Любители на Котки - Тема 138

• 33 830
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Много често я показвах 2012 - 2015 г. Ето няколко снимчици:

Скрит текст:

Много приличаше на ПиратЯ, който не се е появявал скоро.
Старият ник го помня, Балкай

# 316
  • София
MayyaI, и ти ли беше там? Трябва да си купя Гинко билоба най-сетне. Smile

# 317
  • София
MayyaI, и ти ли беше там? Трябва да си купя Гинко билоба най-сетне. Smile
От март или април 2012 съм в този подфорум.
Скрит текст:
За Гинкото -нищо не мога да кажа, не съм пила, но за сметка на това взимах Ноотропил, явно не е за мен, защото само ако си представя бутилка с бира и започваше да ми се гади, да не говорим за по-силен алкохол. Joy

# 318
Честит рожден ден на Елизабет! 🥰🎂🎂
Малката Елизабет и Коби са прекрасни! ❤

Похвалвам моя хубостник Марсел, че пие от купичка вече 😁 много си хареса новите от Лидл и си пие от там вече, не от чаши. Е, все още иска да му е нова вода на ВСЯКО пиене. Ако пък има косъм негов във купичката, никакъв шанс да я доближи 🥴
И една снимка от снощи, да не ги забравите 😊
Скрит текст:
Как са другите две двойки бебе-коте? Свикнаха ли вече 😊

# 319
pandanchina, На първата снимка е Мартина, за да си я спомниш. Уви, нямам друга под ръка, всичкото е изчезнало нейде из пространството. Старият ми харддиск се повреди, а всичко нейно беше там.

# 320
В момента в клиниката така го хранят насила със спринцовка. Но когато аз бях там, хапна малко доброволно. Надявам се, като си е вкъщи да си хапва и сам.

# 321
Мислех, че съм само аз! Пазя си едно мустаче (намерено случайно из къщи доста след като го загубих) от предишния ми котарак! Единственото, което ми остана от него... Sad

# 322
Нашето куче е с оперирани черва. Няма специални грижи заради операцията. Трябва да следиш да яде и ака.

# 323
  • Велико Търново
Здравейте, момичета🤗
Не съм писала много отдавна, но следя всичко, което пишете🙂 Надявам се да ни помните с нашия прайд беладжии😏Да кажа и аз добре дошли на новите малки сладурковци и на двете човешки бебета в темата🤗
Ние вече се изнесохме от апартамента на свекърите и сме си в нашия. Котковците останаха при тях и затова нямам никакъв данък нов да кача. Ще ви сложа едно спящо Сусамче от преди няколко дни

По- миналата вечер е паднала от терасата, трети етаж 🙁 Свекървата се обади и каза, че нищо и няма, само уплашена. Вчера ММ ходи на обяд, душичката не е добре. Грабнахме я следобяд и на вет. Правиха рентген, няма нищо счупено или разкъсани органи слава Богу. Някакво тъмно петно видяха, било въздух според тях, който щяла да изкара с ако и пишу. Сложиха и няколко инжекции, сега ме е яд, че не питах точно какво освен обезболяващи. Казаха да я следим, да и даваме да хапва и да чакаме да се изхожда сама. Като се прибрахме пи водичка, изпишка се два пъти, чисто е, няма кръв, няма нищо. Не иска да яде обаче. Завира се по скришни места, както Гликоза пишеше за Васето. Боли я, от време на време много жално измяуква без никой да я докосва или да се движи. Като цяло почти лежи, но става понякога и самичка, иска да се движи, но явно я наболява и спира някъде и ляга. Според вас дали е нормално? ММ иска да ходим утре в Стара загора в някоя клиника, няма вяра на местните тук. Много сме притеснени, ще ми е добре дошъл всеки споделен опит.
Само белички от Сусамчето ни😲 😕

# 324
Здравейте, момичета🤗
Не съм писала много отдавна, но следя всичко, което пишете🙂 Надявам се да ни помните с нашия прайд беладжии😏Да кажа и аз добре дошли на новите малки сладурковци и на двете човешки бебета в темата🤗
Ние вече се изнесохме от апартамента на свекърите и сме си в нашия. Котковците останаха при тях и затова нямам никакъв данък нов да кача. Ще ви сложа едно спящо Сусамче от преди няколко дни

По- миналата вечер е паднала от терасата, трети етаж 🙁 Свекървата се обади и каза, че нищо и няма, само уплашена. Вчера ММ ходи на обяд, душичката не е добре. Грабнахме я следобяд и на вет. Правиха рентген, няма нищо счупено или разкъсани органи слава Богу. Някакво тъмно петно видяха, било въздух според тях, който щяла да изкара с ако и пишу. Сложиха и няколко инжекции, сега ме е яд, че не питах точно какво освен обезболяващи. Казаха да я следим, да и даваме да хапва и да чакаме да се изхожда сама. Като се прибрахме пи водичка, изпишка се два пъти, чисто е, няма кръв, няма нищо. Не иска да яде обаче. Завира се по скришни места, както Гликоза пишеше за Васето. Боли я, от време на време много жално измяуква без никой да я докосва или да се движи. Като цяло почти лежи, но става понякога и самичка, иска да се движи, но явно я наболява и спира някъде и ляга. Според вас дали е нормално? ММ иска да ходим утре в Стара загора в някоя клиника, няма вяра на местните тук. Много сме притеснени, ще ми е добре дошъл всеки споделен опит.
Само белички от Сусамчето ни😲 😕
В Стара Загора ти препоръчвам ветеринарна клиника Аксис. Има адрес в гугъл. Много са мили и любезни. Работят и събота и неделя от 10 до 17 ч. Иначе и в Университета има хубава клиника.
Надявам се всичко да е наред, да се оправи. Purple Heart

# 325
Здравейте! Имаме си две мъжки котенца на 2 месеца. На каква възраст е подходящо да ги кастрираме? Ще се борят ли за надмощие след кастрацията? В смисъл такъв нали са териториални животни и ме е страх единия да не прокуди другия. На двора ще ги гледаме, живеем в къща.

# 326
  • София
Бубалеса, поне 5 дена ще е в шок от падането, затова е толкова тих и кротък (наш Барни спря на пиша и да ака от ужас, после пък две седмици беше пръв гушко, спеше върху някой, прегърнат). Пробвайте да му дадете пауч, при нас разхлабва безотказно. И му давайте само мека храна, поне 10на дена.

# 327
  • Велико Търново
Шарки, благодаря за включването, като стана това през цялото време си мислех през какво минахте ти и Гликоза, тя все още. Нашето изглежда малкият дявол, ама знам ли🙄
Докторката каза да не предизвикваме изхождане с нещо разхлабващо, било опасно в тази ситуация според нея. Нз дали е така🤔 Ние по- скоро се притесняваме дали трябва да ходим за второ мнение. Според мен е нормално да се държи така и да я боли и смятам, че трябва да изчакаме няколко дни. ММ обаче се е шашнал и иска и друг да я види🙄

# 328
Поредното изхвърлено животинче, Слава Богу прибрано навреме от милосърдна жена, споделям този клип за
неинформираните бъдещи мами, случва се често в темата да бъде засегнат този въпрос.

https://www.youtube.com/watch?v=7yalx4bnhyM

Поздрави от Ушко, в момента унищожава табуретката. Joy

bubalesa, съжалявам за случилото се, второ мнение никога не е излишно, от опит пиша, за съжаление. Бързо възстановяване желая.

# 329
  • София
Бубалеса, в кой град сте? В Син кръст - на пътя за Панчарево - се справиха отлично с диагнистицирането при Барни (правиха му УЗД и рентген). И с операцията и лечението после.

Общи условия

Активация на акаунт