Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 21

• 84 182
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Merelenda ,от твойте прекрасни кебапи не спирам да преглъщам, ох...(а снимката с морето и мушкатата е уникална!)
Я, на моренце ли заприлича? Не е море, а полянката на двора, но иначе в морско селце е къщурата.

# 181
Домашна халвичка с орехи

Скрит текст:

Пилешка пържола със сметанов сос от броколи

Спокойна нощ от мен !

може ли рецептата на халвичката?
Simple Smile
На лични съм пуснала рецептичката ,както и на,deyil .

# 182
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/

Здравйте, момичета!

Скрит текст:
Бих искала да ви поканя на гости, заповядайте!  Hug
С любезното съдействие на Мереленда си направих кулинарен блог  chef  Shocked
Много му се радвам,  Grinning  работя си го с удоволствие.
Все още е много мъничък, но след време ще бъде напълно запълнен.
Там където има грешки, моля да ми се покажат, за да се опитам веднага да реагирам  и да ги поправя.
Не ми търсете недостатъците, вероятно ги има, но това си е мой блог и страшно си го харесвам и съм доволна.
Зная, закъснях много с пускането му, но сега ще се постарая да бъде напълно завършен, ще ми трябва повечко време докато кача 900 рецепта  Rolling Eyes, но и с това ще се преборя, нали си е мой  Simple Smile
Благодаря, че ме посетихте.   Grinning

Марчева, направих бюрека от твоя блог, умопомрачителен се получи, благодаря ти от сърце за това, че споделяш рецепти с нас!Дори не успях да го щракна, разграби се на мига!

# 183
Я, на моренце ли заприлича? Не е море, а полянката на двора, но иначе в морско селце е къщурата.
Ами да, в 7 сутринта за моренце я видях таз полянка...хем бях пила кафе...
Извинявам се!
Редактирам поста да не е без снимка, с втората манджа за днес

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 15:37 от denyil

# 184
3 нисковъглехидратни рецепти с лютеница : Кошнички, Лахмаджун и Затворена пица

# 185
  • София
.
.............................
Марчева, направих бюрека от твоя блог, умопомрачителен се получи, благодаря ти от сърце за това, че споделяш рецепти с нас!Дори не успях да го щракна, разграби се на мига!

Скрит текст:
Ей, колко си внимателна, говори ми, говори,...... благодаря ти   Hug Снимка.... ще го направиш отново и снимка да сложиш, да видя как изглежда отстрани .   chef

# 186
  • София
Анелка,проблем ли ще ти е да напишеш и на мен рецептата за халвата?Може и тук да я пуснеш.

# 187
  • София

Скрит текст:

# 188
Марчева време беше да направиш блог Sparkling Heart Но пускай и снимчици тук Nerd

Момичета - всички сте прекрасни и МНОГО ВКУСНИ.
 Аз не готвя и затова не пускам снимки (със чужди манджи не мога "да се хваля")
На новите пишещи - добре дошли Flowers Bouquet
Анелка,проблем ли ще ти е да напишеш и на мен рецептата за халвата?Може и тук да я пуснеш.
Натуся - Анелка работи само с телефон и там няма "скрит текст". Ако някоя от вас има идея как става от телефона - нека  помогне.
Скрит текст:
А мен ме чакайте от януари "да заема" поста си в темата Flushed

Пожелавам на всички прекрасна седмица (нищо че е вторник) Flowers Hibiscus

# 189
С разрешението на anelka пускам рецептата за халвата
Скрит текст:
Рецептата е от 3 съставки:
125гр.маргарин или краве масло
2 водни чаши (от 200мл.брашно)
1 водна чаша (200мл )пудра захар
По желание една ванилия
И за поръсване ядки по избор
Брашното на най ниската степен на котлона се разбърква(суши) поне 20мин,без за променя цвета си ,трябва да остане бяло брашното.След като се слага маслото (разтопено)и чашата пудра захар и отново на най ниската степен на котлона се разбърква 1-2 Мин,след като стане като мокър пясък се сваля от котлона и се изсипва в някаква малка тавичка и се притиска навсякъде с дъното на чаша ,ако се сложат ядки,също се притискат след това .и се държите хладилник най малко 3 часа.
Тук можеш да видиш техниката на направа
https://youtu.be/R1ZiVqQ96Bw
Надявам се да съм обяснила добре,при въпроси тук съм !
Лек ден !

# 190
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не съм опитвала, но би трябвало да стане с ръчно въвеждане на кода.
 текста се "крие" с код [Сpoiler]    [/spoiler] сменила съм първото S със С за да остане видимо.
Flushed

# 191
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте! Прекрасни неща показвате тук, следя ви от доста време.
Искам да ви попитам - когато готвите нещо със сметанов сос, каква марка сметана използвате? Защото всичко, което аз намирам е на щанда "имитиращи продукти",а ми се иска нещо по-истинско.
И за да не е спам ще кача снимчица на нещо и от нашата кухня:

# 192
  • Шумен
Аз ползвам течна 30% сметана от Лидъл или в краен случай на Мегле.

# 193
Аз най-често взимам тази:
Скрит текст:
Намирам я в кварталната верига, в Кауфланд също.
Ако я няма купувам на Лидл 30% сметаната. Тя по едно време изчезна и беше заменена с някаква имитация, ама сега пак я пуснаха. Трета опция ми е на СКласик - марката на Кауфланд, имат една млечна на 1,70 лв, 30%. Редовно я има нея. И в краен случай и аз Меггле взимам, ако няма друго като опция.

# 194
  • София
Отдавна не съм се включвала. Само това се сетих да снимам.😣

Нещо като овчарски пай от бога на Пепчо не го правя за първи път, но винаги си облизваме пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт