Отговори
# 600
Ро, много интересно хоби си имаш! Не знам дали си ходила до книжарница Elephant, но там съм виждала доста стари списания, а и можеш да говориш с тях да ти намерят каквото търсиш. Аз не мога да се похваля с нещо нетривиално - обичам да чета книги (особено такива на тема Хранене и като цяло Healthy Lifestyle), да пътувам и да се "губя" в Netflix и YouTube с часове Grin
А доколкото симптомите ти, май май ще ни се похвалиш скоро. То и аз нямам ПМС преди менструация, но сега е нещо страшно иии нямам търпение да идва петъка!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ив, щракнете и днес, защото може яйчицето да се появи през нощта или утре сутринта Blush И ние се щракнахме само в деня на положителния тест, а след това нищо, после ММ се разболя и този месец сме с три щраквания само Mask Важното е яйцето да се хване навреме и туй то!

# 601
Здравейте, момичета 😊 Не спирам да ви чета, но вече ще се включвам по-често. Чаках да мине този цикъл и вече имаме зелена светлина да започваме и ние с ММ с опитите за второ. Ако може и мен да включите към списъчето-
МЦ-09.10 О-22.10 Т-06.11

# 602
Добро утро! Мина и моят преглед. Но 16 ден Ф е 21.8мм и каза, че нещата са тръгнали пак към ЗФ. Докато ме преглеждаше, видя пикочния мехур и урината в него не й хареса, ама хич. Изпраща ме на изследвания. Вариантите са 2: пускам стерилна урина, чакаме резултата и нищо не правим с Ф или днес отивам да ми бие инжекция Хориомон, за да се спука Ф, но е рисковано, ако излезе нещо в урината и се наложи да пия АБ. Остави ме аз да реша. Скапано ми е отвсякъде, но реших, че ще видя първо урината. Така че нещата за бебе ги оставяме на произвола на съдбата. Sad

# 603
Защо да върви към зф? Към овулация си върви 😃 за урината може да пуснеш и нестерилна, ще излезе в рамките на деня и има време за реакция ако е чиста.

# 604
Добро утро! Мина и моят преглед. Но 16 ден Ф е 21.8мм и каза, че нещата са тръгнали пак към ЗФ. Докато ме преглеждаше, видя пикочния мехур и урината в него не й хареса, ама хич. Изпраща ме на изследвания. Вариантите са 2: пускам стерилна урина, чакаме резултата и нищо не правим с Ф или днес отивам да ми бие инжекция Хориомон, за да се спука Ф, но е рисковано, ако излезе нещо в урината и се наложи да пия АБ. Остави ме аз да реша. Скапано ми е отвсякъде, но реших, че ще видя първо урината. Така че нещата за бебе ги оставяме на произвола на съдбата. Sad
Незнам,какво гледат и как го гледат тия лекари фоликула,но е факт,че и моя доктор беше го отписал месеца със задържан фоликул,а накрая се оказа,че точно тогава забременях.Не съм много наясно,но не може ли да се изчака няколко дни,за да се види,какво ще стане и за мен този фоликул не е ли с размери преди спукване.Ти писа,че е на 16 ден,а колко дена ти е цикъла и кога трябваше да е овулацията

# 605
Фоликулът си върви за овулация, може да се установи дали е задържан едва преди М. Пусни обикновена урина там ще покаже дали има показатели, които ще дадат информация какво се случва, пусни и стерилна. Но как на ехографа ще се види нещо нередно в урината, по-скоро самият мехур е различен при инфекция. Желая ти успех  Simple Smile

# 606
Може, ако има песъчинки или кристали в урината, се вижда и на ехограф. Но като цяло нещо не ми вдъхва доверие нито това за урината, нито това за ЗФ.

# 607
Мама, ако не се лъжа миналата седмица, когато ти беше прегледа, фоликула беше голям и даже предположих, че ще си с ранна О.
Ако правилно се сещам беше 18 мм, т.е мн. малко е нарастнал за тези дни. Не съм доктор, но за съжаление предположението на лекарката ти може да е правилно. Дано не съм права, но каквото и да е най-важното е в момента да си обърнеш внимание. Момичетата са ти дали добри съвети за изследванията. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 608
Бях на преглед на 11 ден (сряда) и тогава Ф беше 21.4 мм, О трябваше да е в неделя. Вчера ми беше 16 ден и Ф е 21.8мм.
Цикълът ми е на 28-29 дни. Наистина вече се обърках.
Ясно си спомням, че каза за урината и ми показа- пикочният мехур беше на малки точици/ снежинки. Може да пусна и обикновена, и стерилна. Наистина съм много объркана и не знам какво да правя.

Редактирам се: на работа съм и не мога да отида днес да дам урина. От друга страна тя каза, че днес е денят, ако реша да бием инжекцията.

# 609
Урина се дава първа сутрешна, сега няма смисъл да ходиш.

За фоликула - да, права си, ако не е нарастнал за почти седмица не звучи ок. Аз не съм сигурна и да ти бият инжекция той с какво качество е в крайна сметка? Но не ги разбирам тия неща, де, разсъждавам си просто. Желая ти успех.

# 610
Увеличил е размерите си за 4-5 дни с 0.4мм, а с какво качество е нямам идея?

# 611
Това е решение, което ти трябва да вземеш, но аз ако бях на твое място нямаше да си бия инжекцията.
За пет дена Ф почти не е нарастнал.
Защо въобще ти предлага хориомон тази докторка? Питам не като нейна контра, а защото ми е интересно.
Не пресилвай нещата. Понякога желанието да стане бебето по-скоро ни кара да изпадаме в крайности, от които нямаме никаква полза, а напротив.

# 612
И аз зададох въпроса и ми каза само, че за да се спука фоликула. Имах някакви надежди и за това ми е кофти, но по-добрият вариант е, ако има нещо нередно, да го лекуваме и после да сме спокойни.

# 613
На мен ми прилича на ЗФ, който е тръгнал към обратно развитие. Особено на 16 ден от цикъла. Хоримонът ще го пукне, ама едва ли ще стане нещо друго.

# 614
И мен това ме притеснява- я стане, я не. А и да стане ще го мисля пък годна ли е била, не е ли. Ще оставя нещата така- каквото сабя покаже, а ще придвижа нещата с урината.

Общи условия

Активация на акаунт