Отговори
# 75
Марианка, едно голямо гуш от мен, другите момичета са казали останалото
Йо, честит рожден ден, бъди много здрава и скоро ще дойде най-вълнуващия подарък! Blue Heart
п.с ъпдейтнала съм списъчето, дано не съм изтървала някой, че тия дни ми е малка лудница и забравям Rolling Eyes

# 76
  • София/Севлиево
Марианка, наистина съжалявам, знам как се чувстваш,но пък борбата продължава.Имаш ли замразени?Ако да може веднага да почнете подготовка за ЗЕТ,и за да те успокоя успеваемостта при ЗЕТ и по-голяма ,отколкото при свеж трансфер(ти бе с такъв,нали?).
Пропуснала съм рожденничката-да си жива и здрава и всичко най-хубаво(а то скоро ти предстои)...

# 77
  • София
Марианка, силни прегръдки и от мен. Горе главата, и хубавото предстои Heart Кога ще можете да направите нов опит?

Манди, тихичко честито и до пухкав финал!

Добре дошли на новите момичета! Дано ви донесем късмет.

На мен днес ми е ден 12, чакам ову до два-три дни. От днес почваме и с тежката артилерия - демек, гела Grinning
Трудното ще е да не си навивам, че след като миналия път стана от първия опит с гела, и този ще е така. Дано не вдигна много надеждата към края, че да не се разочаровам сериозно Grinning

# 78
Йоана,честит рожден ден .Бъди жива и здрава,много щастлива и само хубави моменти. Леко бременеене!

Манди,надявам се всичко да бъде наред,чертичката да се насити,но синя виждам и нека ти е Честито! Simple Smile

Марианка,съжалявам,не се отчайвай ,ще дойде мига на щастие и ти го желая от сърце да е още следващия месец!

Благодаря и на останалите,които ме поздравиха.Нека ви се случи същата радост!  Simple Smile

# 79
  • Варна
Марианка, съжалявам за "-" ... Каквото и да кажа, ще е малко. Само няма да се предаваш.
Буболеска, спорна работа ви пожелавам тези дни Simple Smile

# 80
Йо, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива! Още малко и ще гушнеш най-хубавия подарък! 💞💐🎂

Мариянка, Марго, не се отчайвайте. Вашите бебчета ви чакат и съм сигурна, че съвсем скоро ще дойдат при вас! ❤

Манди, честито! Лека бременност! 😍

Джулка, и аз я изтеглих книгата. До към половината я четох, поплаках си на някои разкази, но после видях + и някакси повече не я отворих... Явно и на мен не ми е била толкова интересна.

# 81
Йоанка честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и късмет Simple Smile
Марианка много съжалявам, поне ме успокоява, че звучиш добре. Ние сме тук да те подкрепяме докато стане!!!
Манди тихо честито и според мен е положителен.

Момичета аз не съм фен на "положителното" мислене, изкуствено ми е. Допускам че децата може би си избират родителите, ама го допускам на 1%
Малко хубави новини от мен, бях на контролен всичко е ОК, можем да правим опити другия месец или поне така разбрах. Ще следим ову, вика ме на 7-8 ден и ще питам да съм сигурна.
Освен това съм под 70 кила вече, премерих се днес Simple Smile

# 82
Мен овулацията официално ми мина вчера, започва чакането до 15-16ти за тест. Ако може да ме включите в списъчето ще съм благодарна. Цикъл 17. 09,овуляция 3.10 тест 16.10

# 83
  • Dope Reach
Born, няма проблем. Това е част от тази игра. Средно положение няма.
Не е било това моя шанс.
yoana789, няма да се предам. Все някога ще се получи. Продължавам и това е. Друг начин няма. Самосъжалението няма да ми погне.
Ей това е нагласата! Heart Подейства ми много надъхващо този пост, на мен днес също ми е скапано и пак премислям.
Ще се случи, нали знаете, че и на нас ни е писано, ама с повечко изпитания! Повтарям думите на Марианка - това е част от играта. Дори и да не можем да разберем защо.Hug

# 84
Джули, страхотна тема, топ-а е! Благодаря ти, точно от такава синтезирана информация имах нужда лично аз в момента - относно психологическия аспект при бебеправенето.

Лелиии, изписали сте 6 страници от снощи, ко прайти вие ..... почвам да чета със следобедното кафе Yum

# 85
Здаравейте момичета❤Чудих се,защо никой не пише,а аз съм изтървала новата тема и толкова много сте изписали😁
Добри дошли на всички нови момичета,избрали сте най-уютната тема.
Успех на всички момичета,които чакат ❤
На тези,които им е дошло или ще дойде,не се отчайвайте,ние чакаме нашето чудо 3 години,а то вече е много активно и рита💙Как минава само времето,вече съм средата на 5-ти месец🤦🏼♀🤗
На Йо...тя си знае😀
На Ирина честито и до финал.Аз също съм бременна за 3 път,на късмет е💙💙💙

# 86
Местя си поста в новата тема, обърках се , съжалявам.
Май прибързах с емоцията, сигурно е от хориомона. Чух се и с клиниката - има шанс, но не можело да се твърди, че е положителен и след 5 дни поне да се повтори.

Скрит текст:
Момичета, извинявам се за нахълтвянето, но много се вълнувам.
Днес на 7 ден след инсето направих кръвен тест, това е 23 ден от МЦ, и резултатът е бета ЧХГ/HCG + b        8       mIU/ml         ECLIA.
Знам, че е рано не се сдържах.
Дали е остатъчен ефект от хориомона ....

Боже,  и каква глупост направих, ще ми се скарате сигурно. На тази инсеминация реших да не взимам лекарствата - дуфастон и медрол. Да не се тъпча с хормони, за да не се тровя. Аз бях сигурна, че няма да стане и този път, разбирате ли колко съм нещо отчаяна /и смотана явно де/, та затова не взимах лекарствата.Та всъщност, отидох да си видя прогестерона, понеже нали овулацията ми е засечена с точност.

Дали да не почна сега да го взимам, както ми беше предписан по 2 пъти на ден.

Момичета, стискайте ми палци, дано дано да е положителен, това е много желано бебче.

Изпращам ви много любов Heart 

Всъщност, редатирам се - не знам дали това се води положителен кръвен тест, защото не са посочени реф. стойности. Някой има по-знащ, моляя

# 87
Момичета,минавам само да се похваля. Бебето има пулс и всичко към момента се развива добре.

# 88
Кийп, голяма си шматка, да не се тровела с хормоните 🤣 Направо сякаш себе си слушам! Над 5 по принцип е “+” тест! Сега обаче , ако са ти били инжекция - не се знае дали е остатъчен ефект от ЧХГ-то...
Няма да прибързвам да честитя.. според мен след 48 часа пусни втори кръвен!!! Дано е положителен... стискам ти много палци, знаеш, че си ми на сърце! ❤🍀

# 89
  • София/Севлиево
Кийп, подкрепям Съншайн за кръвен след 48 часа, ако се е удвоило или пък дори утроило значи всичко е наред,нищо че е нисичко.Колко единици Хориомон ти биха и преди колко време?

Общи условия

Активация на акаунт