Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Има си законови положения за гаранцията май е 5 за покрива. Ами тука вече идва реноме на фирмата. Ако е читава ще си отстрани проблемите.

# 601
Има си законови положения за гаранцията май е 5 за покрива. Ами тука вече идва реноме на фирмата. Ако е читава ще си отстрани проблемите.

То ако е читав строител няма на втората зима на му протече покрива, все пак за 5 поне ще го закрепят.

# 602
  • Варна
Някой има ли идея как вървят парцелите в Добрева чешма около Еко Рай?

# 603
Някой има ли идея как вървят парцелите в Добрева чешма около Еко Рай?

Много е относително това... всеки различно си оценя имота. За парцел с разумна цена си трябва търсене и търпение. Винаги може да изскочи нещо на сметка. То за всякакви недвижими имоти е така, но при парцелите аз поне не съм забелязала да има тенденции в цените.

# 604
  • Варна
Това ми е ясно, но все пак има от - до, а и някаква представа може винаги да се създаде. Иначе, както навсякъде и там има пустеещи парцели, с които се създава страхотен парадокс. Интересно ми е и тия борови гори чии са и да не се окаже един ден, че си купиш парцел срещу боровата гора пък утре вече я няма?

# 605
Имаме много близки приятели с добро материално благосъстояние които купиха там апартаменти на децата си. Споделиха през смях че от охранителната фирма  на комплекса им искали дубликати от ключове на апартаментите за всеки случай ако има пожар авария теч други  проблеми. Техния коментар бил - а не искате ли и шифрите от сейфовете ни. Овен това им искали тези такси  поддръжка за пет години напред ....представете си. Общо взето смях смях но бяха възмутени. За тях парите не са проблем но казаха че се чувстват като брашнян чувал.

ужас, аз не мога да си представя да платя за повече от месец освен ако не е за мое удобство да не се занимавам ако не сам в Бг постоянно. Това по- скоро на рекет прилича.

# 606
Нормално, това е градът на трибуквието което го владее и смуче.
Там всичко се тупа като брашнен чувал

# 607
  • Варна
Тупат навсякъде, а най-много тупат на Запад.

# 608
Искат таксите за 5 г. напред наведнъж сега ли? За 1 г. разбирам, ама за 5...

# 609
Тупат навсякъде, а най-много тупат на Запад.
Само празни приказки нищо не значат.
Я ми покажи къде на Запад искат пари за поддръжка на вход  за 3-4-5 години напред!
На Запад дори да тупат с по-високи цени има нещо на среща. У нас често и с ниски и високи цени резултата е нулев след това.

# 610
Ориентирах се нещо до 53000 Е  55-60 кв 2 стаен , лятно и зимно кино или Колхозният пазар. Лошото е че сега е малко мъртъв период за готови неща . Може ли да дадете инфо лога офертните обяви ще се съживят предполагам април-май ще е най-оживено преди сезона !!!! Или няма много предлагане или чакат корекции на пазара за да се изложи стоката .

# 611
  • Варна
Колега, нямам намерение да ти давам отчет по форумите и да си чешем езиците къде и как тупат. Учил съм в 4 различни държави на 3 континента, работил съм в 3, живял съм в 6, а колко съм посетил не ги броя изобщо. Наблюденията са ми реални и лично мои. Ти къде и какви наблюдения имаш?

# 612
Колега, нямам намерение да ти давам отчет по форумите и да си чешем езиците къде и как тупат. Учил съм в 4 различни държави на 3 континента, работил съм в 3, живял съм в 6, а колко съм посетил не ги броя изобщо. Наблюденията са ми реални и лично мои. Ти къде и какви наблюдения имаш?
Мелеее повярва ли си сам на това?
Или всяка година на ново място?
Не че има значение, но все пак те питах нещо конкретно, отговор не получих, но за сметка на това ни обясни какъв гений си!!

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 15:51 от Alexslav

# 613
  • Варна
Реших да си редактирам коментара...мисля, че нещо грешно си ме разбрал. Живял съм в 6 държави, в 4 от тях съм учил, в три от тях съм и работил. Сега по-нормално ли ти изглежда?

# 614
Няма смисъл да се дъвчем - навсякъде нещата не са мед и масло. Ако си мислим че на Запад е манна небесна - ами не е . Да, тук е откровен рекет,обаче там също ти отнасят главата , НО много културно и с усмивка.  В бг пък ситуацията е обяснима защото от соца скочихме директно в дивия капитализъм,такъв какъвто само ние българите можем да създадем.

Общи условия

Активация на акаунт