1 АЕГ - тема 3

• 69 080
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Аз деликатно попитах за господина по френски, но никой нищо не казва, сигурно не искат да ни плашат😉😀

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 09:58 от googlish

# 196
  • София
По новите учебни планове би трябвало да излязат с ниво В2 за първи език и ниво В1.1 за втори. Но в допълнителните часове /СИП,ФУЧ и подобни/ АЕ ще се надгради до С.

# 197
Надежда, Врабчо, Клер, зарадвах щерката с вашите постове.
Notes

# 198
  • София
Добре дошли на новите! Майка съм на бъдеща 10-класничка. Пиша, за да ви уверя, че има к-поп фенове и при по-големите. Макар че чалгата е с най-много почитатели, както навсякъде.
Клер, ти сериозно ли говориш за чалгата? Не съм чула за такива мащаби. Може и да има единици, но не доминират над децата със “свестен” музикален вкус. В нашия клас някои деца свирят на китара, има рокаджии...синът ми не понася нито чалга, нито К-поп:)))

# 199
  • София
Ами дъщеря ми така твърди. Не знам, дали и сигурен източник, защото тя не е от тези, които ходят по купони и заведения.

# 200
  • софия
Здравейте мами, синът ми е приет АЕ- РЕ  може ли няколко думи за учителя по руски

# 201
  • София
Здравейте мами, синът ми е приет АЕ- РЕ  може ли няколко думи за учителя по руски

Снежана Станчева е страхотна и като учител, и като човек.

# 202

Подкрепям на 100%.

# 203
  • София

Подкрепям на 100%.
И аз.❤

# 204
  • софия
Благодаря ви мами!

# 205
  • sofia
А някой нещо за учителите по немски.

# 206
  • София
Няколко страници по-назад съм писала за учителките по немски:)

# 207
  • В средата на времето
Чудя се дали въртят класните ръководители, които сега изведоха 12-ти клас или който е водил 12-ти "А", взима 9-ти "А" след това?

# 208
  • София
Няма закономерност при разпределението.

# 209
  • sofia
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала в бг мама, но доста четох последната година.
Записвам се с девойка, приета с АЕ/ИЕ.
Почитателка е на к-поп  (по-конкретно БТС) и търси сродни души в новото училище. BlushSmile
И аз с още една K-Pop фенка. Освен BTC, много обича Stray kids и едни момичета Itzy ли бяха. Не гарантирам, че правилно ги пиша..Flushed
Ние сме с AE/ФЕ, но това не пречи, де. Доколкото знам от нейна приятелка в 10 клас, имат и K-Pop клуб в гимназията.
И ние сме от тази кпоп общност, слуша много групи , както сама казва “Може и 100 да има “:anguished:

Общи условия

Активация на акаунт