Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна

Много се извинявам за спама, но това е предизборна демонстрация.

Това е неоспорим факт,и да в голяма част от града текат ремонти в между блоковите пространства,но нека не подхващаме тази тема,че ей сега ще се намеси шопския политолог.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 15:31 от Мъж с пушка

# 166
Дано да я оправят улицата там, за ТРОШЕВО е възлова. Лошото е, че варненци не пазят. Вчера на чисто ново асфалтираните тротари на улица Блян имаше качени автомобили.  Асфалта още топъл те си качили калните коли, нищо че има малко по надолу голям паркинг. Големи Ганьовци сме.
И улицата на Марто блока също е в ремонт. По често трябват избори.  Laughing

# 167
Значи днес ми хареса район зад болницата СВ Анна се казва  май по -скоро до Цар Освободител зад Лидл.Сега даже гледам сайта им дориан но всичко е изкупено кой знае от кога. Иначе ЛК Тракия е перфектното място между МакДрайв до новият булевард тихо има си идилия няква но някоя жица от трафопостовете да не те цапне с неколко хиляди волта :- .Възраждане 3 Пчелина по-добре да го отвее някоя стихия да спаси хората от тази агония . Ако трябва да съм честен Възраждане 1 ми хареса а аз съм много мрънкащ и взискателен ще проверя този комплекс Ренесанс как стоят нещата там . ВъЗраждане 2 компромис а за 4 изолирано изглежда но по добре от 3.

# 168
  • Варна
Petre_33, в резиденция Евсиноград е най - добре. Имат и добра винарна. Но май гербавите я изпиха.

# 169
Petre_33, в резиденция Евсиноград е най - добре. Имат и добра винарна. Но май гербавите я изпиха.
.

Е сигурно аз говоря за бюджетни неща примерно Ренесанса във Възраждане 1. Утре ще проверя едни други места ... до ВиК има едни малки кооперации и те не са чак толкова зле но ми изглеждат маломерки там какво се води Победа или Джудото така де Конфу Simple Smile защо имате квартал с такова  име спортен боен клуб ли има там ?

# 170
  • Варна
Петре,не мога да разбера, какво правиш в момента? Кому е нужен този монолог? Шоп прави пред варненци анализи и дисертации къде е хубаво за живеене?

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 21:05 от Мъж с пушка

# 171
Петре,не мога да разбера, какво правиш в момента? Кому е нужен този монолог? Шоп прави пред варненци анализи и десертации къде е хубаво за живеене?

Ти пък ако не влезеш да ме хейтиш няма да си ти , виж че ми отговарят момичета значи не е монолог взимай пример от тях и се дръж възпитано най-малко. Първо откъде знаеш че съм шоп... къде съм роден няма никакво значение или ако живея там или говоря сходен диалект обезателно си Еди какъв си лепиш етикети ,само провокираш (шопски политолог съм бил -междудругото уцели че съм политолог от Търново,почвай и тях да нареждаш само търсиш конфронтация ). И не  не ти казвам къде да живееш живей ако искаш на Луната ,казвам си мнението за квартали  и места на база оскъдната информация с която работя.

# 172
  • Варна
Голямо дрънкало си.
Ако имаш конкретен АДЕКВАТЕН въпрос-задай го,ако не,моля не пълни темата с разсъжденията си.Това спокойно можеш да го направиш на ум.

# 173

Е сигурно аз говоря за бюджетни неща примерно Ренесанса във Възраждане 1. Утре ще проверя едни други места ...
Изобщо не знаеш какво искаш и къде го искаш. Района на Окръжна болница, който си харесал никак не е евтин или бюджетен.
Избистри си на ум какво търсиш, с какъв бюджет, с каква цел; тогава евентуално ще получих адекватни съвети, за и против.
Умрях от смях с мнението за Пчелина, хейт от всякъде, а съседните ВиК и В-не1, супер дупер. Laughing Laughing

# 174
  • Варна

Какво става с Марто,не се вясва? Гледам,че "блока му" бързо напредва.

Сигурно обикаля мебелните магазини. Grinning

Трябва другата седмица да се разходя из Чайка, да снимам бъдещите и настоящи строежи (още повече, че времето го дават пролетно). Sunglasses

# 175

Е сигурно аз говоря за бюджетни неща примерно Ренесанса във Възраждане 1. Утре ще проверя едни други места ...
Изобщо не знаеш какво искаш и къде го искаш. Района на Окръжна болница, който си харесал никак не е евтин или бюджетен.
Избистри си на ум какво търсиш, с какъв бюджет, с каква цел; тогава евентуално ще получих адекватни съвети, за и против.
Умрях от смях с мнението за Пчелина, хейт от всякъде, а съседните ВиК и В-не1, супер дупер. Laughing Laughing

Бейби не е така просто гледам в перспектива на нещата. Възраждане 1 говорех бюджетно и ше ти го съпоставя с твоето Фамили Гардън . Ядоса ме и специално заради теб проверих това на ул.Орех Еди кой си номер ,дефакто ше е зад едни сгради Лабиринт и Още една  сива аз го мисля че се пада Победа там но май е индустриална зона незнам не съм от тука дано не греша .Мега комплекс фамили 1-Во са поне 10 етажа минимум всяко едно  само Магнолията на скица беше отделена , т.е спокойствие дано не бъркам да ама се оплака че са те цакнали с квадратура -а и извинявай ама този цвят жълто тип миньоните ми идва в повече за фасада , може  да изтупат графити на Банани с пижами даже  🙂 Еми сори ама не ме кефи . Извинявай жена тука ме хейтят ама на Възраждане 3 има стари дали не са и панелки в нормалната част предна от към булеварда , някакво поле да не кажа локва игрище едва ли се ползва от някой тая зелена площ или поне да я по стегнат или най-малко да не застрояват че ще стане грозотия като Кайсиевета Simple Smile без да се обиждат кой къде живее . Все пак гледам с различни очи на града не претендирам за просветеност. Новите сгради са сгъчкани на тази 3ка на слон даже мани че е баир ми си е склон ..... ама тези  Пчелина + една част на елитният Бриз дето нямаше път и ме води брокерката няма смисъл за мен , благодаря за гледката към морето от бриз или на езерото от Пчелина Simple Smile . Иначе си права като жена съм незнам какво искам , и мрънкам треа компромиси ама повечето неща от Луксимо ми харесват ако цените бяха на дискаунт -50 😆😆😆😆.  Скоро ще имам представа за целия град и ще си направя сметките и изводите .

# 176
Петре не знам от къде се пръкна, но много ме забавляваш. Не знам с какво си вадиш хляба, но да знаеш в шоубизнеса ще те оценят. Миньоните вика.  hahaha Joy
За моето апартаментче във ФГ не се тревожи, нито ми е сделката на живота, нито дома за цял живот.  Винаги мога да го продам, има си и партерен гараж, определено няма да съм на загуба. Ти обаче, не знам какво ще купиш,  в момента цените са хм... меко казано мамата си трака. А като ти чета анализа на районите, идея си нямаш къде се намираш. Брокерите ще те хързулнат, 100 про.

# 177
пЕтер
Аз имам приятелка чието семейство живее точно там във Възраждане 3 и гледаха към трети март. Но до булеварда имаше 50 - тина метра и зелена площ дето да ги отгражда от булеварда. А там дървета, градинка... Долните блокове се падат далеч от другата страна на булеварда ,  хубава гледка към езерото. Много добри широки просторни апартаменти , от панелките ама кроени по-широко и с широки балкони от най-последните соц панелки. Нищо общо с онези в стари в Трошево , младост 1 и 2 .
И не щеш ли точно преди две години пред тях почнаха строежи и  вдигат нови сгради на които прозорците са на два метра от жиците на тролеите на трети март Дето се казва да протегнеш ръка ще ги хванеш. Направо ги съжалих и съм сигурна, че този квартал ще се застрои до последната керемидка. Няма спасение и за тях.

Що се касае до онези строежи - стари и бъдещи зад оцетената фабрика  - Лабиринт и прочие  в квартал Победа ( сега не му знам името ) - там са "гъстонаселени" и ще стават още по-гъсто.  Навремето се чудех как живеят хората в Конфуто. Но така като гледам скоро цяла Варна ще стане Конфу.

# 178
пЕтер
Аз имам приятелка чието семейство живее точно там във Възраждане 3 и гледаха към трети март. Но до булеварда имаше 50 - тина метра и зелена площ дето да ги отгражда от булеварда. А там дървета, градинка... Долните блокове се падат далеч от другата страна на булеварда ,  хубава гледка към езерото. Много добри широки просторни апартаменти , от панелките ама кроени по-широко и с широки балкони от най-последните соц панелки. Нищо общо с онези в стари в Трошево , младост 1 и 2 .
И не щеш ли точно преди две години пред тях почнаха строежи и  вдигат нови сгради на които прозорците са на два метра от жиците на тролеите на трети март Дето се казва да протегнеш ръка ще ги хванеш. Направо ги съжалих и съм сигурна, че този квартал ще се застрои до последната керемидка. Няма спасение и за тях.

Що се касае до онези строежи - стари и бъдещи зад оцетената фабрика  - Лабиринт и прочие  в квартал Победа ( сега не му знам името ) - там са "гъстонаселени" и ще стават още по-гъсто.  Навремето се чудех как живеят хората в Конфуто. Но така като гледам скоро цяла Варна ще стане Конфу.

Мерси  душа за подкрепата . Права си и а си мисля че това ще е едно бетонирано малко пространство и ше стане кайсиева градина 2. Ще дам и разумен довод ВъЗраждане 1 е най-доброто Възраждане понеже има някъв асфалт около въпросното Ренесанс  някакво спокойствие и като че ли най -много нови сгради има и грозни но по важно около Ренесанса е точно парка ... той ще си и остане няма да направят такъв във В3 при тоя случай парите ще литнат за бело и полети до някъде .В2 има една асфалтирана добре улица.нарочно понеже води към Лидл а и Кауфланд е близо т.е немските миЗерници , имам органична непоносимост към тея от престоя си в Англия  да вметна хитро ще обслужват целия район ... е и малко местни дребни гастрономи ще вегитират дай боже видях такъв във В1 както и детска градина. Е Обесни и ти на госпожа Графинята Лъки че Фемили Гардън (дето се обзалагам на една бутилка чилийско вино нема да има и гардън като бъде завършена  или ше е окастрена като Деъвче  на колхозният) ще си има вид на затворнически комплекс давам ви идея поне как да печелите пари Лъки привлечете Schweppes за спонсор може и името архитектите да сменят да речем вместо тополи,Явори,брези,дъбове,секвои едно общо ЦИТРОНАДА комплекс 😀🤣🤣😄😄.  Re_ge  аз си мисля че гръда има потенциал в Южна посока . Около една градинка Лаврентий ми харесва  също там кой квартал точно се води !!? Ама сигурно цените ще са скъпи не е далеч от катедралата Погреби ли е това ?

# 179
  • Варна
Петре,откажи се и напусни грЪда докато е време...

Общи условия

Активация на акаунт