1 АЕГ - тема 3

• 69 129
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • В средата на времето
Ако тук четат майки на деца, които сега ще бъдат в 11-ти клас - децата продължават ли си с профилите, с които са били приети в 8-ми клас или има пренареждане?

# 211
  • София
В 10-ти избраха отново профили, без да са обвързани от първоначалните, но как ще е за следващите випуски вероятно никой не знае.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 15:20 от миленка_д

# 212
  • В средата на времето
Благодаря ти, миленка_д. А децата остават ли си в досегашните класове или ги разформироват и съставят нови въз основа на избраните профили?

# 213
  • София
Остават си същите класове, само за профилите се разделят. Това дава възможност да се избират всякакви комбинации от предмети, не само традиционните. Например, моят син е избрал математика и история. Важно е от разказвателните да се избере предмет, с който ще се кандидатства за висше, защото в противен случай предметът няма до се изучава в 11 и 12 клас и няма да има оценка и вероятно ще е пречка за кандидатстване. Поне ние така разсъждаваме.

# 214
  • sofia
Здравейте! Някой може ли да уточни кога традиционно са родителските срещи за 8 клас - преди или след 15.09.? Притеснявам се, да не обявят дата, а ние да не сме в София.

# 215
  • София
Предполагам, че скоро ще я обявят. Може да пробвате да попитате и по телефона. Предните години е била на 11.09.

# 216
  • София
Здравейте, може ли някой да ми каже осмокласниците в каква смяна започват първия срок?

# 217
  • В средата на времето
Здравейте, може ли някой да ми каже осмокласниците в каква смяна започват първия срок?
Втора смяна бяха миналата година. Тази година не знам как ще се организират.

# 218
От 8ми до 12ти винаги ще са втора смяна първи срок, после първа - втори срок.

# 219
  • София
От 8ми до 12ти винаги ще са втора смяна първи срок, после първа - втори срок.
Благодаря!

# 220
Само на мен ли ми се струва или наистина миналата година имаше много повече свободни места за 1АЕГ по това време? По спомени поне 5-6, тази година е само едно?

И един конкретен въпрос - ще има ли тържество за 15 септември или ще празнуват дистанционно Grin

# 221
  • София
Свободните места при трето и четвърто класиране са резултат на толкова субективни фактори, че изобщо не може да се прави съпоставка според мен.

# 222
  • В средата на времето
Само на мен ли ми се струва или наистина миналата година имаше много повече свободни места за 1АЕГ по това време?
Имаше, да, класирането продължи до 19.08 и на последното такова имаше 6-7 места общо за момчета и момичета. Тази година явно записването се случи на основните класирания.

# 223
Здравейте, някой дали има информация кога ще излезе разпределението по класове и кога ще е родителската среща за 8 клас? В сайта на училището няма нищо още...

# 224
  • sofia
Предишни години за 8 клас родителската среща е била към 10-11.09., да видим дали ще изневерят на себе си в тази нестандартна година😉 Мисля, че след 01.09. ще се активират с информацията.

Общи условия

Активация на акаунт