Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 897
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 915
Лелеесега видях малкия Габриелчо как го изпуснаха от някаква пързалка и се размаза горкото по очи... А таткото седи и се хили?!?

# 3 916
# 3 917
И бащата, и бабата са пълни олигофрени.

# 3 918
А това видео къде е качено? На мен ми излиза без звук от линка. Но е абсурдно да оставиш толкова малко дете на пързалката без да го придържаш.
А и от какъв зор ги публикуват тези неща...

# 3 919
Колко трябва да си зле, да си мислиш, че такова малко дете ще се държи само на пързалката и няма да забие нос. Поне е нисичка пързалка...

# 3 920
А това видео къде е качено? На мен ми излиза без звук от линка. Но е абсурдно да оставиш толкова малко дете на пързалката без да го придържаш.
А и от какъв зор ги публикуват тези неща...

На малкия Петканов на инстаграма. Смее се бащата като тиква.

# 3 921
Тя пък егати и пързалката. Барем по- полегата да беше. И все пак- трябваше да го придържа бабата

# 3 922
Здравейте, включвам се с малко по - различно запитване от това, което обсъждате, защото нямам време сега да изчета всичко, утре ще наваксам.

Въпроса ми е - Само аз ли мисля, че Радост Тодорова е малко агресивна с нейните кампании, проекти и тн. Да се опитва да затрива страници, които продават естествен косъм палта, шапки и тн? Да обвинява фирми, че слагат големи надценки на продуктите си? По принцип я харесвам, но на мен ми идва малко в повече. Какво мислите вие?

# 3 923
То бива да си олигофрен, ама...

Днес някой беше пуснал скрийншот от профила на Пепка във ФБ - коментара с ти мен уважаваш ли ме изтрит ли е, защото не го виждам?

# 3 924
Когато това ти е основната кариера и от там си вадиш всички доходи е и рисковано и притеснително, защото ти нямаш избор да не го поддържаш постоянно, за да изкараш парички за деца, семейство, разходи.

Много си права и това не го забравяй. Повечето от американските (че и английските гурута) са използвали Ютюб като трамплин към други дейности. Несериозно е да "влияеш на хора" на пълен работен ден. Джефри Стар дори няма да го коментирам; Тати си направи линии за хранителни добавки и козметика, мъжът й е предприемач; Лидия Милън инвестира в недвижими имоти и т.н. От нашите Стефи си има сериозна професия и работа, Полина има доста неща, с които се занимава, Адри, разбира се, също. Личи си страшно много кой го прави от необходимост и кой не.

За съвместяването с нормална работа: Трудно е, няма спор. На мен, дето не съм никоя, нямам никакви амбиции за инфлуенсър, въпреки че смятам, че показвам интересни неща, понеже съм страшно шизофренична като личност и интереси, ми отнема бая време да кача снимка и да отговоря на последвалите въпроси. Използвай апп за насрочено публикуване и подготвяй снимките в удобно за теб време.

Ако искаш допълнителни доходи на сравнително свободна практика и сравнително бързо, начинът не е инфлуенсърството. Хрумват ми 2 по-добри опции: сайтовете за фрийлансъри - fiverr, например, и дигитален remote асистент/маркетинг специалист/копирайтър. Ако знаеш друг език, освен английски, също имаш доста добри възможности. Ако се справяш с графичен дизайн пък съвсем.
Не подценявай силата на networking. Не зная откъде си, но започни да ходиш по събития на хора с по... алтернативни професии. Нямам предвид хора на изкуството, а предприемачи с цялата условност на значението на думата. При искрен интерес, любопитство и желание да си от полза, ще намериш начин да си, и да ти платят за това. Благодарение на познанство, чудесно свършена работа в срок от моя страна и препоръка от поръчителя, получих чудесна възможност (след като обясних кристално ясно, че искам да работя за опит, не за пари; след което свърших някакви неща за символична сума). Отне ми няколко месеца да си построя основите, да науча основните играчи и да установя контакт с някои, но това е десетки пъти по-бързо отколкото ще стане с инфлуенсърството.

Спомена, че строиш бранд от 6 години? Какъв е? Може и на лично, ако не ти е комфортно да споделиш тук (съвсем разбираемо).

Сега като спомена се сетих за Лина от LinaStyle, ще я наричам Лина, че Полините станаха много и ще ги бъркаме. Тя в новото си видео обясняваше за networking ако се нарича така де и обясняваше защо не снима по-често и как youtube и е чисто хоби и преди да се хване да обработва влог, предпочита да обработи видео за някой клиент от което да изкара пари. Та в този ред на мисли наистина си личи между влогърите кои работят изцяло като такива и кои си го правят за кефа. Пепон, Валери, Ивана примерно са с редовни публикации в инстаграм, аз имам чувството, че цял ден се чудят къде да идат, как да се обличат, че да се снимат за да не остават без нови снимки. Буквално онлайн живот водят. Интересно се обличат понякога, ама да ви кажа на доста съм се чудила изобщо удобно ли им е или заради снимката само. Тежко му е на инфлуенсъра Wink

# 3 925
Сега разбирам откъде тази идиотия у Петканов, ми то си имало опашка крушка та, кой, койй нормален човек, предполага се и гледал дете, ще пусне така бебе на няколко месеца, показа му да се държи и го засили надолу, представям си какво още предстои, и какво ще се спестява на публиката. Това дете да има късмет дано, че с такива покрай него, леле..
Гледах Стефи в иг, ох много са сладки с тези любимци, много й пожелавам да си имат и едно малко същество, тяхно си, да ги радва още повече. Там ще е осъзнато Simple Smile

# 3 926
Струва ми се, че се мъчи да прави някакъв евтин пиар. Занимавам се с реклама и поддържане на страници. Писала е на няколко от клиентите ми. Винаги започва с някакви тъпотии от типа на: “Не ви ли е срам да продавате на такива цени?”, “Не можете ли да измислите нещо свое, ами препродавате?”. Имаме си фирмена политика и действам с коментарите й по шаблон, но винаги съм се чудила за каква се взема. Един клиент беше решил да й пише, тя му върна някакъв километричен неадекватен отговор и после всички дружно се посмяхме. Но иначе е хубава, спор няма Simple Smile

Здравейте, включвам се с малко по - различно запитване от това, което обсъждате, защото нямам време сега да изчета всичко, утре ще наваксам.

Въпроса ми е - Само аз ли мисля, че Радост Тодорова е малко агресивна с нейните кампании, проекти и тн. Да се опитва да затрива страници, които продават естествен косъм палта, шапки и тн? Да обвинява фирми, че слагат големи надценки на продуктите си? По принцип я харесвам, но на мен ми идва малко в повече. Какво мислите вие?

# 3 927
В случая е права. Аз редовно като видя такива неща си казвам " от алиекспрес ще е по- евтино. На какво се надяват?".

# 3 928
Тейчето в новото си видео голяма безплатна реклама на шампоаните на Полина е спретнала.  Започва с бабина рецепта за дълга и здрава коса с отвара от репей и после плавно преминава към конкретната тема, а именно шампоана и маската на Полина.
Много ми е чудно как Полина успя да инфлуесне инфлуенсърките да й рекламират линията.

# 3 929
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тейчето в новото си видео голяма безплатна реклама на шампоаните на Полина е спретнала.  Започва с бабина рецепта за дълга и здрава коса с отвара от репей и после плавно преминава към конкретната тема, а именно шампоана и маската на Полина.
Много ми е чудно как Полина успя да инфлуесне инфлуенсърките да й рекламират линията.
Или са към една и съща агенция,  или работят на принципа "Аз на теб,  ти на мен"

Общи условия

Активация на акаунт