Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Лятото във Варна е 2 месеца, а не знам какво гледаш, аз лично имах апартамент и го давах през букинг и ербнб, преди 2 години беше добре, миналата се напълни с много нови и евтинии имоти, на които не сменят чаршафи, нито чистят и всичко умря и се обезсмисли.
Зимата е пълна загуба, заради сметките, които се плащат, да не говорим, че я се даде за 10 нощувки, я не в месеца.
Не знам какви имоти не можеш да напълниш, но от април до септември хубав централен апартамент на Airbnb няма празен ден (на моя близка е, тя има няколко )случвало се е да не успее да оправи един, защото чисти друг.
За немците нямам мнение.

Напълно вярно! Апартамент с добра локация е зает през цялата година!

Здравейте,
може ли да се смени статутът на ателие, ако има към него има парко място и заслужава ли си изобщо?

Да, все още можеш, особено ако това ти е единствен имот.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 16:39 от Mamma

# 136
  • Варна
Излезли са новите разрешения за строеж
http://agup.varna.bg/index.php/registers/2013-04-23-07-00-18/raz … za-stroezh-2019-g

# 137
Вчера с колата минавахме покрай онова дето ще се строи срещу Алати. Това е абсолютна Индустриална зона.  Не знам как да коментирам. То верно че търсенето определя предлагането, ама чак толкова ...

# 138
  • Варна
Според мен ,там рендерите са доста лъжливи. Изглежда просторно между блоковете,а терена изобщо не е чак толкова голям...

# 139
  • In transit
То това с рендерите важи за всички строежи. На картинка изглежда едно просторно, зелено...а после идва тъжната истина Simple Smile

# 140
Аз май ще се отказвам да взимам нещо за целогодишно че дори и за ваканционно ползване . Какъв е тоя Сибир тук декември сигурно пингвини и бели мечки виреят само.

# 141
  • Варна
Petre 33,ти във Варна ли си? Къде го усети този "Сибирски студ"?Край морето зимата винаги е по -лека, а снега кратък. Ще ти спестя лекцията за влиянието на морския бриз.
Мъж с пушка, благодаря за линка, с полезна информация! 👍

# 142

Предполагам, че тези прозорци, които ги избиват в долната част на Делта Планет Мол ще са за Мода бар кафе

# 143
Аз май ще се отказвам да взимам нещо за целогодишно че дори и за ваканционно ползване . Какъв е тоя Сибир тук декември сигурно пингвини и бели мечки виреят само.
Във Варна вятърът и високата въздушна влажност са този които на 10 градуса те карат да се чувстваш все едно е три . От това не можеш избяга. Ако си свикнал обаче  ти е едно мило и родно. При нас зимата започва по един и същ сценарий - пада дъжд, после студ , всичко замръзва , за капак отгоре пада сняг. Като резултат - следващите дни спешните центрове са препълнени.

# 144
Аз това и имам наум ... гледах го 7 усеща се 3 при 33 км в час вятър ,чел съм че зимата била мека а това дори не са - температури, и то добре че бриза не духа постоянно че пука кости. Тия варненки по чорспогащи , да не кажете че пак се отклонявам от темата Ама само в Лондон съм виждал с къси поли англичанките а мен малкия ми приятел го чувствам като висулка. Мисълта ми е друга аз примерно съм свикнал -20 да е сух студ 2-3 месеца снег не ме бърка и киша , ама то тва инквизиция тука явно съм се разнежил мислех се за спартанец качулката няма да я махам а видях хора без шалове или шапки . То ако стане -3 дневна ще е ад Санкт Петербург не ми се мисли влага и вятър много кофти комбинация трябва само в кола или офис да работиш навън нещо си е самоубийство.

# 145
На гости бях във Възраждане 1, е не пухинка а кожух ми трябваше. Хванал е студ нечовешки.  Mr. Green
Петре, оди си у шопско не се мъчи, тук не е за ора като тебе. Mr. Green

# 146
Не просто е много бързо променящо се самото време от въздушната маса . Явно просто съм свикнал със сухият студ , влагата лятото е ок прохладно , но тук убива трябваше да си взема капсулите с глюкозамин ако знаех то на цифри е едно на чувство друго. Примерно ония ден издишах пара устата а не ми беше много студено , днес ми беше хладно към обяд а и после . Добре някой може ли да ми каже това днес есенен нормален или зимен ден беше . Смисъл по скалата 1-10 по тежест днес колко се пада ( да знам че съм се калил на макс за най-лошото)

# 147
Не просто е много бързо променящо се самото време от въздушната маса . Явно просто съм свикнал със сухият студ , влагата лятото е ок прохладно , но тук убива трябваше да си взема капсулите с глюкозамин ако знаех то на цифри е едно на чувство друго. Примерно ония ден издишах пара устата а не ми беше много студено , днес ми беше хладно към обяд а и после . Добре някой може ли да ми каже това днес есенен нормален или зимен ден беше . Смисъл по скалата 1-10 по тежест днес колко се пада ( да знам че съм се калил на макс за най-лошото)

Днес беше зимен варненски ден.

# 148
за Делта  Мол ми стана интересно, от коя страна разбиват? Няма ли и на двата входа кафета, къде място и за Мода бар?

Предполагам, че тези прозорци, които ги избиват в долната част на Делта Планет Мол ще са за Мода бар кафе

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 22:32 от deede

# 149
Е то само хубаво има на Малдивите чувствам се подготвен малко ветър да ме плаши свиква се . Трошево ми се видя единственото читаво място със зеленина и някакво спокойствие от как да ги нарека тези квартали нещо като тип Славия в Сф само че там блоковете са по-стари ,със идилията в уж  зелените зони да имаш маса за понг-понг и примерно лост за тупане на килими Simple Smile т.е мултифункционално пространство по български . Тоя кмет логото ми било Град във развитие , но никъде в Бг не се споменава за оправяне на фасадите на сградите. Знам че ще кажете че те са частна собственост на нормален турист това прави супер впечатление. Супер належащо . Искам да попитам има едно нещо сграда де зад хотел черно море супер изоставено .Каква е била функцията на този архитектурен прилича на джамия без купол или по-скоро соц сграда но мо е неразбираема като картина на Пикасо !!? Ще в проверя на Гугъл мапс , ще го събарят ли това чудо има ли план за него ?

Общи условия

Активация на акаунт