1 АЕГ - тема 3

• 68 341
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Няма как да им е класна пак, те са само за осми клас.
Тя е казала на децата, че ще им е класна и догодина

# 676
ще е итнересно да пишете тук, не само на лично Bowtie

# 677
Тя е казала на децата, че ще им е класна и догодина
Все повече изключения има, и на 10Б класен продължава да е Русев, който ги води още от 8ми клас.

# 678
  • sofia
Силно се говорело, че тазгодишните класни на 8 клас можело и да ги продължат.

# 679
А знаете ли дали учителите по математика остават същите след 8 кл.?

# 680
  • София
Сунгурова беше казала и на класа на сина ми, че и в 9 клас тя ще им бъде класна, но сега са с друга учителка. По АЕ също учителите са им други.

# 681
При дъщеря ми в 8ми беше Стаменов, после Георгиев.

# 682
  • Gabrowo->Sofia
Моят син беше при Стаменов и в 8 и в 9 клас.

# 683
Какъв успех трябва за стипендия в 8 и в 9 клас?

# 684
  • София
Какъв успех трябва за стипендия в 8 и в 9 клас?
В  8 кл. първия срок взимат стипендия само учениците с 6.00 от дипломата за 7 кл..  От втория срок всички с успех над 5.50.

# 685
  • София-Младост
Ехаа, последните години доста ги режат тези стипендии...пълно 6...

# 686
Ехаа, последните години доста ги режат тези стипендии...пълно 6...
Налага се, защото има много деца с дипломи с пълно 6 от 7 кл. От класа на дъщеря ми повече от половината деца взимаха стипендия първия срок.

# 687
Да не се разочаровате, но стипендиите са около 20 лв и са страшна подигравка на фона на кварталното училище, където са 60 лв. И в Немската и във Френската също са повече.

# 688
Да не се разочаровате, но стипендиите са около 20 лв и са страшна подигравка на фона на кварталното училище, където са 60 лв. И в Немската и във Френската също са повече.
Училищата имат бюджет за стипендии + ако имат допълнителни възможности могат да отпуснат още средства.
Повече отличници - по-малки стипендии. По-малко отличници - по-големи стипендии.
Плюс могат да определят критериите за успех - над 5,50 или пълно 6, или някъде по средата, както преценят и за което имат възможност.
Предните две години бяха стипендиите около 35 лв, последната година станаха 20 лв. Не знам догодина как ще е.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 08:55 от Free Soul

# 689
  • sofia
Не знам за другите елигти училища, но тук са ниски стипендиите заради многото кандидати. Все пак и все се правят проекти и парите не стигат за успехите на учениците, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт