Отворен въпрос към всички !!!!

• 12 847
  • 189
  •   1
Отговори
# 90
  bouquet newsm78
Всички ми вдъхнахте толкова много сили и  енергия с вашите мнения и категорична заставане зад това да имам моя собствено дете.Ще поговоря още няколко пъти с приятеля си,но нали винаги трябва да се изчака подходящият момент за такива разговори.Поне при мен и така.
Единственото ,което знам ,че трябва да се опита,а ако не стане тогава ще прибегнат към донорска инсеминация,макар,че въобще не съм запозната с това,но се надявам Лекси да ми помогне,ако се наложи.
Благодаря ви от сърце!
Стискайте палци и ако се сетите бъдете с мен!

# 91
  • Варна
Не прочетох всичко, но ще ти кажа-в родилно отделение бях в една стая с момиче на 37 години, първо дете. Дерзай и успех  Grinning

# 92
  • UK/София
Раждай си детенце, мила!Не си стара никак.Дано Господ да те благослови с твое детенце Hug Heart Eyes

# 93
  • София-България, Израел - където си поискам
  bouquet newsm78
Всички ми вдъхнахте толкова много сили и  енергия с вашите мнения и категорична заставане зад това да имам моя собствено дете.Ще поговоря още няколко пъти с приятеля си,но нали винаги трябва да се изчака подходящият момент за такива разговори.Поне при мен и така.
Единственото ,което знам ,че трябва да се опита,а ако не стане тогава ще прибегнат към донорска инсеминация,макар,че въобще не съм запозната с това,но се надявам Лекси да ми помогне,ако се наложи.
Благодаря ви от сърце!
Стискайте палци и ако се сетите бъдете с мен!

Стискам ти палци и успех!  bouquet

# 94
Виава, радвам се че си променила мисленето си за това дали възрастта ти е подходяща да имаш дете. Аз живея извън БГ и тук повечето жени се замислят за дете след 32-33г, и съответно има много на твоята възраст и в това няма нищо лошо, всеки прави тази стъпка в живота, когато се чувства готов.
Относно нежеланието на приятеля ти - помисли кое е по-важно за теб. Ако му покажеш, че си в период от живота си, в който искаш да станеш майка и той не уважи, приеме желанието ти, може би не заслужава да бъде с теб. Ти имаш право да бъдеш майка, а мъжете идват и си отиват. Ако иска да бъде с теб, ако те обича и уважава, ще приеме решението ти с трудностите и радостите, които ще следват.

Гледах филм, който е актуален в случая, мисля че ще ти е интересен - казва се Prime - не зная как са го превели в БГ, с Ума Търмън и Мерил Стрийп е.

Успех и много щастие!

# 95
Поздравления за взетото решение,все пак си направила първата стъпка,никога не е късно да станеш майка,раждането също много подмладява организма на жената.Надявам се ,че решението е и на двамата,защото ми се струва подло да се използва така партньора,помисли,че той явно не е готов да стане пак баща и ако игнорира детето след време това би се отразило много зле върху развитието  и психиката му.Но и не казвам,че е прав да те лишава от желанието ти да бъдеш майка.Говорете и му кажи колко е важно за теб и той има право да вземе решение,а не да го поставиш след свършен факт.
Ако откаже,вярвам,че има и други,които толкова силно като теб искат да са родители,за всичко си има причина.

# 96
Ена моя приятелка на 38г. се омъжи и на 39г. роди жив и здрав син. Сега вече го отглежда сама , но това е дълга история.
Успех!  bouquet

# 97
  • София
На бившето ми гадже майка му беше родила на 40...............Не е единствения случай! Може просто да ти е по трудно износването с повечко лежане и пазене.,но не виждам никакъв проблем! Стига да го искате и двамата! Децата са нещото което осмислят живота!
Успех!

# 98
  • София
Ето ти мнението и на една мама, станала такава на 42 години (един месец, след като ги навърших), а нашия татко тогава беше на 44. Запознахме се и се събрахме когато бях на твоите години и веднага се заехме с въпроса, но беба малко се забави  LaughingИ без да питам съпруга си е ясно какво ще каже за твоя случай  Laughing
И аз като тебе кариера, чужбина, 2 висши ....
Но сега разбирам, че истинския ми живот започна след раждането на детето. Не се отказах от кариерата, който има сили да я изгради, има сили и да я съчетае с майчинството.
Не виждам смисъл да търсиш донор и сама да отглеждаш детето, направи опит то да има и майка и баща. А приятеля ти ако не иска да създавате семейство с дете, значи е егоист и те съветвам да намериш друг. Не си залужава да правиш жертви за човек, който не иска да те дари с най-голямото щастие за една жена.
И чакам скоро да се похвалиш с хубава новина ...
Допълвам това мнение:
Аз родих дъщеря си на 37 г. и 6 м.(сега съм на 39 г.),таткото е с 4 години по-голям от мен.Има дъщеря от предишен брак.След първия разговор за бебе се съгласи и веднага опитахме.Забременях още тогава.Виж за второ не говорим-аз самата не искам.
Сега за кариерата- имах я и преди, и сега също, но вече възприемам работата си по различен начин.Моята Вселена е дъщеря ми,останалото е добавка.

# 99
Само да вметна,тъй като момичетата са ти дали правилни съвети,че братовчедката на баща ми е на 38 години и роди сега момче.Чувства се добре и износи бебчето без никакви проблеми.Успех и на теб,но ако нямаш проблеми най-добре да родиш. Peace

# 100
Изобщо не е късно за дете.

# 101
Според мен, ако всичко в здравословен аспект ви е наред, по- добре е да се опитате да имате свое дете  Peace
Абсолютно подкрепям.

# 102
  • Му Кинд Оф Плаце
Да добавя и аз една история. Скоро майка ми се срещнала със своя колежка от университета. дамата нямаше семейство, но се оказа, че родила детенце този януари. Гледа го сама. А мама минава 50 сравнително отдавна. Ако има желание, има и начин  Peace

# 103
Здравейте на всички!  bouquet
Няколко дена живея с вашите отговори.Не мога да ви обясня колко помага това човек да споделя с някой проблема си.
Все още разговор не е имало с приятеля ми .
Винаги нещо странично се намесва и разговора за важните въпроси отива на заден план.
Дано скоро дойде подходящият момент.
Благодаря за съдействието на всички вас!  bouquet

# 104
  • Ботевград
Здравей, малко позакъсняла, но и аз да се включа в темата ти!
Кариерата е преди всичко при теб, но помисли, ако Бог те благослови с детенце и ти си го родиш, можеш да наемеш помощничка и пак да си работиш! Едно раждане е богатство! Едно ТВОЕ си детенце ще те направи по-щастлива и ще сплоти връзката ти още повече!   bouquet
Не мисля, че е късно, една моя позната роди скоро второто си детенце на 41 години, с 12 години разлика са и децата, а лекаря при първото и раждане каза, че едва ли ще може да има повече деца, те не се пазиха, но чудото стана ....
А на 38 години си е идеално!
Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт