Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добре, че е Петре, че живва темата Smiley Аз живея в този район, в последните 2 години поне 7 нови сгради има. И продължават да строят. Пътищата са направо разбити. Петре, ако увеличиш бюджета, чуден апартамент ти намерих и даже има подарък изба, да си складираш виното Smiley Заповядай:
https://www.akademikavarna.com/apartments/13

# 511
Някъде бях срещнал визуализация на локацията на този проект.Беше кажи речи в двора на терапията.Някъде между оградата  и ул.Мир,от западната страна на терапията.

Edit: Намерих снимката
Скрит текст:
.Според мен мястото е ОК за несемеен човек или двойка без деца.

А до там пътят е една козя пътека, буквално. Онзи ден минавах от там и коментирахме, че зимата няма минаване като заледи. Как стигат тези хора до домовете си нямам идея.

# 512
Принцеске, виното е за мен не за Петре.  Twisted Evil А показаното от теб в Академика надвишава бюджета му с 10 000е.

# 513
Принцеске, виното е за мен не за Петре.  Twisted Evil А показаното от теб в Академика надвишава бюджета му с 10 000е.
Да, да, за теб да складира, за да има винаги налично Smiley иначе да, надвишава, ама е почти готово, може пък и под наем да го дава, докато е в чужбина.

# 514
Да, да, за теб да складира, за да има винаги налично Smiley иначе да, надвишава, ама е почти готово, може пък и под наем да го дава, докато е в чужбина.
Да, бе на БДС как ще го даде под наем като няма цялата сума дори.

# 515
Принцес мерси .. но верно ми идва скъпо понеже  немога и кредит да тегля в Бг малък ще го мисля, еййй тея ваши мъже какво правят бе за едно вино стана тя каквато стана  😆

# 516
  • Варна
Петре, евтино на добра локация няма да намериш. Потърси нещо във Виница. Може да имаш и морска панорама.

# 517
Да де но Виница не става много за постоянно живееме не съм ходил до това място  няма много неща  освен строежи то реално е като Траката  като спален комплекс Simple Smile незнам де а и като начало ще съм без кола докато взема .

# 518
  • Варна
Транспортът им е редовен, през 10- 15 м- ти .(31)
Местните протестират за всичко и си подобриха инфраструктурата . Grinning
Това е квартал Петре ,Траката е още тип вилна зона .

# 519
  • In transit
Не е вярно, имат си магазини, заведения, пазар, фурна, аптека, редовен градски транспорт...по път за квартала имаш Кауфланд. От другата страна Лилд. Не можеш да го сравниш изобщо с Траката. Имам няколко приятели със семейства, които от години си живеят във Виница и си харесват квартала.

# 520
Ами на Гугъл мапс през телефона май е по обновен .... незнам не ме лови за пенсионерски живот ми изглежда добре ... видях Май маркет , макао и бензиностанция както и Зелена площ в дясно незастроена сега миже и да е. Реално една артерия  и къщи от двете страни около нея не споря че е тихо но мен Аспарухово ми хареса повече изглежда ми по жив , харесва ми ниската  част във високата видях мангали със софийска регистрация сигурно зареждат дрога Simple Smile . Но Аспарухово яко ме кефи хем е село хем квартал всичко ти е наблизо ... а и в НЕ незнам друг квартал с море , езеро,мост, плаж , парк хем мое Да е тихо и селско хем По булеварда има живинка . Даже молчето влезнах ми има си яка пицария че и май фитнес отгоре. Аз го видях в топло време не съм живял там за да видя лоши неща де . Лятото за първи път с кола минах и не ми хареса въобще ама после харесах , ше видим да не пиша романи тук 😁

# 521
  • Варна
Петре, изобщо няма база за сравнение. Във Виница цигани няма . Хората там са хотелиери, още от времето на соца . Наистина си заблуден, сори. Хвани рейс 31 и огледай. От гугъл съвети не търси .

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 11:19 от Viviana91

# 522
Друго ме интересува ..., немога да обиколя вече до Виница защото не съм в Града трябва да си планирам нещата за заминаване ще трябва да се ,,копат” още пари , да си предвижа нещата ... но все пак ако нещо се склоня и излезе компромисно януари мога да реагирам. Иначе ето тези го гледам но самата сграда ми убегна като правих оглед но я видях от моста на тръгване -долу в ниското е до стадион  в Аспарухово в дясно по спомен . Мисля че е останал само 1 на първият етаж с 2 тераси който не е много Ок ,на 49 на БДС само в явлена стои обява и за висок етаж  2апарт който не би трябвало да е със скосения( мисля че нарочно го държат , писах не съм звънял на брокер ама не ми върна отговор ) мисълта ми е някой знае ли коя и каква е тази сграда и кои и е инвеститора !!? Наистина като улица немога да я намеря или отделен си сайт ще кача снимки Мерси , по скоро линк 

https://www.yavlena.com/91531

# 523
50к за Аспарухово в строеж, цените наистина са във небето.

# 524
  • Варна
Много харесвам Аспарухово, района около центъра и парка. Ако трябваше да избирам там или Виница, определено бих избрала Аспарухово.

Общи условия

Активация на акаунт