Отговори
# 630
Кийпи, единия е коремен ехограф, другия е вагинален. Миналият път ме гледа с коремен и естествено нищо не видя - пушка бях, въпреки че отидох точно да гледаме за кисти. В момента в който пусна вагиналния и левия ми яйчник цъфна като майска роза с кисти и даже преди да ми каже, сама си го разбрах. Ще си редактирам поста допълнително със снимка на ехо-то. АГ-то е семеен приятел и затова започнах при него да ходя, но нещо не ме кефи как ме претупва и все бърза и не ме слуша като обяснявам нещо Grinning
Нямам закъснения на цикъл повече от ден-два през живота си. Нямам обяснение що реши, че "не правя овулация от левия яйчник" попринцип. Според мен поне 2 месеца трябва да се проследи само от тоя яйчник кво се случва. Нямам ИР, нямам симптоми на ПКЯ, нямам проблемни хормонални и щитовидни хормони като изключим ТСХ-то. Четох в темата за СПКЯ, че може да имаш кистозни яйчници без да имаш СПКЯ и други симптоми, но не разбрах това дали означава, че мога да си имам нормална ову така.
Аз малко се изненадах, че само в ляво се видя ПК, мислех че обикновено и двата яйчника са такива. Ще следим този десния кви ги върши този месец и ще видим. Честно казано аз не вярвам да нямам овулация от този яйчник.
Утре след ендокринолога ще пиша пак. Ще се радвам да сме си полезни ! Simple Smile

П.П качих снимки на двата Я
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:41 от lokofenka

# 631
Казаха ми на 7-8 ден, но нямам търпение. Уж на 7мия ден бил пикът (ориентировъчно). Да се успокоя, че всичко е наред. Сега ми идва на 12тия ден след О, не е прекалено къса, но аз съм си въобразила, че заради това имах БХ през април, та за мое успокоение.

# 632
Кийпи, единия е коремен ехограф, другия е вагинален. Миналият път ме гледа с коремен и естествено нищо не видя - пушка бях, въпреки че отидох точно да гледаме за кисти. В момента в който пусна вагиналния и левия ми яйчник цъфна като майска роза с кисти и даже преди да ми каже, сама си го разбрах. Ще си редактирам поста допълнително със снимка на ехо-то. АГ-то е семеен приятел и затова започнах при него да ходя, но нещо не ме кефи как ме претупва и все бърза и не ме слуша като обяснявам нещо Grinning
Нямам закъснения на цикъл повече от ден-два през живота си. Нямам обяснение що реши, че "не правя овулация от левия яйчник" попринцип. Според мен поне 2 месеца трябва да се проследи само от тоя яйчник кво се случва. Нямам ИР, нямам симптоми на ПКЯ, нямам проблемни хормонални и щитовидни хормони като изключим ТСХ-то. Четох в темата за СПКЯ, че може да имаш кистозни яйчници без да имаш СПКЯ и други симптоми, но не разбрах това дали означава, че мога да си имам нормална ову така.
Аз малко се изненадах, че само в ляво се видя ПК, мислех че обикновено и двата яйчника са такива. Ще следим този десния кви ги върши този месец и ще видим. Честно казано аз не вярвам да нямам овулация от този яйчник.
Утре след ендокринолога ще пиша пак. Ще се радвам да сме си полезни ! Simple Smile

П.П качих снимки на двата Я
Скрит текст:

Абсолютно съм съгласна с теб. Не мисля, че е сериозно без проследяване поне 2-3 месеца и изследване и на хормонни да ти лепва ПКЯ. То ПКЯ и СПКЯ май е различно, тепърва навлизам в темата. Ще се консултирам освен с репродуктивния този петък и с обикновеното ми АГ  в близките дни и ще пиша Wink

Да ви кажа, от доста време основно пиша само в тази тема и все повече неглижирам другите. Ми че то тук всичко си имаме - и лафче, и кефче, че и образователно. Много научавам от вас и ще е хубаво, ако мога и аз с поне малко да съм полезна.

# 633
Локо, аз забременях с ПКЯ. Установиха ми ги преди много години, но при мен се изразяваше, че по веднъж, два пъти годишно Ц ми беше на 80 дни.. дефакто ме пропуска по два месеца и на горе. Като реших да имам дете тази година, се захванах сериозно с проблема, правих изследвания на хормони на 3 и 7 ден Ц. Според ендокринолога бях за сериозни хапчета, но АГ ми каза да пробвам 6 м с добавки, ако не се получи Б, да мина по-сериозните хапчета. Според нея левият ми яйчник не овулирал, дефакто бях с О през месец. И я следях с тестове. Наистина май месец не засякох О с тестове, но пак си правихме опити, юни засякох с тестове и тогава забременях. И все пак като забременях исках да ми поглендат яйчниците и венеца от кистички на левият яйчник го нямаше. Пих добавките 5 м преди и два месеца след като забременях, след това минах на метафолиева киселина. Много ми е странно, че всяка втора е с СПКЯ. Пих инофилик комби + хром, смъкнах 4 кг. От 60, паднах на 56, само като ограничих въглехидратите. Също и много щракане, през ден.. сега моя си спомня с умиление тези дни, че сега сме в застой, поради медицински причини и щракането е мираж😆 Ако ти изпишат добавки няма да ти навредят 🤗 Дано съм помогнала

Редактирам поста, за да не спамя.. като се местих, видях че имам още изостанали тестове на One Step, около 10тина, и Хрома ми е цяла опаковка, че ми го спряха като забременях, ако някоя от вас ги иска може да й ги пратя.. Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 16:36 от girlwithballon

# 634
girlwithballon, напуши ме смях от последното ти изречение за умилението Grinning Аз на моя вчера му пратих снимката от тук с мъжа дето бяга от жена си и вика не може ли и теб да те боли глава като другите жени Grinning
Иначе аз си имам хормонални изследвания и всичко е в норма според АГто и според Ендото. Ще видим утре какво ще каже за ПК и тсх-то ендокриноложката. Сигурно ще ми направи еутирокса от 25 на 50, а АГто в петък ще ми изпише инозитол Simple Smile
А аз всеки месец си я хващам овулацията с тестовете на овю много отчетливо  Но след прегледа на Кайлиин , реших и аз да проверя дали не гоня михаля Grinning
Аз съм се бетонирала на едни килограми и ни фитнес, ни хапчета, ни ядене мое ме мръдне, за съжаление Grinning

# 635
Момичета, кой иска да прави темата?

# 636
  • Dope Reach
Аз бих се захванала, ако ми се обясни, ама и ако наистина не можеш, Джулка, правиш хубави теми. Wink

# 637
Писах на Джулката. Ще я направя следващата, а за другата очаквам ентусиасти 😊

# 638
Писах на Джулката. Ще я направя следващата, а за другата очаквам ентусиасти 😊
Аз мога да пробвам, но не гарантирам какво ще излезе Joy

# 639
Rochellka ще се заеме за следващата. Като ѝ писне, ти си наред 😁

# 640
  • Dope Reach
Захващам се. Ще използвам заглавията от анкетата, които не бяха избрани за новата тема, но нека поетичните души да дават още предложения.Кейли ще ме смени за ноемврийската тема. Simple Smile

# 641
Аз след малко ще се включа с други размисли и страсти , но сега докато не съм забравила заглавието, което ми хрумна:

Всички тук за бебенце мечтаем, с новината чакана ще засияем!

# 642
Аз искам да направя темата. Ще се радвам и ще дам всичко от себе си. Ако има вече “избран” 😀 бих желала да се захвана с другия месец.
Вписвам се и със заглавие:

В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе.

Малко е рано, но ако се случат нещата всяка от нас ще го усеща тогава, може би. 🤣🤣

Щъркелчето над нас ще прелети и с малко сърчице ще ни дари.

Таз година вече мина, хайде догодина да сме трима.

# 643
Страхотни заглавия, аз съм за Коледа, че я чакам с нетърпение, надявам се тогава да се случи чудото. Хубав ден , момичета !!

# 644
Момичета, прекрасен ден ви желая!
Аз тази сутрин пуснах урината и резултати ще имам след 3 дни. Премислих нещата и мисля, ме взех правилното решение. Не мога, и не искам, да си позволя заради желанието ми за бебе да неглижирам проблеми, които могат да навредят на целия процес и да завърша пак с аборт.

Общи условия

Активация на акаунт