. КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА??? Аз едно не мога да накарам да стои така?!

Чакай, че не се сещам как беше точно. Май бой с метална тръба. Нали така пишеше в оная книга?Thinking

Пепа, ако изчезне, ще изчезнат и постъпленията. Но мисля, че може да ограничи личните съобщения на Инстаграм, доколкото разбирам, там е най-големият тормоз.

Общи условия

Активация на акаунт