Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 867
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 960
  • София
Как се казват тия продукти?
Няма да си ги купя, имам си изпитани.
Просто ми стана интересно, да ги прегледам.

П.П. Намерих ги

# 3 961
Какво да ви кажа, като човек с гъста, права, фина коса, с бързо омазняващ се корен и сухи дължини, която мия всеки ден, бих пробвала продуктите на Полина, ако ми попаднат, но не виждам смисъл специално да си ги купя. Щом са за ежедневна употреба, то те ще са като останалите, с които се мия от тази ценова категория, тоест - лека формула и нищо уау.

# 3 962
Как се казват тия продукти?
Няма да си ги купя, имам си изпитани.
Просто ми стана интересно, да ги прегледам.

Марката е Brave New Hair, серията by Polina Sofia. Мързи ме да слагам линк, търси си сама. 😝

# 3 963
KPP, за пореден път чета твое мнение под чуждо "не се хаби", "тук си знаят своето". Ако не те кефи, нали ти е ясно, че не е задължително да пишеш в темата или нещо такова. А това да слагаш в кавички "нейните колежки" е мега смешно, предвид това, че ти се пънеш да си им колежка /без кавички/.

Полина не ме кефи като човек някак си, а и рекламата ми беше смехотворна, затова от инат няма да я пробвам, може да е детинско, ама... Grinning Мия си косата всеки ден и ако беше направила едно видео с пускането на козметиката си, разясняващо какви точно са и' продуктите и да направи ревю, можеше да ми е полезна и да им дам шанс. Аз друго освен снимка по пижама и сексе сЮтЮен не видях от тия продукти.

# 3 964
  • София
Потърсих Stuck Out Tongue
Мерси. Маската ми се струва скъпа за това, което мисля, че представлява. Ще пропусна.

# 3 965
Може наистина да са добри продуктите на Полина, не мога да изкажа мнение без да съм ги пробвала, но няма какво да се лъжем - и най-скапаните бъркочи да са, нито една нейна колежка (от близките й особено) няма да го каже.

Някой напред писа за чашите на Ивана - какво да ги показва и да говори за тях, дизайна им е две-три картинки от интернет и снимка на котката й. Същото е и там, и тя ги беше разпратила по колежки да се наснимат с тях и да ги похвалят.
Мда, никога не бих дала 15 лв за една умряла чаша + доставка най-вероятно.

# 3 966
  • София
Brave new hair
Хехе, без да искат (вероятно) са направили добра препратка. Цялата какафония от знайни и незнайни хора, мислещи си, че са постигнали висота на знанието. Щастието в едни особени и леко гротескни краски. Абе, добро заглавие. Пасва си на влогърския свят

# 3 967
Косата на Полина е твърде различна от моята. Бих пробвала от чисто любопитство. Но за тези пари мога да си купя проф.продукти на изпитани марки,каквито ползвам и предпочитам. Обожавам божур иначе. Силно се съчнявам,че на моята тежка,гъста,чуплива,порьозна и боядисвана от 15 години коса до кръста тази маска ще и й достатъчна. Няма шанс една маска да бъде подходяща за всеки тип коса, какво значи всеки тип-косите може да са един тип,но абсолютно различни по структура,здравина,плътност,състояние, изобщо по всичко. Затова една маска за коса не може да е универсална за всеки тип.
Марката просто носи нейното име-тя е казала какъв да е аромата,не е допринесла с нещо за направата, но като цяло е креативно и е хубаво,че й се получава. Просто не смятам,че във влог средите Полина е тази влогърка, чиито съвети за коса бих послушала, а и не виждам да блести със кой знае какви знания по темата.
Това масово рекламиране от всички на серията е досадно. Чак пък толкова. Наистина станаха много комерсиални и предвидливи всички, реклами и лишени от интересно съдържание и неща влогове. Дето каза съфорумка по -нагоре-ще видим докога ще вирее тази "индустрия". Няма я вече тръпката от снимането за удоволствие и да чакаш примерно някое видео. Сега всички се вливат в една обща вълна.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 13:52 от Мис Каролин Бингли

# 3 968
Аз бих дала 15лв за чаша, но такава с кауза (Живот със Синдром на Даун), ръчна изработка, оригинален дизайн от артист или снимка на домашен любимец, ама моя си. Не на Ивана Пинтерест цитатите и колажи изработени в час по ИТ, на Пейнт, от третокласници.

# 3 969
  • Варна
Защо сред морето от продукти да се купят точно Полинините? Аз не разбирам. И от любопитство не бих ги взела, даже.

# 3 970
Деница Христова се била сгодила, казвате. Радвам се за нея. В последните си клипове не беше чак толкова идейна, колкото преди години, но това нещо може и да се поправи

# 3 971
Много ми е смешно как са го брандирали https://www.zlatnaribka.com/brave-new-hair
Марката има продукти за хидратация, блясък, косопад, къдрави коси, обем, дълбоко почистване, боядисани и възстановяване и Полинината серия - за красива и озарена коса. Това е несериозно :Д

# 3 972
София още е при Филип, явно цяла седмица ще са там.

# 3 973
Като споменахте Живот със Синдром на Даун - минатала седмица или две бяхме по плажа с мъжа ми на едно заведение и на съседната маса бяха семейството - бащата и майката пиеха кафе, момиченцето караше колело с някакви други деца около тях, а момченцето се заигра с кучето ми и после остана при нас да си говорим. Изключително умно и възпитано дете, просто е удоволствие да ти е насреща. Хем осъзнаваш, че е дете, хем се държи супер зряло. Малката и тя пердашеше с колелото, много комуникативна и сладка. Радвам се на семейството, нямаше камери и влогове, просто си бяха същите като от клиповете и не се бяха заврели в телефоните си /както правят Валъри, Ванчето и сие, когато не снимат как се "забавлява"/. Такива канали ми се гледат, различни, с емоция и настроение. Затова и харесвам Милена и семейството и'. Да, не можем да очакваме всеки ден да им е адски интересен и различен /че на кого е?/, но си личи любовта и хармонията. Това не може да се режисира

# 3 974
София е с кучето на латината
Скрит текст:

Скрит текст:
Новата приятелка прилича на селянче, да ме прощават хората от село.

Общи условия

Активация на акаунт