Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 885
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 930
Голямо рекламиране на Полините продукти за коса пада, чак се замислям дали да не си взема маската, за нея най-много се прехласват. Инфлуенснах се.

# 3 931
Е, защо да не ги инфлуенсне да рекламират? Из целия западен свят процедират така - пускат нещо и пращат пр към всеки възможен. Щях да съм учудена, ако не го беше направила. Даже по принцип съм изненадана, че нашите не говорят за мърчовете си или Ивана за чашите си във всеки клип по подобие на западните им колеги. Ей, за на Иванчето чашите от месеци не съм чувала нищо.
Колкото до продаването на китайски стоки от АлиЕкспрес за петторни цени - ок. Ама да претендираш и за невероятно качество, че и за по-високото плащане на българския труд, че и на мита и ДДС ми идва в малко повече. По въпроса за каква се взема - според мен за потребител с не съвсем празна глава на раменете. Мундарщина е това пре-пре-препродаване на стоки по знайни и незнайни сайтове. Защо поне снимките не правят сами или не им се добавя и тази инвестиция към останалите? Полинчето даже трвърди, че услуга продавала, защото и тя ТЕСТВАЛА вместо нас. Бизнесмени...

# 3 932
  • София
Аз се чудя Теа кога успя да получи пратката, да тества шампоаните и чак видео да направи... Измила се един път и прави ревю...

# 3 933
Повечето имат продуктите на Полина отдавна, за да ги тестват известно време и да ги покажат и изкажат мнение след официалното излизане на серията.

# 3 934
  • Русе
Много ме кефи как Галя е тагнала всички марки (в инстаграм )за,които говори в новото си видео за празни опаковки. Между другото не беше лошо, по-добре ги представи от последното такова видео, в което 100 пъти спомена харесва ми,чат-пат и някоя съставка каза.

# 3 935
Повечето имат продуктите на Полина отдавна, за да ги тестват известно време и да ги покажат и изкажат мнение след официалното излизане на серията.

Повечето хич не са ги и пробвали, според мен.

Леля Коци в Инстаграм се хвали, че приятелка и подарила столче на Мамас енд папас и тя не я била чувала тази марка, как деликатно си проси колаборация...

# 3 936
  • София
Всъщност са много хубави продуктите на Поли. Мен лично ме изненадаха много приятно. Блогърите ги имаме от месец вече, не е като да сме ги ползвали по веднъж.

# 3 937
Продуктите, които показа Галя в новото си видео, ги е по казвала 1000 пъти до сега. Голяма скука, нищо ново. За който не е гледал предишните ѝ видеа ще е ново и интересно, но за тези които са ги гледали се преповтаря. Бих я посъветвала да не си слага повече нищо в устните, че горната е станала по-голяма от долната и в това не виждам нищо красиво. След време ще стане и тя като Джулиани Гани и ще започне да съска.

# 3 938
Радост Тодорова може да пише и за сайта на Полина - toptrends, той е на същия принцип като този, който беше захапала... Тогава ще стане интересно, ама едва ли ще посмее...

# 3 939
Радост Тодорова не е открила топлата вода. Хайде и тя с еФтиния ПР- за вас го правя.
Няма нужда. Отдавна се знае, че повечето сайтове препродават китайски боклуци. То и в Алиекспрес, и в Али баба си има отделни цени за количества.
Нямам нужда да ме инфлуенсва. 😜 😂

# 3 940
Голямо рекламиране на Полините продукти за коса пада, чак се замислям дали да не си взема маската, за нея най-много се прехласват. Инфлуенснах се.

И аз съм си харесала маската като евентуален продукт за пробване!
Ето, работи инфлуенсването! Smiley

___
И за друго минавам да споделя: след като N-на брой теми подминавах всеки път постовете за Taina, вчера един пореден коментар вече успя да ме заведе в YT канала й.

Започнах с първото й видео: някъде на 5-тата минута мисля, че получих наведнъж паник атака, клаустрофия и лек истеричен и нервен пристъп. Много деца, че и бебета, а тя между другото взе, че роди още едно.
Аз с едно едва се оправям, та ми дойде тежко това видео. Smile

Гледам следващо видео: към края установявам, че децата са й супер готини! Момченцата с дълги коси са ми страшно симпатични. Заинтригувана съм!

Изгледах още 4 видеа Grinning
Вече съм зарибена и инфлуенсната. Реално не знам нищо за Taina, но ще гледам още.

# 3 941
Преди време си бях купила един шампоан по препоръка на Полина. На L’Oréal Professionnel от серията SOURCE ESSENTIELLE ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП. Принципно много харесвам марката и я ползвам от години, затова взех и шампоана (точно беше излязъл). Ами не беше моето нещо определено, даже преди няколко дни го изхвърлих наполовина пълен, след като събира прах в банята повече от година... Та затова не бих си взела нищо от серията на Полина, защото явно нещата които работят при нея, не работят при мен... По скоро бих пробвала бонбонената серия Blush

# 3 942
Те може да са невероятни шампоаните на Полина, но то толкова много неща за коса от всякакви марки се рекламират непрекъснато, че аз наистина не вярвам. Отдавна вече нямам доверие на инфлуенсърите, дори на по - малките.  Винаги се съмнявам, дали не им е платено, за да изкажат "честното" си мнение, а подобен disclaimer пък, изобщо не ме кара да им вярвам повече:
 Показаните продукти са закупени с мои лични средства или са ми изпратени за проба. Мнението ми за тях се базира изцяло и само на опита ми с тях!
*Работя само с марки, чиито продукти харесвам и препоръчвам искрено.

Когато участваш в реклама, която въртят по телевизията, го правиш, защото ти плащат, а не защото супер много харесваш продукта. Когато професията ти е инфлуенсър пробваш продукти и споделяш кои ти харесват и кои не. Смятам, че в последно време дамите са се самозабравили от всичките хонорари и ПР пратки, рекламират всичко, за което им плащат, изневеряват на собствените си интереси и виждания за нещата и си противоречат, с предишни реклами.  Това рано или късно ще рефлектира върху компаниите, изпращащи им продукти. Хора като мен нямат доверие вече и ми е трудно да се инфлуенсна. Така, че се чудя всичко това до кога ли ще продължи..

# 3 943
Може наистина да са добри продуктите на Полина, не мога да изкажа мнение без да съм ги пробвала, но няма какво да се лъжем - и най-скапаните бъркочи да са, нито една нейна колежка (от близките й особено) няма да го каже.

Някой напред писа за чашите на Ивана - какво да ги показва и да говори за тях, дизайна им е две-три картинки от интернет и снимка на котката й. Същото е и там, и тя ги беше разпратила по колежки да се наснимат с тях и да ги похвалят.

# 3 944
А какво стана с мърча на Пепе? Тя докато се накани да си пусне тениските, то стана време за палта Joy

Общи условия

Активация на акаунт