Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Вземете си 2 паркоместа и няма да имате грижи.
Аз миризми не съм усещала, но знае ли се.  Rolling Eyes

Благодаря за отзива.  Паркомястото е задължително.

# 376
  • Варна
Аз съм за Сезони. Много пъти съм ходил вечер и е рай, парка го затварят в 23 часа или 23 и нещо и е идеално за вечерна разходка, да потичаш или да направиш 1-2 обиколки просто за да изпуснеш парата без да се разминаваш с коли, кучкари и подобни екземпляри ( да не ми се сърдят кучкарите ама докато не се научите да чистите след любимците си и да не ги натрапвате на хората това е положението, пък пикните им не знам как ги чистите от улицата, вероятно никак ). Аз за толкова пъти ходения не съм помирисвал нещо лошо, пък и доколкото знам там ще правят водно огледало от тази рекичка. Може и да има резон, че в нея има и отпадни води от вилите, не знам.  В Лято ако се вземе в края към парка може и гледката ти да не е хорските балкони ами езерото, ако се вижда от по-висок етаж, иначе гледката е към дърветата над мостчето. Има и хубаво заведение - Амичи, наблизо. Кауфланд, Лидл. Аз се махнах от подобен нагъчкан район, като Лятно Тракия, взех си и подземно паркомясто и сега живота ми е на съвсем друго ниво. Относно местните, не съм видял хората да са лоши, хора всякакви, аз като си паркирам у дома си нямам и много вземане даване с никой.

# 377
"езеро", "рекичка", какви са тези красоти.  Crazy
Това там е дере с канал.  hahaha

# 378
  • Варна
То може и да е дере, ама онова дето тече там технически е рекичка. За водното огледало се говори, не знам дали ще го направят някъде. Езерото имам предвид Варненското езеро. Вижда се от Явор от офисите, пък горните етажи на Лято са точно на тази линия и ако не закрият гледката с долните строежи би трябвало да се вижда езерото, пък и има денивелация и може изобщо тия строежи да не бъркат гледката.

# 379
Лъкито в е яд за лимонадата ... Еми гледам тези жълти лудници Фемили гардън ами то там дали има и къде да се паркира някви навеси ще се правят  и ше е мега гъч . Лъки душа там от 58 имота има 13 продадени и 45 свободни а един двустаен е 62000Е Simple Smile иначе над навесите за коли ще пуснат няква астма с грозде най-вероятно Лъки нея ще ми снима за зеленина Simple Smile)) . На сезони якото е че има подарък двор или озеленена тераса с фикуси сигурно е пак не са жълти Лимони Simple Smile

# 380
Към астмата с грозде върви ли инхалатор?

# 381
Аз ли нещо не съм наред или ....
Пълно е с двустайни луксозни апартаменти, които се дават под наем за 600_1000 лв. Студентите отдавна  се нанесоха, то и без това не са много тези , които ще отделят такава сума. Обяснете ми защо бълват такива имоти, стоят си празни с месеци, цената им не пада... това ли е предприемаческата идея на всеки втори, спестил нещо? Да купим двустаен , да му метнем икейските мебели , да чакаме големите пари... и после? Явно аз някъде греша...

# 382
Към астмата с грозде върви ли инхалатор?

За АСМА става въпрос то е ясно Simple Smile ... но инхалатора е добра идея аз лично си взех маска от Али баба с Филтер за въздуха .

# 383
  • Варна
А за Жилищни сгради Плиска или Свобода в Района на Гранд мол  какво  мнение бихте дали ?
Ниските цени не са случайни. Ще имаш съседи от маалата. Гранд Мола е в друг район.

# 384
  • Варна
А каква си беше хубавичка темата като ги нямаше няколко субекта...

# 385
Трябва да живееш до " рекичката"  за да имаш мнение. То си е канал , но рекичката  звучи някак по-меко. Аз живея до "рекичката" ™почти 20 години и  не може да се кажем че мирише нон стоп  - но в дъждовно , ветровито или прекалено горещо време си мирише на фекалии. Трябва да са само отпадни води но горе вилите си правят каквото си искат.

# 386
  • Варна
Чел съм ти мненията по въпроса и ги имам предвид, обаче знам, че твоят опит е с района малко по-надолу. Аз  съм бил горе в горещо време и не е миришело. И все пак е тъпо да споря с 20 годишен опит, така че вероятно си права.

# 387
Аз продължавам с моите кахъри - ще започнем компромисите май ... ул.Студентска? не зная номер, но бива ли като място, знам, че няма нищо общо с търсенето ми, но снимките ми харесаха поне е направен...

# 388
Аз продължавам с моите кахъри - ще започнем компромисите май ... ул.Студентска? не зная номер, но бива ли като място, знам, че няма нищо общо с търсенето ми, но снимките ми харесаха поне е направен...
Да, улица Студентска е много добре. Скоро я ремонтираха. Има всичко като комуникации и инфраструктура.

# 389
Имаше ли публичен регистър за издаден акт 15?

Общи условия

Активация на акаунт