Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 окт. 2019, 12:11 ч.

Избор на грил тиган - моля за съвети!

  • 585
  • 9
  •   1
Отговори
  • София, Лагера
  • Мнения: 2 025
Здравейте Simple Smile

Бих искала да си купя грил-тиган. Моля за съвети към кои марки да се насоча. Нямам бюджетни ограничения, искам само да е качествен.

Благодаря предварително!

# 1
  • Мнения: 39 119
Ние сме със SKANKA на Икеа. Нямам забележки.

# 2
  • Мнения: 874
Ползваме на Делимано.Доволни сме.

# 3
  • София
  • Мнения: 11 856
Чугунен, той е вечен.Иначе аз над 10 години ползвам този Сканка, без да знам,че е сканка, беше с марка Сапир.

# 4
  • Norge
  • Мнения: 1 552
Отговорът е един: чугунен.
Но за марка не мога да дам мнение (моят е шведски и не знам дали е наличен на пазара при теб).

# 5
  • София
  • Мнения: 893
Ще следя с интерес, защото и аз търся.
Този от Икея си замина за няма и година - една от най-несполучливите ми покупки, пълен боклук се оказа, но пък виждам, че някой хора го харесват - явно е до късмет.

# 6
  • Мнения: 35
Моят е на exclusive style ,марка която не е особено известна в България ,немско производство е доколкото зная ,аз имам два тигана такива и не ги заменям за нищо на света -изключително масивно дъно ,не загаря ,не залепя,с много хубаво керамично покритие.Не знам обаче откъде могат да се намерят такива понеже мойте не са купувани от Бг и мисля ,че са предназначени за професионалните готвачи. Ако все пак намериш такъв няма да съжаляваш.

# 7
  • Мнения: 150
Аз имам на Barbantia, ползвам го от 5-6 години, няма забележки, а често го ползвам. Малко по- тежък е, но доколкото знам един от критериите за грил тиганите е да не са леки.

# 8
  • Мнения: 35
Аз имам на Barbantia, ползвам го от 5-6 години, няма забележки, а често го ползвам. Малко по- тежък е, но доколкото знам един от критериите за грил тиганите е да не са леки.

Това важи за всички готварски съдове ,било то тенджери или тигани,когато са с тежко дъно не загаря и не залепва храната ,поне това съм установила от опита си на домашен готвач 😄

# 9
  • София
  • Мнения: 907
Аз съм с Тефал, който ми служи вярно близо 10 години. Вече е за смяна,  но сега искам да не е тефлонов. Може би керамичен или чугунен...

Общи условия

Активация на акаунт