Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 21

  • 80 376
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
  • Мнения: 16 217
Любимият ни кекс, този път сложих смлени сурови фъстъци.

# 316
# 317
  • Мнения: 1 906
За бърза вечеря днес приготвих просто бъркани яйца с пресен лук и още нещо. Хапнахме си чудно! Приятна и вкусна вечер на всички! 👩‍🍳🥚🍳😋
https://inthebeniskitchen.com/2019/10/25/бъркани-яйца-с-пресен-лук/

# 318
  • София
  • Мнения: 11 721
Италиански щрудел - ябълките направо са се превърнали в крем, доволна съм



# 319
# 320
# 321
  • Пловдив
  • Мнения: 641
Целувки за всички именници

# 322
  • Мнения: 1 265
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ИМЕННИЦИ - бъдете здрави, успешни и много щастливи

# 323
  • Мнения: 1 906
Много вкусно тирамису с тиква приготвих за десерт в събота! Препоръчвам го на всички, които обичат оранжевия плодов зеленчук /така открих, че се класифицира/. Прекрасни почивни дни пожелавам на всички! 👩‍🍳🎃🥄🤩
https://inthebeniskitchen.com/2019/10/26/тирамису-с-тиква-без-яйца/

# 324
  • Мнения: 6 005
За днес толкова - празник е! Нека бъдат здрави всички именици. Simple Smile Хубава вечер от мен!

# 325
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 4 006

Карфиол на фурна направо от тавата. Сложих му всичко /масълце, кашкавал, малко мляко/ и пак не да се разбахме с него, но поне опитах, Явно само но туршия го обичаме Simple Smile

# 326
  • София
  • Мнения: 11 721
Честит празник на всички именници днес в темата, а и не само в нея, живи и здрави да бъдем. bouquet

От мен първо : Френска крем-супа  с тиква, е...е..е Пейч, брат, жестока е, много ми допадна, за първи път правя такава супичка, е - моята супичка е вече, благодаря ти!
https://ipeychev9.blogspot.com/2019/10/blog-post_20.html



Попска яхния със свинина



Бях купила едно голямо топче Мортадела от Лидл, и така се мотае, к`во да я правя, да я хвърля... не става, не е хубаво и завъртях Паста с бешамел, сирена, и мортадела


Това е  Simple Smile

# 327
  • Северозапада
  • Мнения: 5 474
Супа с месо пуешко бутче

И прясно зеле със същото месо

# 328
# 329
  • Мнения: 39 423
Милмич, има една рецепта за карфиол на бай Данчо- готвачът на Тодор Живков. Най- общо леко бланширан карфиол се поставя в намазнена тавичка. Аз допълнително го поливам с яйца и бучки сирене. После задушавам в бучка масло връзка копър, магданоз и няколко лъжици галета. Разпределям равномерно, поръсвам с настърган кашкавал и запичам. Става много вкусно.
Марчева ме зариби с мортаделата и може да я приготвя с паста, но първо трябва да я купя.

Общи условия

Активация на акаунт