1 АЕГ - тема 3

• 68 972
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме вътре по първо желание. Момиче АЕ/ФЕ.

# 151
  • sofia
Айде и ние в отбора на зайците с момче! Щастливи сме!

# 152
  • София
Я, как хубаво се напълни темата. Честито на децата ви и на вас! Flowers Four Leaf Clover

atsekov, изборът ви е отлично доказателство, че гимназията е добра.
Аз не успях да убедя дъщеря си да предпочете 1 АЕГ пред ФЕГ. Надявам се да не съжалявам, че не се наложих.

# 153
Спунк, и ФЕГ е хубава, само добри неща чувам. На нас ни беше второ желание с обърнати езици.
Така че не се коси. Hug

# 154
  • София
Аз, ако бях чула лоши неща за ФЕГ, изобщо нямаше да я питам за предпочитанията ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
Аз, ако бях чула лоши неща за ФЕГ, изобщо нямаше да я питам за предпочитанията ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние догодина ще имаме втора серия с по-малката, която от години твърдо си е избрала ФЕГ Simple Smile

# 156
  • В средата на времето
Добре дошли на новите попълнения! Голямо вълнение си е. Simple Smile Много успехи на децата пожелавам! Simple Smile

# 157
Здравейте! Още един заек с АЕ/НЕ.

# 158
Честито на новоприетите! Много успехи на децата!

# 159
И моят син е приет 2ро желание АЕ-ИЕ. 1вото му е АЕ-НЕ.  Дала съм му два дни да реши дали ще участва на 2ро класиране.
Моето 1во желание беше точно това, но кой ли ме пита...

# 160
  • sofia
И ние сме от зайците с ае и не

# 161
Здравейте,

По молба на дъщеря ми Лора направих група във Фейсбук за бъдещите осмокласници. Идеята  й е децата да се запознаят още преди началото на годината. Ако някой иска да се присъедини, групата е Първа АЕГ - 8 клас 2020/2021.

# 162
  • София
Пишете, че е за учениците, а не за родителите иначе голямо объркване ще настане.

# 163
Пишете, че е за учениците, а не за родителите иначе голямо объркване ще настане.

За учениците е.

# 164
  • София
Спунк имаше предвид да го напишете в името/заглавието на фейсбук-групата, за да не се объркат и родители, желаещи да се включат в нея.

Общи условия

Активация на акаунт