1 АЕГ - тема 3

• 69 016
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Аз не успях да в намеря групата, а гимназистката няма фб профил.
А иначе бих се радвала да се запознае с деца от класа /след като уточним кой ще е/.

# 166
  • sofia
Здравейте,

По молба на дъщеря ми Лора направих група във Фейсбук за бъдещите осмокласници. Идеята  й е децата да се запознаят още преди началото на годината. Ако някой иска да се присъедини, групата е Първа АЕГ - 8 клас 2020/2021.

Не можем да намерим групата, може  ли да пратите линк или нещо такова

# 167
  • София
Аз, ако бях чула лоши неща за ФЕГ, изобщо нямаше да я питам за предпочитанията ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние догодина ще имаме втора серия с по-малката, която от години твърдо си е избрала ФЕГ Simple Smile

За мен е странен избор, при услови че предметите вече не се учат на френски.... не знам на какво ниво се изучава езика, но без предмети на съответния език е обикновено училище, не езикова гимназия.

# 168
Ето линка за фейсбук групата на осмокласниците: https://www.facebook.com/groups/665895590665275

# 169
Аз, ако бях чула лоши неща за ФЕГ, изобщо нямаше да я питам за предпочитанията ѝ. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние догодина ще имаме втора серия с по-малката, която от години твърдо си е избрала ФЕГ Simple Smile

За мен е странен избор, при услови че предметите вече не се учат на френски.... не знам на какво ниво се изучава езика, но без предмети на съответния език е обикновено училище, не езикова гимназия.

Ами, не в хубава тази работа с предметите, но детето иска да учи френски, а ФЕГ е единственото училище за целта. Език с курсове не се учи, в това имам личен опит, а в езикова гимназия (също говоря от опит). Детето е любознателно и отговорно и ще вземе максимума от това, което гимназията може да му даде.

# 170
  • София
Ами развенча се този мит дето не се учат предмети на ФЕ. Лъжлива тревога.
Да, няма учебници както на АЕ, но се учи от размножени материали и записки.
Но за ФЕГ си има тема и който се интересува, ще дойде там.

# 171
Привет! Един бърз въпрос към родителите на новозаписаните. При нас в системата още стои статит “незаписал се”. При вас как е? Ще ми се да разбера дали е системен подход или при нас има грешка, за която да предприема мерки.

# 172
Здравейте, да се похваля и аз, записах ученика вчера, първо желание с немски втори език. Успех пожелавам на всички гимназисти!
Имам въпрос относно предлагания 2 седмичен курс преди учебната  година, моят син по принцип не е учил досега английски особено, по-скоро е самоук и се чудя дали е подходящо или ще повтори началото на годината

# 173
Привет! Един бърз въпрос към родителите на новозаписаните. При нас в системата още стои статит “незаписал се”. При вас как е? Ще ми се да разбера дали е системен подход или при нас има грешка, за която да предприема мерки.

и при нас е така, предполагам като приключи първи етап ще го променят на записал се

# 174
  • В средата на времето
kristinita, аз писах за курс, но той беше по френски език. Не знам да се организира подобен по английски език.

# 175

и при нас е така, предполагам като приключи първи етап ще го променят на записал се

И при нас стои така, вчера се записахме.

# 176
Здравейте, да се похваля и аз, записах ученика вчера, първо желание с немски втори език. Успех пожелавам на всички гимназисти!
Имам въпрос относно предлагания 2 седмичен курс преди учебната  година, моят син по принцип не е учил досега английски особено, по-скоро е самоук и се чудя дали е подходящо или ще повтори началото на годината
От нашия опит подобен курс е излишен. Синът ми не беше учил преди английски, започна наравно с другите деца. В 8 клас часавете са предимно по Английски и ако има някаква разлика в нивото, тя се стопява до първия срок.

# 177
При нас статусът в системата вече е “записан”.

# 178
и ние така

# 179
И аз записах днес девойката, но нямам промяна в статуса в системата. Предполагам, че до края на деня ще го отразят.

Общи условия

Активация на акаунт