Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Къде точно се намира този апартамент? Ако е в трета глуха на Бриз е съвсем нормално да е с по-ниска цена. Иначе има доста сгради пред завършване Симфония, Рупи, На пазарчето, тази с озеленяването. Все в различна степен на завършеност. Всичките са в търсения район. Вече не знам за бюджета дали ще се впишат. Може би около стадион Черно море ще се впишат в бюджета.

# 361
Къде точно се намира този апартамент? Ако е в трета глуха на Бриз е съвсем нормално да е с по-ниска цена. Иначе има доста сгради пред завършване Симфония, Рупи, На пазарчето, тази с озеленяването. Все в различна степен на завършеност. Всичките са в търсения район. Вече не знам за бюджета дали ще се впишат. Може би около стадион Черно море ще се впишат в бюджета.

ами не е в трета глуха чак близо до Кауфланд е, ще погледна пак в тези строящите се

# 362
Днес е прекрасен дъждовен ден за огледи в Бриз. Но без кола! Grinning

# 363
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15734699865460 … nk=509rg0&f1=
погледнете това. Пътят е асфалтиран и е близо до спирка. Улица 105. Вижте  на картата.

# 364
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15734699865460 … nk=509rg0&f1=
погледнете това. Пътят е асфалтиран и е близо до спирка. Улица 105. Вижте  на картата.

Благодаря гледах го днес. Едностаен и няма още акт 16.

# 365
Строители са ГБС и  разрешение за ползване ще има около Нова година.  Погледнете в сайта  на  Темпера хилс,  ще  се ориентирате за  началната цена. За съжаление  обявата  е вторичен пазар.

# 366
Някой знае ли нещо за комплекса на Явор АД в Младост? Наистина ли почти всичко е продадено? В сайта виждам само 10 свободни апартамента. Стори ми се странно...

# 367
Някой знае ли нещо за комплекса на Явор АД в Младост? Наистина ли почти всичко е продадено? В сайта виждам само 10 свободни апартамента. Стори ми се странно...
Знаем, да. Нищо странно няма, преди повече от година стартираха продажбите. Хубавите апартаменти заминаха около разрешително за строеж, после останаха първи и последен етаж, както и северните. В 4ти вход трябва да има нещо останало, но пък май няма паркоместа.

# 368
  • Варна
Линк към новина как инвеститорът на бъдещия строеж Пети Елемент в Чайка ще се разпореди с вековните дървета в парцела...

https://novavarna.net/2019/11/22/%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%8f% … m_medium=facebook

# 369
Линк към новина как инвеститорът на бъдещия строеж Пети Елемент в Чайка ще се разпореди с вековните дървета в парцела...

https://novavarna.net/2019/11/22/%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d1%8f% … m_medium=facebook
Мдааа, както и Ротондата на сладкарница Албатрос на Дружба, дето беше демонтирана, за да се построи апартхотел. Празни обещания само даваха, че ще бъде напълно възстановена.

# 370
Истината е че рецесията е тук , кризата значи идва в средносрочен план  да видим как и къде ще удари най-много -всички активи са набалонизирани ... това което стопира нещата са все още ниските лихви ,но печатницата не спора да работи дори и в Бг наскоро ми попадаха чисти нови 50-левки преди имаше масово от 20 очаквайте скоро да върнат тази с 50000 лв на Кирил и Методий . Simple SmileСкрита инфлация + вдигане на данъци и раздуване на заплатите в държавен сектор ( търтеите) голямото МЯУ се задава . Моята прогноза е че в Сф корекцията ще е с 20 %  Варна 10% надолу , въпроса е кой ше има кеш да си позволи да купува тогава на ЧСИ-та също ще се отвори доста работа

# 371
До Кауфланд не е трета глуха определено. Даже си е доста добре, ако са сградите отгоре.

# 372
А за Жилищни сгради Плиска или Свобода в Района на Гранд мол  какво  мнение бихте дали ?

# 373
Здравейте, изчетох доста коментари за Сезони, но пак да питам:

Как ви се струват апартаментите там?  Някой живее ли в близост до комплекса?

В момента съм зад Макдрайв и е доста пренаселен район. Основните причини да се преместя са:

* Ще съм в по-голям апартамент
* Последен етаж ще е (по мой избор, защото в момента над мен живеят кретени и детето ми вечер не може да спи. Предпочитам да ремонтирам покрив след X години отколкото отново да сменям апартамент, който съм ремонтирал 1-2 години)
* Има паркче наблизо

Възможни минуси:

* Доста се строи, и определно ще стане навалица
* Доста познати казват, че там е Wild West, макар, че една вечер седях с часове отвън и мога да кажа, че няма толкова идиоти с коли. Поне не толкова колкото на булеварда до нас.
* Прочетох, че идва миризма от тази "рекичка". Аз лично не усетих нищо, митове ли са това?

# 374
Вземете си 2 паркоместа и няма да имате грижи.
Аз миризми не съм усещала, но знае ли се.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт