Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 867
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 945
И аз нямам доверие на инфлуенсъри по същата причина. Рекламират всичко,което им изпратят без реално да са го ползвали. Единият ден много им харесва една марка на другия хоп сменят тенденцията и започва да им харесва друга марка.
Но за продуктите на Полина бих ги пробвала стана ми интересно после бих Ви споделила реално мнение. Не ми е любимата влогърка,но се радвам за нея,че поне успява да направи нещо по-различно и креативно от колежките си. Дано продължава да гради.

# 3 946
  • Някъде там
Може и да са хубави продуктите, но и аз трудно се инфлуенствам. По принцип никак не харесвам продуктите за всеки тип коса. Невъзможно ми се струва съставките да действат за различните типове.
Ако някоя от вас със суха чуплива коса но с мазни корени ги пробва и е доволна, нека сподели, тогава мода да ги пробвам.

МагиСан има ново видео. Днес нея ще гледам.

# 3 947
Абсурд да проявя интерес към продуктите за коса на Полина, на фона на препродаваните от нея китайски боклуци и гафа с рекламирането на вино и превръзки бременна тотално ми опротивя и не смятам мнението ѝ за ценно и искрено, трудно бих ѝ повярвала, че е вложила старание в нещо тези продукти, освен в опаковката. Грижата за косата силно ме вълнува, но не бих подкрепила опитите ѝ за собствен бизнес.

# 3 948
Не знам дали следвате Бригита Принцова -   Managing Director на Балев Био. Омъжена за датчанин. Много я харесвам като цяло и ми действа положително. Но днес в еднл сторо забелязах, че си вози детето без колан (на 5г), че и май без столче.. Не го разбирам. Иначе живее много healthy. Дано нещо аз да съм се объркала.

# 3 949

Колкото до продаването на китайски стоки от АлиЕкспрес за петторни цени - ок. Ама да претендираш и за невероятно качество, че и за по-високото плащане на българския труд, че и на мита и ДДС ми идва в малко повече. По въпроса за каква се взема - според мен за потребител с не съвсем празна глава на раменете. Мундарщина е това пре-пре-препродаване на стоки по знайни и незнайни сайтове. Защо поне снимките не правят сами или не им се добавя и тази инвестиция към останалите? Полинчето даже трвърди, че услуга продавала, защото и тя ТЕСТВАЛА вместо нас. Бизнесмени...

Защо ти идва в повече? Защото не ти пасва на теорията за "простото" препродаване ли?
Бракуваната стока, която идва, е ужасяващо висок процент. Така че да, в услугата "гаранция, че получаваш качествена стока, която изглежда както е на картинката" има много стойност. Не е първата, която оперира на този принцип. Работи и има причина за това. Кое е мундарщина? Познаването в детайли на вида транспорт и как той се отразява на стоката ли? Да отваряш кашон след кашон с изпочупена стока, щото някой малоумен китаец ги е мятал, товарейки ги на кораба ли? Съответно ти от хиляди километри да успееш да договориш товарене на самолет? Или тъкмо когато си намерил доставчик, който два пъти ти е доставял добра партида, на третата да се чудиш какво, по дяволите, е станало, когато нещата се чупят още в опаковката или лепилото се показва, или конци висят? Вземи да попрочетеш за Greta Rose Van Riel, която при първия си бизнес с чайове след внимателно тестване на партида след партита поръчва голямо количество за няколкостотин хиляди долара от същия доставчик и получава чай с метални стружки вътре и не може да направи абсолютно нищичко, за да си върне парите? Всичко това и още мнооого неща ти се спестява на теб, като краен потребител, когато пазаруваш от вносител/посредник. Това стои зад по-високата цена. С кеф ще я платя. Та да, буквално тестват за крайния потребител и носят целия риск, така че пренебрежителното отношение със сигурност не е оправдано.

Продуктите за коса ще ги купя още тази седмица и ще докладвам. Както съм споменавала имам права, тънка, фина коса с бързо омазняващ се корен, но нормална/суха по дължините. Държа на здравина и обем. Противно на очакванията в тази тема, тази коса също има нужда от грижа и съм пробвала бая продукти, масово от този ценови клас, та ще мога да сравня. Хвърлила съм око най-вече на финиш продукта, но всъщност имам нужда от нова маска и съм винаги отворена за нов шампоан, така че направо и трите ще отгърмя. Допада ми колко много хора споделиха, че редуват сулфатни и несулфатни, това е и моята политика, до която стигнах напълно сама. Тоест, знам, че ще ги използвам с правилните очаквания (това е много ключово!) и мнението ми ще е обективно, защото вече е метод, който използвам и имам летва.

# 3 950
На мен ми хареса новото видео на Галя.Някои от продуктите ги имам и  мога да кажа,че качеството им е много добро.

# 3 951
  • Русе
трудно бих ѝ повярвала, че е вложила старание в нещо тези продукти, освен в опаковката. Грижата за косата силно ме вълнува, но не бих подкрепила опитите ѝ за собствен бизнес.
И ароматът на божур, за който колежите й говорят Flowers Cherry Blossom ама само за това и ест красивата опаковка

# 3 952

Колкото до продаването на китайски стоки от АлиЕкспрес за петторни цени - ок. Ама да претендираш и за невероятно качество, че и за по-високото плащане на българския труд, че и на мита и ДДС ми идва в малко повече. По въпроса за каква се взема - според мен за потребител с не съвсем празна глава на раменете. Мундарщина е това пре-пре-препродаване на стоки по знайни и незнайни сайтове. Защо поне снимките не правят сами или не им се добавя и тази инвестиция към останалите? Полинчето даже трвърди, че услуга продавала, защото и тя ТЕСТВАЛА вместо нас. Бизнесмени...

Защо ти идва в повече? Защото не ти пасва на теорията за "простото" препродаване ли?
Бракуваната стока, която идва, е ужасяващо висок процент. Така че да, в услугата "гаранция, че получаваш качествена стока, която изглежда както е на картинката" има много стойност. Не е първата, която оперира на този принцип. Работи и има причина за това. Кое е мундарщина? Познаването в детайли на вида транспорт и как той се отразява на стоката ли? Да отваряш кашон след кашон с изпочупена стока, щото някой малоумен китаец ги е мятал, товарейки ги на кораба ли? Съответно ти от хиляди километри да успееш да договориш товарене на самолет? Или тъкмо когато си намерил доставчик, който два пъти ти е доставял добра партида, на третата да се чудиш какво, по дяволите, е станало, когато нещата се чупят още в опаковката или лепилото се показва, или конци висят? Вземи да попрочетеш за Greta Rose Van Riel, която при първия си бизнес с чайове след внимателно тестване на партида след партита поръчва голямо количество за няколкостотин хиляди долара от същия доставчик и получава чай с метални стружки вътре и не може да направи абсолютно нищичко, за да си върне парите? Всичко това и още мнооого неща ти се спестява на теб, като краен потребител, когато пазаруваш от вносител/посредник. Това стои зад по-високата цена. С кеф ще я платя. Та да, буквално тестват за крайния потребител и носят целия риск, така че пренебрежителното отношение със сигурност не е оправдано.

Продуктите за коса ще ги купя още тази седмица и ще докладвам. Както съм споменавала имам права, тънка, фина коса с бързо омазняващ се корен, но нормална/суха по дължините. Държа на здравина и обем. Противно на очакванията в тази тема, тази коса също има нужда от грижа и съм пробвала бая продукти, масово от този ценови клас, та ще мога да сравня. Хвърлила съм око най-вече на финиш продукта, но всъщност имам нужда от нова маска и съм винаги отворена за нов шампоан, така че направо и трите ще отгърмя. Допада ми колко много хора споделиха, че редуват сулфатни и несулфатни, това е и моята политика, до която стигнах напълно сама. Тоест, знам, че ще ги използвам с правилните очаквания (това е много ключово!) и мнението ми ще е обективно, защото вече е метод, който използвам и имам летва.

Мила, не знам защо си хабиш думите да обясняваш. Тук положението е...закоравяло Simple Smile Спасение няма.

Иначе и аз им се чудя да продуктите на Полина, но някак не мога да се доверя на нейните "колежки". По-скоро искам да получа мнение от някой обикновен потребител или ще си взема един-два да видим. Къде ги продаваха?

# 3 953
Малко да ви разнообразя.
Ако търсите готини маски за децата, вижте колаборацията между Kinderlist и g_boeva тук:
https://www.instagram.com/p/B4NkprQjxBw/?igshid=1jof5llajnb5m

Можете да си ги изтеглите от блоговете им.
Много ми допадат такива творчески неща и винаги адмирирам, когато талантите се обединят. 🙂

# 3 954
Защото съм непоправим оптимист и вярвам, че негативното отношение е в следствие на липса на информация Simple Smile

(Между други неща, имам досег до краен клиент и много от погрешните вярвания тук съм ги слушала десетки пъти, та не ми струва много да ги разсея още веднъж. В тази тема конкретно немалко пъти съм обяснявала разни неща, немалко от които всъщност са публично достъпна информация, просто хората разчитат на "еди-кой-си каза" вместо да проверят и тогава да критикуват. Напр. "клиентът винаги има право да върне стока", "длъжни са да си пишат състав на продукти по сайтовете". Но има и "информация от кухнята", която оборва например малоумното "медицинска козметика" и "дермокозметика" (ако получавах пари за всяко "аз се доверявам само на медицинска козметика!!!!", ех...), концентрация и поредност на съставки и т.н.)

На сайта на brave new hair и в Златна рибка, аз лично чаках да ги пуснат във второто. Ще ти пиша, като ги пробвам. След 2 пъти вече ще знам дали са ми ок като усещане, а за дългосрочна употреба - ще видим. Simple Smile

# 3 955
И аз съм със същата коса като Полинината и ползвам марката, но ме разочарова с лаунча по пижамка в леглото, даже беше и рошава. Все едно е станала от леглото, между кърменето е сложила продуктите на подноса и се е нащракала. Изключително непрофесионално. Даже няма видео в канала си да изясни какъв точно режим на грижа спазва, всеки ден ли се мие косата, кога ползва маската, слага ли балсам, колко продукт от защитата нанася, ползва ли преса и тн. Бях готова да взема продуктите, но сега нарочно няма да го направя ('но'о съм важна🤪). Иначе противно на масовото форумско мнение за Полина аз я харесвам. Има самочувствие, даже на моменти е арогантна, но някак ме кефи, че е пробивна и си гледа интереса до дупка. Макси пък ѝ е разкошен бонбон, той ми е фаворитът на от влогърските бебета, и тя ми изглежда като много отдадена и грижовна майка, излъчва спокойствие.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 11:59 от Emi_55

# 3 956
Момичета, реално няма как да сбъркате с продукт за коса за ежедневна употреба - те са с много лека формула, нищо уау, затова и Полина залага на аромат.

Специфичните нужди на коса - мазен корен/дълбока хидратация/къдрава коса и тн няма как да се покрият от такъв продукт, тя го е казала изрично, че серията е за ежедневна употреба за освежаване. Но ако косата ви няма нужда от специална подръжка сигурно ще са just fine.

Лично на мен това няма как да ми бъде основна грижа, защото ходя сравнително често на сешоар и ползвам стилизанти.
Пак браво на Полина - има бизнес нюх и ще монетезира доста добре Simple Smile

# 3 957
А какво стана с мърча на Пепе? Тя докато се накани да си пусне тениските, то стана време за палта Joy

Тя Пепа и специална колаборация с Елица подготвяше, после проект в Бургас, видео от Египет и какво ли още не. Много лошо гледам на хората, които се заемат с куп неща и нищо не довеждат до края. Това са си чисти несериозници, на които никой неможе да разчита.

# 3 958
Говори ми.
Ама тук нали е на почит "дай да си мием косата възможно най-рядко, че да я щадим" и о, изненада, когато шампоан с лека форума за ежедневна употреба не успее да измие трупаните по 3-4 дни себум, стилизанти и сухи шампоани, реакцията е "О, не, това е боклук, за нищо не става" Grinning

Арганово, кокосово масло, витамин B5, ниацин, B6  - всички имат добро действие върху косата. Хич не е лоша формулата. Ще видим Simple Smile Ако шампоанът е надежден продукт, на който може да се разчита в случай на непланирана нужда от миене на косата, маската не утежнява, а финиш продуктът - не омазнява, това е напълно достатъчно да ги държа наоколо. Аман от УАУ ефект и специални ефекти, човек понякога има нужда просто от надеждност.

# 3 959
Рядко чета никнейма на автора на дадено мнение, но се учудвам как вече разпознавам авторите само по мнението 😁 Някои си защитават едни и същи без значение темата🙄, други пък са много забавни, остроумни и проникновени 😘

Общи условия

Активация на акаунт